Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 16

Vakantie avontuur. [END]

24 juli 2013 - 14:42

1538

3

365



Hoofdstuk 16

Heeeeyy! Het regent :( dus hebben we alletijd om nog een hoofdstukje te uploaden!! Veeel plezier met lezen! xx

P.O.V Tess
We hadden onze wekker al om half 7 gezet. We hebben de scouting kleren aangedaan en even rustig een broodje gegeten. Het ziet er eigenlijk niet uit we moeten er zelf ook hard om lachen we zetten onze petten en zonnebril op, de jongens hebben de pakken nog niet gezien we gaan eerst even een grap uithalen. Jammer dat Lola niet mee mag maar ze is nog een beetje te jong.. Eenmaal alles gedaan hebbende lopen we naar hun appartement. We gaan op onze knieën op onze schoenen zitten, kloppen aan en kijken naar de grond, 'uhm hallo?' 'Wil je koekjes kopen?' Zegt Roxy met een hoge stem. 'Tuurlijk kleine meid, waar is het voor?’ vraagt Harry. ‘De goede doel’ zeg ik zacht ‘Oh okee! Ik pak even mijn portemonnee.’ Maar dan kan ik het al niet meer houden en barst ik in lachen uit, waardoor Roxy ook moet. 'Hahahaha! Je trapte er volledig in Harry!' Roep ik. 'Eh helemaal niet hoor, natuurlijk zag ik dat jullie het waren.' 'Zeg je met een knalrode kop' zeg ik grijnzend. Hij steekt zijn tong naar me uit en loopt naar Roxy. Ik loop naar binnen. Ik zie de rest van de groep op de bank zitten, 'En? Wat denken jullie ervan?' Ik draai een rondje en ze moeten lachen. 'Het staat je geweldig! Je moet je vaker zo kleden!' Zegt Niall met een grijns. 'Hebben jullie alle spullen?' Ze knikken. 'Top! Waar zijn de koekjes?' 'In de tassen buiten achter de schuur!' 'Okee! Loop je even mee Niall?' Hij knikt. We lopen naar de tas en ik zoek de chocochip koekjes. En haal ze er uit. Ik scheur het pak open. 'Wat doe je nu?' Vraagt Niall. Ik had je laatst toch nieuwe koekjes belooft? Ik had ze deze extra laten halen!' Zeg ik met een knipoog ‘Haha je bent geweldig!’ En we eten de koekjes op. Dan horen we de andere aankomen en gooi ik het pak snel in de afvalbak. We draaien ons om 'hoi!' Ze kijken ons allebei aan. ‘Hebben jullie van de koekjes gegeten?’ 'Nee!' Zeggen we tegelijk met een schijnheilig gezicht. Wat we niet doorhebben is dat we allebei helemaal onder de chocola zitten. We kijken elkaar aan en schieten allebei in de lach. Oeps! We vegen het snel weg bij elkaar en missie haal Amy terug kan beginnen! We lopen naar het bos ik voel dat ik toch wel nerveus word. Het moet in één keer goed gaan.. Dan word ik dicht tegen iemand aangedrukt 'Het komt allemaal goed! Je plan is perfect' fluistert Niall. Ik glimlach bedankend. We gaan eerst met zijn allen achter de schuur zitten, de jongens zijn helemaal donker gekleed en nu moeten ze allemaal groene en bruine vegen op hun hoofd voor camouflage. Ik mag bij Niall en maak hem eerst helemaal bruin en zet allemaal groene vegen op zijn gezicht het is echt een grappig gezicht. Eenmaal klaar gaat Louis met Zayn naar het raam. Ze kijken naar binnen en komen al snel terug gerent. 'Ze zit er nog, en alleen Joost is thuis. Laten we beginnen.' Ik bijt even op mijn lip. Niall komt nog een keer naar me toe. En pakt me bij mijn schouders. 'Je kan het echt!' Ik knik en geef hem een knuffel. 'Dankje Nialler.'

P.O.V Roxy
Nadat ik bij Harry de camouflage verf op heb gedaan moeten we beginnen. Ik geef nog een knuffel en een kus aan Harry en daar gaan Tess en ik allebei met onze pet op en grootte zonnebril op. We nemen onze positie in en kloppen aan. Ik kijk naar Tess en ze steek haar duim op. De deur gaat open. Even is het stil. 'Dag meneer!' Begint Tess. 'Wij zijn van Scouting de wildebras. En we moeten geld ophalen voor het goede doel' 'Zijn jullie niet wat oud voor de scouting?' 'Bij ons zeggen ze dat niemand te oud is voor de scouting!' zegt Tess we praten heel langzaam. ‘Welk goede doel?’ ‘U vertrouwt ons niet hè?’ zegt Tess geïrriteerd. ‘Nee, nee dat is het niet, maar welk goede doel?’ ‘Het is voor edukans, dat is een stichting zodat kinderen naar school kunnen met goede spullen.. Ze gaan 30 augustus naar Gambia om de kinderen te helpen! Nick en Simon, 2 Nederlandse zangers zijn vorig jaar ook meegegaan.’ 'Wilt u nu de koekjes kopen?' vraag ik snel poeslief voordat hij ons niet meer vertrouwt. We zien hem kijken 'Uhm wat voor koekjes? Ik moet een beetje op de lijn letten natuurlijk.' 'Loopt u maar even mee, dan laten we het zien.' Zeggen we vriendelijk. En we lopen naar het busje waar we ons karretje hebben gezet. We laten alle koekjes zien. ‘Jullie hebben wel veel keus.’ ‘Ja! Klopt! Wilt u misschien ook wat koekjes proeven?’ zegt Tess en ze haalt een schoteltje met verschillende koekjes erop tevoorschijn, wow ze heeft het echt goed geregeld allemaal! Hopelijk hebben de jongens Amy al bijna uit het huis.. ‘En, heeft u uw keuze kunnen maken?’ ‘Nou, ze zijn allemaal zo heerlijk!’ ‘Welke vind u allemaal lekker dan?’ ‘Ehm, de chocorotsen, de kokoskoekjes en de chocochip koekjes.’ ‘Weet u wat. We maken een dealtje.’ Begint Tess. ‘U zingt een liedje voor ons, geeft een handtekening en gaat met ons op de foto en koopt de chocorotsen en de chocochip koekjes voor 5 euro, en dan krijgt u de kokoskoekjes helemaal gratis van ons.’ Zegt Tess. ‘Ja we hebben u wel herkent hoor Joost!’ zeg ik. ‘Ja, u won de Xfactor in 2010 met het nummer ‘Living the dream’. We houden echt van dat nummer! Kunt u dat misschien voor ons zingen?’ zegt Tess heel vrolijk. ‘Echt? Jullie kennen mij?’ ‘Tuurlijk!’ zegt Tess, ‘Ja duh, u was super goed!’ ‘Hoe komt het dan dat die vieze boy band ‘One Direction’ blegh, meer succes heeft dan mij?’ ‘Ja, geen idee, het zijn echt arrogante venten.’ Zeg ik. ik had moeite om het uit te spreken maar het is gelukt.

P.O.V Louis
We zien dat de deur open gaat daar staat Joost, de ontvoerder van Amy. Tess en Roxy leiden hem goed af en wij sluipen met z'n vieren richting de achterdeur, want Liam blijft op de uitkijk staan. Eindelijk we zijn bij de achterdeur en Joost heeft ons gelukkig niet ontdekt. Zayn sleutelt wat aan de achterdeur en al snel is die open. Zayn blijft bij de achterdeur op de wacht zitten en Niall, Harry en ik sluipen stil het huis binnen. We hebben dit thuis in de puntjes uitgezocht hoe we naar de kamer van Amy moeten lopen. Eerst door de keuken, dan naar links door het gangetje, langs de WC en dan de eerste deur rechts. Voorzichtig doen we de deur open om te kijken of daar echt Amy zit. En ja hoor daar zit Amy dan op een stoel vastgebonden met een touw in haar mond. Ze kijkt omlaag dus ziet ons niet. 'AA..!' Ik wilde Amy schreeuwen en naar Amy toe rennen, maar nog net op tijd houden Harry en Niall hun handen voor m'n mond en houden me tegen met rennen. Amy heeft me halve naam geschreeuw waarschijnlijk niet gehoord, want ze ziet ons nog steeds niet. Dan sluipen we voorzichtig naar haar toe en dan merkt ze het pas dat wij er zijn. Ze wilt schreeuwen maar het lukt niet door dat touw in haar mond. Ik maak haar snel los 'Amy!' Zeg ik met tranen in m'n ogen net iets te hard. 'Louis! Je hebt me gered hoe kan ik je ooit bedanken!' Zegt Amy en ze geeft me een dikke knuffel. Dan sleuren Harry en Niall ons mee. 'Stil, anders komt Joost erachter' zegt Niall. Snel en stil lopen we met ze vieren naar buiten waar Zayn staat te wachten. Zayn kijkt gelukkig dan weer opgelucht en dan sluipen we snel en stil weer naar Liam naar het schuurtje. Ik zie Liam dan ook weer opgelucht kijken. Het is ons gelukt! Nu moeten alleen Tess en Roxy nog terug..

P.O.V Tess
‘Laten we maar snel op de foto gaan. We maken een foto, hij geeft ons de handtekeningen, en begint met zingen, ik vind het eigenlijk echt een slecht nummer. Ik zing helemaal mee met het refrein. De heb ik gister nog even geluisterd. Tijdens het zingen horen we Louis en zing ik extra hard erover heen. Dan is het nummer afgelopen en geven we hem de koekjes, en hij geeft zijn geld. ‘Fijne dag verder!’ zegt Tess nog. Hij draait zich om en wij ook, we zwaaien nog even en rennen dan KEI hard weg. We rennen langs het schuurtje. ‘SNEL JONGENS KOM!’ roept Roxy. En daar rennen we als een stel bezetenen het bos uit, naar het meertje, we horen vaag achter ons nog iemand schreeuwen ‘KOM TERUG!’ Daar aangekomen hijgen we even uit en Rox en ik gaan naar Amy en knuffelen haar helemaal plat. ‘GROEPSHUG!’ Roept Liam. En daar staan we met zijn allen. Dan hoor ik iemand snikken, het is Louis! Ik loop naar hem toe. ‘Gaat het wel?’ ‘Nee, ik ben gewoon zo blij!’ En hij rent naar Amy. En knuffelt haar. ‘Laten we een feestje geven om dit te vieren!’ ‘Jaa! Een kampvuur! Ofzo!’ zegt Liam. ‘JAA LEUK!’ Roept iedereen.


Reacties:


Kazemarux
Kazemarux zei op 24 juli 2013 - 17:16:
Is het afgelopen?
Als het niet afgelopen is, melding.


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 24 juli 2013 - 17:14:
melding melding melding!!!!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 24 juli 2013 - 15:13:
Superleuk!
Xx