Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Boyfriend. {Janita} » -3-

Boyfriend. {Janita}

28 juli 2013 - 15:18

332

6

429



-3-

gemaakt door Elma

Pov Elma.

Ik werd wakker. Al was het al wel laat. Toen ik op mijn horloge keek. Ik deed mijn gordijnen open en zag dat het mooi weer was. En het was ook nog een Valentijnsdag. Mijn dag kon niet meer stuk. Ik deed mijn kleding kast open. Ik legde al mijn nieuwe kleding voor de zomer op mijn bed. Zo en nu kiezen. Mm wat zal Sem het mooiste vinden. Ik wist dat hij mijn tijger print jurkje heel mooi vond. Mm ik dacht na. Na een poosje deed ik toch dat jurkje aan. Daarna ging ik al mijn make-up op doen. dat was voor mij een van het belang rijkste. Toen ik klaar was pakte ik mijn mobiel en stuurde een berichtje naar mijn liefste vriendje Sem.

‘’Heeii liefje,
Kan ik vandaag langs komen?
Xx Elma.’’


Ondertussen liep ik naar benden. en pakte mijn valentijnskaartje. En een knuffel die ik erbij aan Sem geef. Mijn mobiel ging af. ik keek wie het was misschien was het wel Janita of Sem. Ik vergrendelde mijn scherm en zag dat Sem wat had gestuurd.

‘’Heeii,
Ik kan helaas nu niet. morgen ofso?
Hou van je!<3
Xx Sem.’’


Ahnee nu is heel mijn Valentijnsdag verknald. Het liefste wil ik nu het kaartje kapot scheuren. Ik heb altijd pech op Valentijnsdag. De tranen rolden over mijn wangen heen. Nu moet ik maar wat leuks doen. ‘’Heei liefje. Wat is er met je?’’ Vroeg mijn moeder. ‘’Sem heeft weer eens wat anders te doen… Hij heeft nu mijn Valentijnsdag verknald.’’zei ik. ‘’Ach, ga wat leuks doen. ga naar het strand. Dat is toch om de hoek.’’Zei mijn moeder. ‘’Jep, dat ga ik doen’’ Zei ik. ik pakte mijn spullen en liep naar het strand toe. Ikke stuurde ffe een berichtje naar Janita. Als zei ook wou komen.

‘’Heeii, Janitaaa
Kom je ook naar het strand??
Of ben je bij je vriendje?
Xx me’’


Zo klaar. ik deed mijn oortjes in en liep snel verder. Al zingend op het nieuwe nummer van 1D ging ik naar het strand toe. Hopelijk kan Janita.


Reacties:

1 2

Malikaa
Malikaa zei op 29 juli 2013 - 5:07:
O ohhh....
Melding please ^^
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 28 juli 2013 - 19:06:
Melding!!


xiheartlarry
xiheartlarry zei op 28 juli 2013 - 17:17:
Nahh, ik wil een melding (:
Snel verder!
x


loveyouxx
loveyouxx zei op 28 juli 2013 - 15:58:
oh oohh..!!
dadelijk loopt het slecht af!
snel verder hoor!
xx


GreenDay
GreenDay zei op 28 juli 2013 - 15:55:
O, oh.. Snel verder hoor! Ik moet weten hoe het afloopt!