Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 26

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

22 april 2009 - 19:15

590

1

238



Deel 26

Bill POV
Zenuwachtig sta ik voor een klaslokaal, zo meteen gaan ze me nog uitjoelen of zo. ik mag er niet aan denken. Ik zucht diep en ga binnen, 15 paar ogen kijken me na. Fuck hen, staar niet zo! ik zet me vooraan en begin mijn uitleg, ik blij dat ze een taak hebben opgekregen. Ik deel de taak uit en zet me op een stoel en kijk wat rond. Sommige kinderen zijn aan het praten anderen weer ijverig aan het werk. ‘weet je, als je die taak zou afmaken zou je misschien een voldoende hebben.’, zeg ik tegen het groepje dat zit te praten, ze kijken me verbaast aan en beginnen aan hun taak. Nu is Billie blij. Denk ik in mezelf. Na 50 minuten gaat de bel en stroomt de klas leeg. Naar waar moet ik nu? Ik neem mijn rooster en kijk eens. Goh, wat ben ik toch blij dat mijn rooster verandert is. Met een grijns loop ik naar het volgende klaslokaal.


Tom POV

Zenuwachtig kijk ik naar de deur, wachtend op de volgende docent, hopend dat het Bill is. De deur gaat open, het lijkt alsof alles in slow motion gebeurt. ‘komop’, mompel ik binnensmonds. Dan komt eindelijk het gedaante het klaslokaal binnen, Jonas geeft me een stoot in mijn zij en grijnst. Ook ik kan een grijns niet onderdrukken bij het zien van de persoon, jawel, Bill! hij kijkt me lachend aan en als hij langs mij loopt por ik hem in zijn zij waardoor hij een hoor gilletje laat en de klas heb raar aankijkt, hij werpt me een dodelijke blik aan en begint zijn uitleg. ‘jullie leraar Engels heeft jullie een taak bezorgt, hehe, leuk voor jullie.’, zegt Bill, dat laatste redelijk sarcastisch. ‘als je vragen hebt, vraag gerust.’, zegt hij en deelt uit. Ik steek mijn vinger op en Bill knikt. ‘hou je nog van me?’, hij kijkt me schaapachtig aan en de hele klas krijgt de slappe lach, het is maar dat ze het weten. ‘op je kop gevallen.’, sist hij me toe als hij mij mijn blad geeft. ‘ja, en krijg ik nou mijn antwoord?’, ‘ja, ik hou nog héél veel van je hoor, Tomaat.’, en een klopje op mijn hoofd volgt. Ik grijns van zelfvoldaanheid en maak mijn taak, waar ik geen ene reet van snap. Ik steek mijn vinger op en Bill knikt. ‘kan jij goed Engels?’, hij haalt zijn schouders op. ‘is goed genoeg, kom eens.’, zeg ik, hij rolt met zijn ogen en komt gehurkt naast me op de grond zitten. ‘oké dus, hoe moet dit?’, en ik wijs naar mijn oefening, Bill draait het blad goed voor hem en zucht. Hij doet teken dat ik mijn pen moet geven en ik doe dat dan ook, hij schrijft wat op en geeft me mijn pen terug. Ik lach dankbaar en ga verder met mijn taak, wetend dat Bill zijn geschrift op de mijne lijkt. Als mijn taak af is sta ik recht en loop naar voor waar ik mijn taak aan Bill overhandig, hij lacht waardoor ik half smelt. Hij likt met zijn tong over zijn lippen waardoor zijn tongpiercing lichtjes te zien is. Puh, little teaser. Ik zucht en ga weer op mijn plaats zitten. ‘weet je, zo heel stiekem kijkt Bill de hele tijd.’, zegt Jonas, ik laat mijn blik zo subtiel mogelijk naar Bill schuiven, ja hoor, Billa zit te kijken. Ik verschuil het niet meer en ga ook kijken. Hij lijkt er geen probleem van te maken want blijft ook gewoon staren.


Reacties:


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 20:35:
Het lijkt mij zo vaag les te hebben van een leeftijdsgenoot, en voor de rest van de klas dan een bijna-leeftijdsgenoot... wij hebben alleen maar bejaarden op school