Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Imagine Dragons » Count my sins ~ Imagine Dragons » 1.

Count my sins ~ Imagine Dragons

24 juli 2013 - 1:08

601

0

262



1.

Ben kijkt op uit zijn stripboek bij het horen van gelach. 'Kom, gast!' Wayne gebaart dat hij moet opstaan en Daniel toont hem een handvol ijsblokjes. Ben fronst; 'Wat gaan jullie doen?' Wayne gebaart naar het gordijn dat de ruimte afsluit van twee stapelbedden. 'Dan slaapt en we willen een grap uithalen.' Zegt hij met een ontdeugende blik. 'Kom op! Dit wordt wel koud, hoor!' Zegt Daniel en hij trekt Ben's stripboek uit diens handen. Met z'n drieen sluipen ze op het gordijn af en trekken het langzaam open.

Dan ligt opgekrult in het onderste bed aan hun rechterkant met een dekentje dat hem nog maar half bedekt. Wayne geeft Daniel een bemoedigend klopje op zijn schouder en duwt hem vooruit. Hij loopt naar de slapende blondine en trekt zijn shirt aan de achterkant open. Langzaam laat hij de ijsklontjes in Dan's nek vallen en gaat meteen een paar passen echteruit. Ben en Wayne trekken hem snel weer achter het gordijn en seconden later horen ze een gil. Dan trekt het gordijn open en maakt een raar dansje. 'Jullie!' roept hij, rood van de schrik. 'Ik haat jullie zo erg!' Hij haalt de ijsklontjes moeizaam uit zijn shirt en gooit ze naar de jongens, die ondertussen al gieren van het lachen.

'Die krijgen jullie...!' Dan's boze stem wordt onderbroken door een andere. Het is de stem van de piloot die luid roept. De vier jongens staan even stil en kijken naar elkaar voor ze allemaal tegelijk naar de cockpit rennen. Ben trekt de deur open ze rammen zich in de kleine ruimte. De piloot ligt voorover gebogen, met zijn hoofd tegen de stuurknuppel. Wayne schiet naar voren en voelt zijn polsslag. 'Hij heeft geen hartslag meer! We moeten iets doen!' Gilt hij. 'Snel, we moeten hem hier weg krijgen!' Zegt Ben paniekerend. Hij en Wayne pakken de piloot elk bij een arm en trekken hem naar de bedden. Enkele seconden later komt Ben weer terug binnen gestormt. 'Hij is dood! We kunnen hem niet meer helpen!' Roept hij volledig in paniek. 'Iemand moet sturen!' Suggesteerd Daniel. Wayne komt binnen en kijkt hem aan. 'Maar wie?' De jet maakt opeens een kanteling en Dan gooit zichzelf in de bestuurderszetel. 'Ik doe het wel!' Zegt hij, terwijl hij dapper de stuurknuppel met beide handen vastneemt. 'Dan...' Probeert Ben nog. 'Nee! Ga naar achteren en doe jullie gordels aan!

Ze knikken en rennen weg. Dan voelt hoe zijn adem afgesneden wordt door de angst. 'Ik moet zorgen dat we veilig landen!' is het enige waar hij nog aan denkt. Hij trekt aan de stuurknuppel en drukt wat knoppen in. Opeens drukt hij op een die ervoor zorgt dat de neus van de jet naar beneden gaat. 'Nu moeten de wielen eruit!' Hij begint op nog meer knopjes te duwen terwijl de oceaan dichter en dichter komt. Plots hoort hij een boel lawaai en op een klein schermpje ziet hij rook uit één van de motoren komen. 'Oh nee!' Hij kijkt paniekerig rond en ziet dan enkele kilometers voor hem iets wat veel op een eiland lijkt. 'Als ik daar kan landen, gaan we het misschien redden..' Hij geeft een ruk aan de stuurknuppel en de jet gaat een beetje omhoog. Hij trekt aan een hendel en ze schieten vooruit. Het eilandje komt dichter en dichter en Dan moet een boel moeite doen om de jet recht te houden.

Ze zijn vlakbij land wanneer hij de controle verliest en de jet kantelt. De bovenkant raakt de grond en ze glijden vooruit, een wilde jungle in. Hun privé-jet maait tientallen bomen omver en komt tenslotte rokend tot stilstand.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.