Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Not You - Harry Styles » ~01~

Not You - Harry Styles

28 juli 2013 - 9:45

330

3

307



~01~

Bij het huis van Liam, Zayn en Harry- Harry POV


June. Ik ren de kamer uit, dit kan niet. Zayn kan niet bevriend met haar zijn, het is onmogelijk, het kan niet. Ik ren naar mijn kamer en plof neer op het bed. Ik voel mijn tranen al komen en laat ze gewoon van mijn wangen glijden. Ik druk mijn hoofd in het kussen. 'Harry?' Zayn staat naast het bed, hij kijkt me aan. Ik mompel een hele zachte ja. 'Wat is er tussen jouw en June? Kan je het me vertellen?' Zayn's stem klinkt dringend, hij wilt het echt weten. Ik schud zacht mijn hoofd. 'Ik kan ni-' June staat in de deuropening. Haar blauwe ogen zijn nu meer rood dan blauw. Ze rent richtings Zayns kamer. 'Dan vraag ik het June wel.' Zegt hij, en hij loopt haar achterna. Ik kijk nog steeds naar de plek waar June had gestaan. Ik zal toch met haar moeten praten, maar hoe?



Zayn's kamer- June POV


Ik plof neer op het bed van Zayn. Dan voel ik een hand op mijn rug. Zayn.
'June...Vertel me wat er is.' In een klank van zijn stem is te horen dat hij het moet weten. 'Waarom?' Vraag ik met trillende stem. ' Jullie zijn beide mijn vrienden, en jullie kunnen elkaar helemaal niet onder ogen komen, kom op, vertel me.' Zayn kijkt me met een dringende blik aan. 'Oke, maar niet hier, morgen in het park. Dan vertel ik je het.' Zayn knikt. Ik loop weg. Het huis uit.
Onderweg kom ik Louis en Niall nog tegen. 'Zussie...Wats met jou gebeurt?' Louis slaat een arm om me heen. 'Niks, helemaal niks!' Roep ik boos uit. Niall en Louis kijken me vreemd aan. 'Waarom doe je zo boos?' Vraagt Louis. 'Die ene jongen van toen. Weet je nog? Ik heb hem gezien.' Zeg ik. Louis slikt. 'Dat meen je niet...' Is het enige wat hij uit kan brengen. Niall kijkt ons raar aan. 'June...' Louis z'n stem trilt.


Reacties:


lovelouis
lovelouis zei op 30 juli 2013 - 22:05:
OMG i <3 it
melding!!!!


daniebananie zei op 28 juli 2013 - 11:25:
OMG super spannend......


1Dlovez
1Dlovez zei op 28 juli 2013 - 10:19:
OMG, ik ben superbenieuwd!!!

Heeft hij haar wat aangedaan ofzo? En ik heb het idee dat Liam er ook iets mee te maken heeft, want hij moest zo snel weg…

Melding!!!