Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » #problems1

Problems ( Harry Styles fanfiction )

28 juli 2013 - 15:43

449

0

296



#problems1

michelle pov

hoi ik ben michelle ik ben 19 jaar en mijn broer is louis tomlinson. mijn ouders worden gek van me want ik ga iedere avond uit en ik ga met veel jongens naar bed. ik ben sex verslaafd, nou en! mijn ouders waren het zat en ze hadden louis gebeld en het verteld hij freakte out en zei dat ik mee moet op tour of ik nou wil of niet. ik had louis zn band opgezocht en ff gekeken naar zn andere vrienden beetje voor de sex want ik wil zoiezo sex ik kan niet zonder. ik vind het gewoon lekker. ik stap uit me bed, vandaag komt louis me ophalen jeej zie je me sarcasme. ik hoor me ma al gillen van sta op. ik ga met moeite uit me bed. ik doe ondergoed aan en een lossig kort shirtje en een super kort broekje.

ik pak mijn koffer en ik gooi het naar beneden. "ik blijf gewoon hier "zeg ik als ik mijn kamer in ga en op me bed plof. dan komt louis met een vriend binnen. "kom je we gaan" zegt hij en ik schud van 'nee'. "dan maar de moeilijke weg" zegt hij als hij een hand voor mijn mond doet en me mee neemt naar beneden liam heeft me ook vast ze zijn sterk ik kan niks doen. ze zetten me in de auto en ook nog tegen de kant waar geen deur is. kut zooi. ik zie harry naar mijn borsten staren, vind ik niet erg ik wil sex. maar ik heb cup F dus ja ik snap het staren wel. ik draai naar louis naast mij toe en ik geef hem een klap in zijn gezicht hij slaat ook terug dus zo belanden we in een gevecht. dan wordt ik door harry en zayn terug getrokken. ik wil hun slaan maar harry is er TE knap voor.

ze houden me bij mijn pols vast. zodat ik niet weg kan. ze weten mijn zwakke plek. na een tijdje rijden zijn we er eindelijk. we gaan uit de auto maar ze houden me vast of ik iets verkeerds heb gedaan. "hey jullie houden me vast of ik iets verkeerds gedaan heb" zeg ik boos. "jij hebt iets fout gedaan" zegt zayn. ze tillen me haast naar binnen en als iedereen binnen is doen ze de deur op slot. nou das dan lekker ik wordt gewoon opgesloten. "wil je wat te drinken?" vraagt louis zacht en lief. ik knik en dan loopt louis weg naar de keuken.

ik heb een idee om hier weg te komen...

---

Hey ik ben HarryHotSwagger op wattpad en Twitter, dit verhaal is al ver ik post om de dag of iedere dag ...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.