Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Alone with you ~ <3 » Aankomst.

Alone with you ~ <3

29 juli 2013 - 10:19

381

5

215



Aankomst.

Let op; one direction bestaat niet!

Het was een mooie ochtend, maar niet voor mij. Ik moest weg, ver weg van mijn ouders. Oke, het was maar tijdelijk, maar dan nog. Ik stond met mijn koffer in mijn handen, te wachten tot ik afgevoerd werd. "Anna, kom je?" Klonk de stem van mijn moeder. Ik zuchte en liep met haar mee, ze opende de auto. Ik stapte erin en legde mijn koffer voor mijn voeten. Ik ben anna, 21 jaar... Dit was te gek voor woorden, ik was toch al volwassen! Ik sloot mijn ogen, en langzaam viel ik in slaap. Toen ik wakker werd, waren we al aangekomen. Mijn moeder opende het portier, en ik zette een stap buiten. "Veel plezier, scaht." Mijn moeder gaf me een knuffel, en vertrok. Langzaam liep ik naar de deur, waar gelijk een jongen uit schoot. Verbaast keek hij me aan. "Hoi, ik ben louis tomlinson. En jij bent een, meisje?" Ondanks alles, vormde er een glimlach op mijn mond. "Ik ben anna backenfield." Hij knikte en nam me mee naar binnen. "Het spijt me, je moet wel bij een jongen slapen.."
"Geeft niet." Ik glimlachte om hem gerust te stellen. Hij knikte dankbaar en liet hem mijn kamer zien. Ik gooide mijn koffer op grond, naast het bed. Louis ging op het bed zitten, en ik nam plek naast hem. "Waar is iedereen?" Vroeg ik toen.
Louis trok even een denkblik. "Naar de stad." Antwoorde hij. Mijn mond voormde een "o" . Waar hij om grinnikte. "Zijn de meisjes aardig?" Vroeg ik voorzichtig.
Hij schudde zijn hoofd, "jij bent het enigste meisje.."
Ik knikte, wow. Het enigste.. Louis stond op. "Ik laat je wel even alleen."
Ik begon met uitpakken, toen ik een groep lachende jongens hoorde. "Ik ga naar me kamer guys," hoorde ik één van de jongens zeggen. De deur opende zich, en daar stond een jongen met blond haar. "En jij bent?" Vroeg hij verwart.
"Anna" zei ik met een glimlach. Hij trok zijn wenkbrauw op, en haalde een hand door zijn haar. "Ik ben niall horan." Zei hij, met een schattige glimlach. Na dat korte gesprekje ging ik verder met uitpakken. Over mijn schouder keek hij mee. "Leuk kleren." Zei hij heel serieus. Ik schoot in de lach.

---------------------------------------------------------------------
*sorry voor het kleine stukje.
*geen gemene reacties.
* dit is mijn eerste echte ff.


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 29 juli 2013 - 11:40:
Bedankt voor die lieve reacties! <3


Chayenne
Chayenne zei op 29 juli 2013 - 11:20:
Leuk! Ik ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken
Ik moet even opmerken dat ik het leuk vind dat ze ouder is dan de boys ^^ - dan Niall in ieder geval, vast ook dan Louis. - dat zie je niet vaak in fanfics
MeldingX


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 29 juli 2013 - 11:19:
Melding!


Harrylover
Harrylover zei op 29 juli 2013 - 10:48:
Melding


Larry
Larry zei op 29 juli 2013 - 10:40:
Leuk! Melding?