Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Podium, villa, one direction! » 01

Podium, villa, one direction!

28 juli 2013 - 11:40

253

3

202



01

Zoals ik al zei; dit is nie serieus.. Dus ook niet goed geschreven, jwz.

Niall opende zijn ogen. Wat moest hij vandaag ook alweer doen? Oja, the pain game. Ik glimlachte, en deed een gek dansje. Toen hij opeens iets achter zich hoorde. "Hahahaha!" Die bulderlach kende niall al te goed, dat was harry. "Harry, weheg!" Krijste niall als een klein kind. Harry ging maar weg voordat niall ook nog ging zingen. Stiekem vond harry zijn stem raar. Niall ging verder met zijn dansje, tot zayn zijn ogen openden. "Wattehack, niall?.." Zei zayn.
Niall werd ood, en legde alles uit over de paingame. Waardoor zayn ook ging dansen. Opeens zaten ze in de auto. O.O opweg naar de paingame. Toen ze er waren, kregen ze te horen dat ze team roze waren. Harry lachte te vreden. "Neeeeeeee! Ik wil groen." Jammerde louis. Maar dat kon niet, want aar zaten bert en ernie al. Liam gromde, en het begon. Er kwam een stoere man op het podium en hij stelde de vraag; "wie heeft er een tand?"
Bert en ernie zeiden; louis niet.
En one direction zei; je moeder.
De man bekeek de scores en kwam tot een conclusie. Bert en ernie; geoen. One direction; rood! Ohnee! Dacht one direction nu moesten ze wat ergs doen. "Oke zayn doet het." Zei iedereen, en zels zayn zei dat.
Er kwam een kar met een scheer aparaat. Zayn's ogen werden groot. "Je opdracht is," begon de man, "laat je stoppels helemaal afscheren.
Zayn krijste n schreeuwde; "nee, do alles maar niet dat!"
Waarmee ze verloren hadden, en me een sip gezicht naar huis gingen.


Reacties:


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 4 mei 2014 - 21:09:
HAHHAHA, I WANT MOREEEE <3


GreenDay
GreenDay zei op 28 juli 2013 - 11:42:
Spelfouten.


GreenDay
GreenDay zei op 28 juli 2013 - 11:41:
Om, let niet op de spelfouen..