Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 15

Vakantie avontuur. [END]

24 juli 2013 - 10:24

1325

3

294



Hoofdstuk 15

Heeeeyy! Nieuw hoofdstukje! wss gaan we er vanavond nog één uploaden ! ;) Veel leesplezier en vraag om melding :) xx

P.O.V Louis
IK ZAG AMY! EN ZE LEEFT NOG! Maar we moeten haar zien te redden.. We zijn al uit het bos en rennen naar huis. Ze staan al op ons te wachten en we trekken ze even mee naar buiten, anders zijn we bang dat hij ons hoort. En we lopen naar het meertje. Daar zien we een picknick mand staan. 'Verassing!' Roepen de anderen naar Roxy en Harry. Ze kijken verward. 'We hebben een romantische picknick voor jullie gemaakt!' Ze blozen even maar dan onderbreek ik het. 'Jongens, niet flippen maar we weten waar Amy is! Ze is ontvoert door Joost!' Ik zie dat iedereen schrikt. ‘JOOST?!’ Roepen de jongens in koor. ‘Ehm, wie is Joost?’ vraagt Tess. 'Hij heeft Xfactor gewonnen in het jaar dat wij mee deden.’ Legt Niall uit. ‘Oh.’ ‘Hoe weten jullie dat hij het was?’ vraagt Zayn. En Harry legt het verhaal uit van de supermarkt en het achtervolgen, en Amy vastgebonden aan de stoel. ECHT!? En waar?!' Begint Tess bijna te schreeuwen. 'Sst, anders hoort hij het..' 'Maar.. Laten we eerst een plan bedenken. Het moet in één keer lukken.' Zegt Harry. 'Wij bedenken wel een plan, Roxy en Harry geniet van de picknick. Ze zetten nog wat muziek aan en lopen verder. Ineens stopt Tess met lopen. 'Wacht! Binnen kan hij ons zien!' 'Ohja kak!' Zegt Liam. 'We moeten opschieten!' 'Ik haal wel papier, dan gaan we aan die picknicktafel zitten!' 'Hebben jullie nog meer nodig?' 'Alleen pennen of stiften en papier.' Zegt Zayn. En weg rent Tess. 'Ga je niet met haar mee Niall?' Zegt Zayn met een grijns. 'Hoezo? Vraagt Niall. 'Nou, jullie doen eigenlijk alles samen?' Zegt Zayn met een grijns. 'Ga toch weg!' Zegt Niall grappend maar loopt naar de picknick tafel met een sip gezicht. 'Oh daar is Tess al met alles!' Zeg ik en wij lopen ook naar de picknick tafel. 'Oké Lou, hoe zag het boshuisje er uit?' Vraagt Zayn. 'Uhm, hij was vierkant, donkerbruin hout, een zwart dak, vierkante schoorsteen met een veranda aan de voorkant met een schommelstoel.' 'Oké dankje' en Zayn pakt een papiertje en begint te tekenen. Na een paar minuten is hij klaar, en? Is het zoiets?' Ik knik. Ik sta er nog steeds versteld van hoe goed hij kan tekenen.. 'Oké ik heb geloof ik al een plan!' Zegt Tess, 'Wat nou als er nu eerst een paar mensen bij het huis gaan kijken waar de deuren en ramen zitten dan kunnen we uitvogelen hoe we binnen gaan komen!' 'Goed plan!'. 'Ik ga sowieso want ik weet waar het is, wie gaan er nog mee?' ‘IK!’ hoor ik Tess roepen. ‘Zou je dat nou wel doen?’ zegt Niall bezorgt. ‘Waarom niet? Dat durf ik wel!’ ‘Het is gevaarlijk! Wat nou als het een nog enger huis is als de vorige, weet je nog wie er toen het bangst was?’ Tess knikt. ‘Maar het moet. Voor Amy.’ Zegt ze zacht met tranen in haar ogen. En Niall drukt haar tegen zich aan. ‘Oké! Niet huilen, het komt goed. Lou we gaan mee!’

P.O.V Roxy
Daar zit ik dan met mijn nu officiële vriendje Harry te picknicken bij een meertje. Harry maakt de champagne fles open, de kurk schiet eraf en hij schenkt het in. We proosten 'Op ons!' Zegt Harry en we nemen allebei een slok en proesten het dan weer uit. 'Haha eigenlijk hou ik niet van champagne' zegt ik. 'Haha ik ook niet!' Zegt Harry en we lachen erom. Dan is het even stil en we genieten van het uitzicht. 'Dit is wel super lief wat ze allemaal geregeld hebben' Zegt Harry. 'Dat is het zeker' Zeg ik. Harry pakt me hand vast, kijkt naar me, geeft me een kus op m'n voorhoofd en ik bloos weer even. We eten wat van de koekjes en dan tilt Harry me opeens op. 'Omg Harry wat ga je doen!' Hij glimlacht en loopt met mij in z'n armen richting het meer. Hij loopt naar het einde van de steiger en zet me dan neer en hij komt naast me zitten. Met onze voeten zitten we in het water en hij pakt mijn hand weer vast. Dan denk ik weer aan dat we over een paar dagen weer terug naar huis gaan en dat ik Harry en de rest van de groep dan weer moet verlaten. Harry zag waarschijnlijk mijn sippe gezicht en zegt 'Hey schatje waarom kijk je zo sip?' Dan glijden de tranen vanzelf weer over m'n gezicht. Harry duwt me zachtjes tegen hem aan, zodat ik tegen hem lig en probeert me te troosten. 'Schatje vertel het maar' zegt hij. 'Ik-ik ga je gewoon zo ontzettend missen als ik weer terug naar huis ga. Hoe houden we dan nog contact?' Zeg ik snikkend. 'Rustig nou meisje dat komt helemaal goed. We komen er samen helemaal uit. Maar nu moeten we eerst genieten van dit moment met z'n tweetjes en we maken er met z'n alle nog een paar top dagen van' zegt Harry. Ik ben al wat meer gerustgesteld, ik moet gewoon genieten van deze momenten en niet erover na denken anders word ik juist sip. Ik glimlach weer een beetje en ik geef Harry een kus op z'n mond als bedankje. Ik zie hem weer glimlachen en hij kust me daarna weer lang terug. Ik bloos weer eens en we zitten weer een tijdje stil te genieten van het uitzicht. 'Het liefst zou ik hier voor altijd met je blijven zitten Harr, maar we moeten zo echt terug de rest helpen om Amy terug te vinden' Zeg ik en ik zie Harry knikken en zegt 'Ja dat is zo, maar nog een ding en dan gaan we.' 'Huh, wat dan?' Zeg ik verbaasd. 'Dit' en hij geeft me weer een lange kus op m'n mond. Hij bloost 'sorry ik hou gewoon van je kusjes' ik lach 'haha gekkie' en Harry tilt me weer op zodat ik met beide voeten op de steiger sta.'Kom we moeten Amy vinden' en we lopen hand in hand weer terug naar de picknicktafel.

P.O.V Niall
We lopen met Louis mee naar het huisje. Het huisje is in het echt nog kleiner er enger dan hij het beschreef. We sluipen naar het huisje. We staan even achter een klein schuurtje achter het huis. ‘Wacht hier, ik ga kijken of het veilig is.’ Zegt Louis. Hij gaat op de grond liggen en tijgert naar het huisje toe. ‘Weet je zeker dat je het aan kan?’ vraag ik nog even voor de zekerheid. Tess knikt en pakt mijn hand vast. ‘Ik weet het zeker’ zegt ze met een voorzichtige glimlach. We kijken naar Louis die aangeeft dat de kust veilig is. ‘Daar gaan we dan.’ En Tess en ik sluipen naar het huisje. ‘Kijk’ fluistert Louis. ‘Joost zit links in de woonkamer achter een pc. En Amy in die slaapkamer op de stoel naast de openhaard. We kijken door het kiertje maar zien dan dat een andere man opstaat van de bank en naar de deur loopt. ‘Weg wezen hier!’ fluistert Louis. En ik trek Tess mee. We schuilen weer achter de schuur. We zien de man in ons busje stappen en weg rijden. ‘Laten we maar terug gaan. We hebben het huis gezien’ zeg ik. Louis knikt. ‘Ik heb denk ik al een plan..’ zegt Tess zacht. We rennen naar het appartementen complex terug. Harry en Roxy zijn er weer bij en dan legt Tess haar plannetje uit. ‘ Wow, dat is echt slim!’ hoor ik Zayn fluisteren. ‘Perfect plan Tess! Het gaat lukken!’ zeg ik. ‘Toch maar goed dat ik mee ben gegaan hè?’ zegt ze grijnzend. En geeft me een knipoog. ‘Maar laten we snel alle spullen zoeken!’ zegt Tess er nog achteraan. Roxy en Tess gaan naar de scouting, en Louis, Zayn en Harry gaan even naar de supermarkt om alsnog wat boodschappen te halen en Liam en ik gaan naar een timmerbedrijf voor wat gereedschap. Let’s get Amy back!


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 24 juli 2013 - 11:52:
meldingggg


menepen
menepen zei op 24 juli 2013 - 10:48:
jeaahh.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 24 juli 2013 - 10:35:
Stoer! Snel verder!