Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Alone with you ~ <3 » Jason..

Alone with you ~ <3

29 juli 2013 - 13:10

391

5

185



Jason..

Ik verveelde me, dus weer een hoofdstukje.

Er was een nieuwe dag aangebroken, en de jongens waren hout halen. Alleen ééntje was er nog. Ik besloot om maar gewoon tv te gaan kijken. Ik had plaats genomen op de bank, toen er een jongen naast me kwam zitten. Ik keek recht in zijn blauwe ogen, en hij glimlachte. Hij stak zijn hand uit. "Ik ben jason." Stelde hij zichzelf voor. Ik glimlachte en stelde mezelf ook voor. Hij keek in mijn ogen en zei; "mooie groene ogen, green-eyes." Met een knipoog. Ik bloosde, jason was een flirt.. Louis was lief, en niall was grappig. En dan was er nog een jongen. "Waar denk je aan?" Vroeg jason zacht.
Ik grijnsde. "Aan jullie." Jason lachte, en begon te vertellen over hoe hij de jongens ontmoete. Ik luisterde aandachtig. Toen hij klaar was met vertellen, stond ik op. "Wa wil je drinken?"
"Cola," antwoorde jason, "ik haal het wel." We stonden te gelijk op, waardoor we omvielen tegen elkaar, en ik belande in zijn armen. We lachte want dit betekende natuurlijk niks. Toen de deur open vloog, en daar stonden niall en louis in de deuropening. Niall trok zijn wenkbrauw op. "Wat is hier allemaal gebeurt?" Jason en ik moesten nog hader lachen, en ik bevreed me uit zijn armen. Louis grinnike, en liet het hout zien.
"Waar is het hout eigelijk voor?" Vroeg ik verbaasd.
"Voor een kampvuur," legde niall uit, "heeft louis bedacht."
Ik reageerde postitief op het idee, want dat maak je niet vaak mee.
Toen nam jason weer het woord, "guys, dit is-"
"Weten we.." Antwoorden niall, en louis te gelijk.
"Ik ga me omkleden," zei ik. Ik liep naar mijn kamer, em zocht een leuk setje
kleding uit voor vanavond. Toen ik me had omgekleed liep ik terug naar de jongens voor het kampvuur. Alle jongens keken naar mij, en ik werd rood. "Wauw," zei jason met een glimlach. Ik bedankte hem vriendelijk, en ging bij het vuurtje zitten. Louis kwam aan met een zak marsmellows, en we begonnen te juichen.

Toen het vuur was gedooft, besloten we allemaal maar te gaan slapen.
Niall en ik liepen samen naar de slaapkamer en niall keek me doordringend aan. "Anna, eehh.. Heb jij gevoelens voor jason?" Vroeg hij voorzichtig. Ik schudde mijn hoofd, wat bedoelde hij hier mee? Hij knikte opelucht en deed het licht uit, waarna we gingen slapen.


Reacties:


kimmie1998 zei op 26 aug 2013 - 20:52:
Melding? Xx


XxAmyxX zei op 30 juli 2013 - 20:01:
Meldinggh


Harrylover
Harrylover zei op 29 juli 2013 - 14:17:
Melding


Chayenne
Chayenne zei op 29 juli 2013 - 13:23:
Leuk!
Even een tip: Ga niet te snel, je bent bij hoofdstuk 2 en je karakter kent de jongens nauwelijks, dus alleen als het liefde op het eerste gezicht is kan ze iets voor Jason voelen.
Ohja, en je linkjes werken geloof ik niet hlemaal zoals je het wou, tenzij je wilt dat wij een outfit en een jongen uitzoeken xp
verder leuk! Ben benieuwd! Snel verder!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 29 juli 2013 - 13:21:
Melding!