Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Problems ( Harry Styles fanfiction ) » #problems2

Problems ( Harry Styles fanfiction )

28 juli 2013 - 15:49

465

1

274



#problems2

Weten jullie hoe dit werkt ? Ok heb 28 hoofdstukken klaar staan ;) ---

michelle pov

ik heb een idee om hier weg te komen..

---

ik ga midden in de nacht uit het raam klimmen en dan een jongen zoeken voor sex. "eten staat op tafel" zegt louis als hij met een biertje in zijn hand naar me toe loopt. ik pak zijn biertje uit zijn hand en ik drink het op en loop naar tafel. "he geen alcohol jij" zegt louis streng. "nou en mijn leven" zeg ik. "nou en ik ben ouder" zegt hij. "aahrg" grom ik. harr zet patat op tafel en schept voor mij patat op, ik lach naar hem en hij lacht terug en zn schattige kuiltjes komen naar voren. hij is zo schattig zijn kuiltjes. zijn mooie ogen. en zijn haar dat zo perfect en schattig is. Am I Falling For Him?Do I? dat is de vraag. ik zou het nooit durven. als iemand hem ooit wat aan doet eh dan steek ik die persoon persoonlijk neer.

ik eet het op en ik stop met eten als ik een sms krijg van josh. josh is een dealer. ik zorg dat niemand het kan lezen. 'hey Mini Me kom chillen I Need You! please x en love you van lolly poo-poo x' ik sta op en loop naar de deur toe maar louis staat voor de deur. "waar gaat dit dametje naartoe?" zegt hij streng. " dit 'dametje' gaat naar biggie bro en baby boo" zeg ik. "geen jongens" zegt hij. "ehm ze zijn gay en ze gaan mijn nagels doen weer je dat dit wel 4 uur duurt ja" zeg ik. "ow om 10 uur thuis zijn en doe niks fouts " zegt louis. Ik knik en pak me jas en loop uit de deur. Ik bel aan bij baby boo en biggie bro en ik wacgt tot dat ze open doen. Eindelijk doen ze open. Biggie bro gebaart dat ik naar binnen moet komen dus natuurlijk doe ik dat.

Biggie bro duwt me in een stoel en doet mijn teennagels lakken en baby boo doet mijn handen en ondertussen. als ze dat gedaan hebben zie ik dat het 11 uur is dus ik loop terug. ik ben de weg kwijt. ik loop verschillende straatjes in maar weer niks. ik haat me leven nu. voor dat ik dood ga wil ik met harry gezoebd hebben. en ik ben serieus. maar wilt hij zo iemand als ik. ik verdien het niet om te leven, ik ben een rot kind. als ik weg loop gaat lou zeuren. die sex mij is alleen gekomen door louis hij maakte mij depressief. erg deppresief. ik denk aan zelfmoord. ja sorry hoor. maar als je broer je ALTIJD steunt en beschermt en helpt en dat ineens weg is ... is het logisch.

ik stop met denken als ik een zwarte schim naar me toe ziet lopen.

~

H2 hier !


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 29 juli 2013 - 17:11:
Snel verderr!!

xx