Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 9

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

24 juli 2013 - 13:50

470

2

194



Hoofdstuk 9

Written by Kimberley

Kimberley pov

Ik ren naar beneden, met Janita achter me aan. Ik trek de voordeur open, Louis en Harry wilden net naar binnen gaan. Ik vlieg Louis om de hals en begin te huilen. 'Kimberley, wat is er?' vraagt hij lief en hij kijkt me aan. 'we moeten hier weg, straks komen ze erachter waar we wonen!' zeg ik. Harry en Louis kijken me niet-begrijpend aan. Nu komt ook Niall naar buiten gelopen, hij ziet dat Janita tranen in haar ogen krijgt en knuffelt haar. Janita begint te vertellen, ik krijg het er niet uit. Nadat ze alles heeft vertelt schrikken de jongens ervan. 'Kimberley en Janita, wij beschermen jullie wel' zeggen de jongens lief. Ik vind het fijn dat ze er voor ons zijn, maar niemand kan ons beschermen tegen hun.

Janita pov

Het wordt me allemaal eventjes teveel en ik ren naar boven. Ik hoor Kimberley nog mijn naam schreeuwen, maar ik moet even weg van hun zijn. Ik ren naar mijn kamer, ik hoor iemand achter mij aan rennen. Nog voordat ik de deur ik kan rennen, word ik bij mijn pols gepakt, en stevig tegen hem aangedrukt. 'sssttt, ik ben er' hoor ik Niall zeggen. We gaan mijn kamer in en blijven daar een poosje zitten, nadat ik klaar ben met huilen geeft Niall mij een kusje op m'n wang. Ik kijk hem aan, mijn hart gaat nu zo erg tekeer, en ik zoen hem. Na die zoen vraagt hij mij, Janita wil je mijn vriendin zijn?

Kimberley pov

De volgende dag loop ik met Janita n Louis nar de supermarkt. 'Louis stop it!' schreeuw ik lachend, maar hij blijft me doorkietelen, ik geef hem een zoen op m'n wang. Ik spring op z'n rug, maar dan wordt mijn nachtmerrie werkelijkheid, ik zie die 3 mannen lopen, ze zien mij ook en staren me lang aan, terwijl ze elkaar aantikken. 'Louis, gaan w deze winkel in?' vraag ik snel en trek hun erin. Ik ga ze niet vertellen wat ik zag, dat maakt het misschien wel erger, misschien verbeelde ik het me wel. Als we weer buiten zijn, pakt Louis mijn hand vast, ik voel een raar iets in mijn buik, daarna wordt alles zwart en val ik neer. Ik denk dat ik ben flauwgevallen, ik hoor Louis en Janita mijn naam schreeuwen, maar reageer er niet op. 'Kimberley!' hoor ik Louis schreeuwen. Ik krijg een zachte klap in m'n gezicht. Daarna word ik wakker en zie Louis' gezicht voor me, hij lacht lief naar me. 'gaat het mop?'

Niall pov

Janita, Janita ik kan alleen no maar denken aan haar. Ze is mijn alles, maar na wat ze gister vertelde ben ik bang om haar en Kimberley kwijt te raken. Ik zit op de bank, in mijn gedachten. 'het komt allemaal wel goed!' hoor ik Harry zeggen, Zayn kijkt me aan.


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 28 juli 2013 - 19:16:
Melding


Harrylover
Harrylover zei op 24 juli 2013 - 14:00:
Melding