Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 10

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

24 juli 2013 - 14:43

748

5

237



Hoofdstuk 10

Written by janita, hierbij kondigen wij een Q&A aan, dus stel gerust je vragen!

POV Janita

Verschrikt kijk ik naar Kimberley, ze knikt en Louis helpt haar mee om recht op te staan.
‘’ Meid! Wat kan jij me laten schrikken! ‘’ roep ik en knuffel haar heel hard, ze begin te lachen en roept om lucht. Grijnzend laat ik haar los, Louis neemt mijn taak over en pakt Kimberley stevig beet. Zoekend kijkt ze om zich heen, ik trek me er niet zo veel van aan en help met Louis de boodschappen in de auto zetten. Eindelijk zit alles in de kofferbak, maar dan zie ik een schim langs me ooghoek schieten. Ik schrik ervan en spring achteruit, Louis kijkt me niet begrijpend aan. Verward kijk ik om me heen, me oog valt op 1 van dé 3 mannen. Ik sla een hand voor me mond en draai me om naar Kimberley, snel duw ik haar de auto in en sla de portier dicht. Nog snel kijk ik achter om, de mannen komen onze richting opgelopen. Ik haal diep adem en spring de auto in, de portier trek ik dicht.
‘’ Rijen! ‘’ gil ik paniek, Louis knikt en geeft gelukkig net op tijd plank gas.


POV Zayn

Lachend kijk ik naar Niall die op de bank voor zich uit staart, ik schud met me hoofd. Die jongen is echt stapeltjes verliefd, hij merkt dat ik naar hem en kijk en draait zich naar me om.
‘’ Is er iets? ‘’ vraagt hij en kijkt me doordringend aan, ik doe me handen in de lucht en schud onschuldig. Een lach verschijnt er op zijn mond, ik rol met me ogen en schrik van de voordeur die met een klap open en dicht word gegooid. Ik sta op en loop erheen, het is vast Louis en de meiden met de boodschappen. Als ik de deur van de gang open doe springen Kimberley en Janita tegelijk langs me heen de woonkamer binnen, ze rennen naar de keuken en verstoppen zich in een kast. Ik frons mijn voorhoofd en draai me om naar de keuken, net op dat moment zwaait er 1 kast deurtje dicht waar Janita zicht heeft verstopt. Niet begrijpend kijk draai ik me om naar Louis, gehaast pakt hij de boodschappen en sluit de deur. Hij doe alles maar dan ook echt alles op slot, hij loopt langs me heen met de boodschappen naar de keuken. Ook Niall is ondertussen opgestaan, tegelijk kijken we elkaar vreemd aan.


POV Louis

Ik heb ze in de auto gezegd dat ze zo snel mogelijk als we thuis zijn moeten verstoppen, Janita zei dat ze een goeie verstop plek wist voor ons. Zo als afgesproken rennen ze het huis in en zoeken een verstopplek, ik stap de auto uit en pak de boodschappen gehaast. De auto van de 3 mannen zie ik net om de hoek rijden, snel sla ik de kofferbak dicht en ren het huis in. Ik sla de deur dicht en kijk recht in het gezicht van een verwarde Zayn, ik trek me er niks van aan en loop langs hem heen de woonkamer in. Niall is ondertussen opgestaan van zijn bank en kijkt me vragend aan, ik ontwijk zijn blauwe kijkers en stap de keuken in. Zachtjes hoor ik een bekend gesnik, ik leg de boodschappen neer en luister geconcentreerd naar het gesnik. Het komt van die kastje vandaan, Niall en Zayn komen ook de keuken in gelopen. Ik doe 1 kast deur open en zie Kimberley snikkend in 1 gekropen zitten, ik pak haar hand en trek haar de kast uit.
‘’ Volgens mij is het gelukt. ‘’ zeg ik opgelucht en hou Kimberley dicht tegen me aan, ze knikt.
‘’ Waar is Janita dan? ‘’ vragen Zayn en Niall tegelijk, ze beginnen te lachen en geven elkaar een high five. Ook ik moet lachen, het zachte gesnik bij Kimberley heeft ook plaats gemaakt voor een lach.
‘’ Daar. ‘’ zegt Kimberley en wijst naar 1 van de kastdeuren, Niall loopt er heen en doet het deurtje uit. Hij steekt zijn hand in de kast en trekt Janita eruit, ze springt er uit. Een druppeltje bloed valt op de grond, me ogen schieten groot. Ik kijk naar haar arm waar zachtjes het bloed van afdrupt, ik pak een handdoek en geef het haar. Ze kijkt me vragend aan, ik wijs naar haar bloedende arm.
‘’ Oef. ‘’ antwoord ze en pakt dankbaar de handdoek aan en drukt het zachtjes tegen haar arm, ik ga weer naast Kimberley staan. Een zuchtje van opluchting verlaat me mond, we zijn die mannen kwijt!


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 28 juli 2013 - 19:09:
Melding!!


Malikaa
Malikaa zei op 25 juli 2013 - 3:02:
OMg, die mensen maken me bang ........

Ehhhh Mijn vraagjes:

-Wat vonden jullie van het Varry moment in BSE? (Veronica en Harry)
-Hebben jullie een follow van een van de jongens op twitter?
-Hoe hebben jullie fanfic ontdekt?

En toen had ik geen inspiratie meer ^.^
xXx


Team1D
Team1D zei op 24 juli 2013 - 23:43:
Oeh oeh oeh

Wat vind je van de 11 inch van Panyne?
Hoe oud ben je?
Hoe ben je op inspiratie gekomen?
Ben je zenuwachtig voor This Is Us?
Do you ship Elounor?
Wat vindt je van Nouis?
Heb je twitter?
U like Levin(lou en kevin)?
Heb je de boys ooit gezien?
Wie is je favo?
Wat vind je van Veronica, Leeroy, Marchel, Jonny en Marvey?
Harry is veranderd?
U like Starbucks(en wat is je favo smaak, mijne chocolate cream :3)
Hehe blanco


Harrylover
Harrylover zei op 24 juli 2013 - 16:27:
Melding en wie van one direction vinden jullie het leukst


1Dzayn
1Dzayn zei op 24 juli 2013 - 15:00:
CREEPYYYY

Oke oke hem vragen. Help. Dnek ivana denk.




Nop, I'm blanco, of wacht nee
- Wat vinden jullie van BSE
- wat vinden jullie van de BSE video
- KUNNEN JULLIE OOK NIET WACHTEN OP HET NIEUWE ALBUM

oke, dat was het
Xoxo