Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 17

Vakantie avontuur. [END]

25 juli 2013 - 13:03

2165

6

507



Hoofdstuk 17

Heeeeyy! Dit is een extra lang hoofdstuk want het is het ALLERLAATSTE hoofdstuk van 'Vakantie avontuur'. 'AAAWH' hoor ik jullie al zeggen! Maar wie weet zijn we al bezig met een vervolg! Geniet van het laatste hoofdstuk! xx Robin & Daphne

P.O.V Amy
Het is avond en de zon gaat bijna onder. Iedereen is bezig met het voorbereiden van het kampvuur feest en ik kalmeer nog een beetje bij. ‘Gaat het alweer een beetje?’ vraagt Roxy snel ondertussen dat iedereen het kampvuur feest aan het klaarmaken is. ‘Hmm een beetje ik ben wel al wat gekalmeerd, maar het waren echt 3 vreselijke dagen met die griezel. Ik dacht dat ik nooit meer gevonden zou worden’ zeg ik. ‘Pff ik vind het echt heftig voor je, maar ik ben echt super blij dat je er weer bent!’ zegt Roxy en ze geeft me een knuffel. ‘Ik ga weer even verder met het klaarmaken, dadelijk maken we er echt een feestje van’ zegt Roxy met een knipoog en ze loopt snel weer door. Louis loopt naar me toe ‘kom! Dan gaan ze ons even klaarmaken voor vanavond, we moeten er een beetje goed uit zien.’ Zegt Louis. ‘Maar ik heb geen kleren bij me?’ zeg ik. Dan komt Tess aanlopen ‘Hoorde ik nou dat je geen kleren hebt?’ zegt Tess. ‘Uhm, ja ik heb natuurlijk niets bij me’ ‘Oh joh wij hebben genoeg leuke kleren kom maar mee!’ zegt Tess. Iedereen gaat even terug naar z’n eigen appartement en ik ga mee met Tess en Roxy. Als ik aankom zit Lola daar. Ik zie Lola opkijken en ze schrikt dan en rent gillend naar me toe ‘AMY!’ en ze springt in m’n armen. Ik moet lachen ‘Je bent weer terug, eindelijk! Wat heb ik je gemist.’ Zegt Lola. ‘Ahh Loo ik heb je ook heel erg gemist, maar kom we moeten opschieten er staat een super leuk feestje voor de deur. Snel rennen we naar boven en kleden ons om en zorgen we dat we er een beetje goed uit zien. Dan gaat de bel, ‘Dat zijn de jongens’ Roept Tess. We kijken nog even snel in de spiegel om te kijken of we er een beetje oké uit zien en dan doen we deur open. De jongens stappen de kamer binnen en kijken sprakeloos naar ons ‘wow jullie zijn prachtig!’ zegt Zayn ‘Dat is absoluut zeker!’ zegt Liam. Ik bloos een beetje en als ik naast me kijk naar Tess, Lola en Roxy zie ik dat hun ook een beetje blozen. Dan rent Lola naar Zayn en Liam en springt in hun armen, Niall loopt naar Tess en geeft haar een knuffel, ik zie dat Tess weer een beetje bloost en dan geeft Niall haar een arm. Dan loopt Harry naar Roxy en geeft haar een kus, ik schrik ‘Huh!’ ‘Ohja dat weet je natuurlijk nog niet, dit is Roxy mijn vriendinnetje’ zegt Harry. ‘Aw, echt waar? Super leuk, gefeliciteerd!’en ik geef Harry en Roxy een gefeliciteerd knuffel. Dan loopt Louis naar mij en geeft me een arm. ‘Ik ben blij dat je er weer bent zusje, kom nu gaan we feesten!’ zegt Louis en dan lopen we allemaal naar het kampvuur bij het meer.

POV Lola
Wat is het gezellig! Het is zo mooi. Ik zie Marshmallows staan en trek Zayn en Liam mee naar de Marshmallows 'Marshmallows!' En Zayn en Liam helpen mij, we roosteren ze even in het vuur. Dan komt Louis aangelopen met een pak koekjes. 'Dit ziet er allemaal al lekker uit maar met koekjes is het nog lekkerder!' Zegt Louis 'Jaa!' En we stoppen de marshmallows tussen de koekjes. 'Mmm.' Zeggen we met zn allen tegelijk. En we moeten lachen. Ik zie Niall eenzaam bij de andere kant van het vuur zitten en ik loop even naar hem toe.'Wil je ook en koekje Niall?' 'Nee dankje Lo' zegt hij met een gezette glimlach. Ik schrik, Niall die niet wil eten? 'Weet je het zeker?' Hij knikt en ik loop maar weer terug. Nog een beetje verward ga ik weer zitten en eet ik het koekje zelf maar op.. Er is vast iets.

P.O.V Harry
Het is beren gezellig op het kampvuur feest bij het meer en het ziet er ook zo mooi uit hier. Dan loopt Roxy naar me toe, ik sta nog steeds versteld 'Wauw Rox je bent prachtig in het maan licht' en ik trek haar naar haar toe en geef haar een lange kus. 'Ik zie haar alweer blozen in het maanlicht. 'Ey niet zo slijmen hè jochie' zegt ze met met een knipoog. 'Doe ik niet! Je bent echt mooi en ik wou dat we voor altijd deze avond konden blijven vieren met ze alle.' Ik zie Roxy glimlachen 'Dat wil ik ook, maar alleen jammer dat Niall niet mee doet, is er misschien iets met hem aan de hand?' Zegt Roxy. 'Niall?' Ik draai me om en ik zie Niall alleen bij het kampvuur zitten. 'Huh, waarom zit die zo alleen en kijkt die zo sip' zeg ik. Ik heb hem al de hele vakantie niet zo sip gezien. Er moet gewoon wat aan de hand zijn met hem. 'Ik ga even een vriend helpen schatje' en ik geef Roxy een kus op der wang. 'Is goed Harr, ik ben bij Amy en Tess'. Ik loop richting Niall en ik ga naast hem zitten bij het kampvuur. 'Hey Niall, leuk feestje hè?' Vraag ik. 'Hmm ja' antwoord Niall terug. Wow, als hij zo reageert is er echt wat ergs aan de hand. 'Is er iets aan de hand Niall?' Vraag ik. 'Nee niets' zegt Niall. 'Kom op Niall ik ken je langer dan vandaag en de hele vakantie ben je al vrolijk en nu opeens niet meer? En waarom ben je eigenlijk niet met Tess nu?' Vraag ik. Bij het woord Tess zie ik een traan over z'n wang glijden. 'Het heeft iets met Tess te maken hè?' Vraag ik. Ik zie Niall knikken 'Ja.. Ik-ik ben geloof ik verliefd op Tess' zegt Niall. Zie je wel ik had gelijk dat ze elkaar ook leuk vinden dan ga ik weer verder met het gesprek 'Maar waarom ben je dan zo sip man! Dat is toch een geweldig gevoel en super leuk' zeg ik. 'Ja maar ze vind mij niet leuk..' Zegt Niall. 'Hoe weet je dat nou? Dat heeft ze toch niet gezegd?' 'Nee maar..' Voor dat hij z'n zin kan afmaken ben ik alweer aan het woord. 'Nou kom op man en vertel het haar! Het is nu of nooit, anders blijf je maar met dan gevoel rond zeulen' 'Hmm, dat is zo' zegt Niall. 'Je kunt het Niall dat weet ik zeker!' En ik geef hem een mannen knuffel. 'Dankje Harr' zegt Niall, hij staat op en loopt richting Tess. 'Je kunt het maat, dat weet ik zeker' fluister ik nog tegen mezelf.

P.O.V Niall
Oke, ik kan het denk ik in mezelf en loop richting Tess en de rest, Tess zwaait al vrolijk naar me. Nee ik kan het niet.. En ga gelijk naar rechts en loop stug door naar de stijger. Daar wacht ik en waggel ik weer heen en weer ik zit zo in gedachte dat ik Tess niet eens heb aan horen rennen. 'Hee' hoor ik ineens. Eerst schrik ik maar ik herken die stem uit duizenden het is Tess. 'Hey' zeg ik terug. 'Uhm gaat het een beetje? Je ziet er een beetje onrustig uit Nialler.' Zegt Tess. 'Jaja alles gaat z'n gangetje enzo, dus helemaal toppie joppie!' Zeg ik met een fake smile. 'Kom op Nialler ik heb je in deze dagen heel goed leren kennen en ik weet onderhand echt wel wanneer er iets met je aan de hand is, en dat is op dit moment' zegt Tess. Ik zucht, hmm wat moet ik nu, ik kan het niet meer langer verbergen voor Tess. Ik zie haar wachten op m'n antwoord, ze word onrustig. 'Oke Nialler waar heeft het mee te maken, je familie?' 'Nee' 'De jongens?' 'Nee' 'jezelf?' 'Ja.. een beetje' 'hmm oke' 'andere vrienden' 'Uhm ja..' 'Oke oke, we schieten al wat meer op.' Zegt Tess. Dan is het even stil. 'Wil je het eigenlijk wel tegen me zeggen?' Zegt Tess zacht. 'Uhm, ja maar..' Zegt Niall. 'Ja maar? je bedoelt dus nee?' Vraagt Tess. 'Nee, ik- ik durf het alleen niet te zeggen.' Zeg ik een beetje stotterend. 'Hmm, dat kan, maar je weet dat je me alles kan vertellen hè, ik bijt niet en je bent m'n beste vriend!' Zegt Tess met een lieve glimlach. Dan is het weer stil. 'Je hoeft het echt niet te vertellen hoor als je het niet durft' Zegt Tess dan zachtjes. Ik moet het haar nu echt vertellen het is nu of nooit. Ik zie dat Tess zich weer wilt om draaien richting de andere, maar dan roep ik 'Wacht Tess!' en pak haar hand. Ze draait zich weer om naar mij. 'Ik- ik denk dat ik je gewoon al een tijdje leuk vind, niet leuk maar leuk leuk. Je bent gewoon het aller liefste, meelevende, grappigste, leukste meisje die ik ooit heb ontmoet. Stuntel ik uit m'n mond, ik voel dat ik heel erg bloos en ik kijk naar beneden zodat ik het gezicht van Tess niet kan zien. Het is even stil en er gebeurt niks. Dan voel ik opeens een knuffel, Tess duwt m'n hoofd omhoog zodat ik in haar ogen kan kijken. Ik zie haar ogen glinsteren door haar tranen en ze glimlacht van oor tot oor. 'Dat is het liefste wat een jongen ooit tegen me heeft gezegd!' En dan geeft ze me een kus op m'n wang. Ik sta versteld, 'D- dus jij denk hetzelfde over mij? Vraag ik voorzichtig.' 'Dit zegt denk ik genoeg?' ze trekt me nog dichter tegen me aan en zoent me op m'n mond.

P.O.V Roxy
Wauw wat is dit toch een super leuk feest met ze allen, ik zie Lola weer gapen van moeheid maar ik laat haar nog lekker lol maken met Louis, Zayn, Liam en Amy, want het is tenslotte toch vakantie. Wat was dit toch een geweldige vakantie. Behalve het feit dat Amy was ontvoerd dan, maar daar in tegen hebben we ook veel leuke dingen meegemaakt: we hebben de jongens ontmoet, we zijn naar hun concert geweest, we hebben Amy ontmoet en we hebben Amy natuurlijk weer terug gevonden en het belangrijkste; ik werd verliefd en diegene werd mijn vriendje: Harry. Ik kijk weer naar hem en hij ziet dat ik kijk, hij rent naar me toe en tilt me omhoog en geeft me een lange kus. 'Wat ben je toch een schatje en je blijft ook voor altijd mijn schatje!' zoals gewoonlijk bloos ik weer en geef hem weer een kus terug en hij zet me weer op de grond. 'Is het eigenlijk nog gelukt met Niall?' Vraag ik. 'Ik hoop het, ik heb hem een beetje moed ingesproken en nu maar hopen dat die het doet' zegt hij. 'Huh, wat doet?' Vraag ik en dan zie ik Niall en Tess samen hand in hand de steiger weer af lopen richting ons. 'Ik denk dat ik al weet wat!' Zeg ik glimlachend 'Yes, het is hem gelukt!' Zegt Harry en hij kijkt glimlachend naar mij terug. Nu is het al helemaal een top vakantie!

P.O.V Tess
Rustig loop ik hand in hand met Niall weer richting het kampvuur. Ik ben nog helemaal flabbergasted van wat er net gebeurt is. Niall en ik hebben gewoon gezoend! Ik kan gewoon echt niet geloven dat ik nu Niall's vriendinnetje ben! Aangekomen bij het kampvuur roept Niall 'Jongens kom er allemaal even bij!' en ik zie iedereen naar ons toe lopen. 'Ik wil even wat melden, dit is Tess, die kennen jullie vast wel, maar vanaf nu is het Tess mijn vriendinnetje!' Zegt Niall en geeft me een kus op m'n hoofd en houd m'n hand nog steeds vast. Ik voel dat ik bloos en verlegen kijk ik een beetje om me heen ‘Eindelijk!’ hoor ik Zayn zeggen en dan komt Roxy op me afgestormd. 'Gefeliciteerd Tess, ik ben zo blij voor je!' Zegt Roxy en ik zie de tranen van blijdschap voor mij in haar ogen staan en ze geeft me een dikke knuffel. Ik zie dat de jongens Niall ook feliciteren met een dikke mannenknuffel en dan voel ik opeens een knuffel van achter mij. Het is kleine Lola 'gefeliciteerd Tess, nu kunnen de jongens nog vaker naar ons toe komen, omdat ze natuurlijk hun vriendinnetjes willen blijven zien!' Zegt Lola juichend. Ik moet lachen en dan komt Amy me ook nog feliciteren met een dikke knuffel. 'Ik vind het super voor je Tess gefeliciteerd!' Dan komen de rest van de jongens me ook nog even feliciteren en dan roept Louis 'Groepsknuffel!' We moeten er om lachen als het klaar is. 'Kom laten we er op proosten' zegt Roxy. We pakken onze glazen en we staan in een kringetje, Niall slaat zijn arm om me heen, 'Op het nieuwe stel!' Roept iedereen. 'En op de geweldige vakantie' zeg ik er nog achteraan. 'En op deze geweldige vakantie' roept de rest er dan ook nog achteraan en dat was het zeker een geweldige vakantie!

*triltril* sms'je van Joost: ‘Ik krijg jullie nog wel..


Reacties:

1 2

Harrylover
Harrylover zei op 18 aug 2013 - 6:57:
Ik heb neg het verhaal gelezen en ik vind het echt een super verhaal.


1D4EVER
1D4EVER zei op 9 aug 2013 - 12:07:
PER-FECT!!!

waaaauuuuuuuw ik ben echt onder de indruk!


menepen
menepen zei op 25 juli 2013 - 18:44:
Please vervolgen


Kazemarux
Kazemarux zei op 25 juli 2013 - 17:00:
Vervolg, xx.
Als hij er is melding graag.