Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » ---> 20 Magic

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

27 juli 2013 - 13:22

911

6

513



---> 20 Magic

De twitcam was heel leuk geweest. De fans reageerde meestal heel lief. Maar niet allemaal zo waren er een paar opmerkingen: ‘Harry, jij kan veel beter krijgen’ of ‘Harry waarom ga je vreemd. Je hoort bij Louis’, ‘jij bitch die zichzelf Emily noemt, Jij moet met je gore tering handen van mijn Harry’, ‘OMG ik had niet verwacht dat ze zo’n slet zou zijn.’ En dit waren niet de grofste. Ik negeerde het en ik hoopte dat Emily het niet zag. Maar toen ik er na afloop naar vroeg zei ze: “Lieve schat. Ik heb de laatste tijd veel haat over me heen gehad. Ik kan het me wel allemaal aan trekken maar daar bereik ik niks mee.” Ik schrok wel een beetje ik wist niet dat je al zoveel haat had gehad. Maar ik geloofde wel dat ze het zich echt niet aan trok. Ik hoopte het.

Ik gooi de deur achter me dicht. Ik heb Emily net bij haar verder gebracht. Ik trap wat rotzooi weg. Het is nog steeds niet opgeruimd van de ‘dronkennacht’. Emily had me nog laten horen wat ik allemaal door de telefoon zei. Het meeste was onverstaanbaar maar het ging erover dat ik van haar hield en van de jongens. Eigenlijk vertelde ik wat er op me hart lag. Ik krijg een glimlach van oor tot oor. Het is bijna niet meer gezond dat je zoveel van iemand kan houden, van 4 beste maten en het aller liefste en aller beste meisje dat er voor mij is.

Ik zet de radio aan en zet het volume op maximaal. Ik ben toch alleen thuis. Eerst maar eens wat drinken en ik loop naar de keuken. Ik pak een sapje uit de koelkast en zucht. Hij is alweer bijna leeg. Ongekend gewoon hoe snel alles hier op is. Als ik me sapje op heb komt er een lekker dans nummer en al dansend en zingend ruim ik alles op.

Ik ben bijna klaar als de radio zachter word gezet. Ik kijk om. Het is Zayn. Ik heb hem helemaal niet binnen horen komen. “Heb je de hele middag schoongemaakt?” vraagt hij. “ik denk het.” Reageer ik terwijl ik de laatste lege fles in de vuilniszak gooi. “ik kom je halen” zegt Zayn vervolgens. Ik kijk hem verbaast aan. “Halen voor wat?” vraag ik. “Kom nou maar mee.” En hij loopt de deur alweer uit. Ik zucht verrassingen.. best leuk maar ik weet liever waar ik aan toe bent. Als ik de voordeur achter me dicht trek zie ik dat Louis ook in Zayn zijn auto zit. Ik stap in en geef Louis een knuffel. Lou is echt me beste maat. “Wat is dit allemaal? Waar brengen jullie me naar toe?” vraag ik. Niemand reageert. “Zeg gewoon waar we heen gaan.” zeg ik iets gefrustreerd. “Relax!” is wat Louis zegt. Ik zucht ik laat het wel weer over me heen komen.
Zayn parkeert de auto voor een gebouw. Er staan een tiental fans. “Zij weten beter waar ik aan toe ben dan ik zelf.” Zucht ik en stap uit. De fans komen meteen op ons af.

Na 10 minuten hantekeningen en foto`s lopen Louis en Zayn eindelijk door. Ze hebben geen haast. Dan lopen we een soort kleedkamer binnen. Maar we lopen door. De jongens laten mij voorop een podiumpje op lopen. Zodra ik de zaal zie, zie ik dat het vol sta met fans. Ze beginnen allemaal te gillen. “Jongens wat is dit?” vraag ik en kijk achter me. Maar Louis en Zayn zijn er niet meer. Dan begint er een muziekje te spelen. Dan fans voor me worden allemaal stil. Maar dan beginnen ze te zingen. “B-b-b-baby c'mon over I don't care if people find out (dada - dadada - da - da - da - da) They say that we're no good together And it's never gonna work out (dada - dadada - da - da - da - da)” Zingen ze. Ik sta met open mond te luisteren. Dan voel ik een hand op me schouder. Ik kijk naast me het is Liam hij zingt door een microfoon: “But baby you got me moving too fast. 'Cause I know you wanna be back. And girl when you're lookin' like that (dada - dadada) I can't hold back.” Ik sta stomverbaasd te kijken hoe Niall, Louis en Zayn opkomen en het nummer veder zingen. “'Cause you, you've got this spell on me. I don't know what to believe. Kiss you once now I can't leave. 'Cause everything you do is magic. But everything you do is magic.” En zo gaat het nummer veder. “Jongens wat is dit?” vraag ik steeds maar niemand reageert. Tot het einde van het liedje. De muziek stopt en de jongens lopen van het podium af. Maar voor ik achter ze aan kan lopen komt Emily het podium op lopen. De fans beginnen weer te gillen. Wat doet zij hier? Ze was toch bij haar vader? “Emily wat?” wil ik beginnen maar ze is me voor. “Lieve Harry, Hazz, Harold, Curly,” begint ze. “jij bent mijn alles. Zonder jou ben ik niks meer. Ik hou ontzettend veel van jou. Ik wil bij jou zijn voor langer dan ever! Ik wil jou never nooit meer kwijt” preekt ze. Ik krijg een traan in me oog. Het is zo lief. Zij is zo lief. “Emily ik” wil ik weer een zin beginnen maar ze sst me. “niks zeggen schat. Ik hou ontzettend veel van jou” ik druk een heerlijk lange kus op haar lippen.


Reacties:

1 2

fallinlove
fallinlove zei op 5 okt 2013 - 13:43:
AWWWHHH!!!! Dat is zo lief!!! Ik ga snel verder lezen!!!


lovelouis
lovelouis zei op 4 aug 2013 - 13:52:
Lief!!!!
Melding


menepen
menepen zei op 28 juli 2013 - 11:59:
Liefff


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 27 juli 2013 - 21:26:
lieeef snel verder!!


Tallietje
Tallietje zei op 27 juli 2013 - 17:39:
Aahww zoo lieff <3

Greetzz