Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SA op aanvraag » SA voor GreenDay

SA op aanvraag

30 juli 2013 - 11:55

1406

1

297



SA voor GreenDay

“Let’s go!” Hoorde ik Liam roepen en hij deed zijn autodeur dicht.
Harry startte de auto en we begonnen richting het strand te rijden. De auto zat overvol: Harry en Liam zaten voorin, Zayn, Louis en ik op de achterbank en Niall en Myrna - het nichtje van Harry - zaten tussen de spullen in de achterbak. Dit maakte het, dat het nog warmer werd in de auto dan dat het al was. Buiten was het tweeëndertig graden en daarom was het de perfecte dag om naar het strand te gaan. Ik kon niet wachten om de frisse zeewind door mijn haren te laten waaien en mijn voeten in het zand te kunnen zetten. Ik ben niet zo’n grote fan van het zand dat opwaait en vervolgens overal blijft plakken, maar desondanks ging ik graag naar het strand.
Harry en Liam waren druk in gesprek en naast mij hadden Louis en Zayn een kleine discussie. Niall en Myrna waren een of ander vreemd spelletje aan het spelen en ik besloot me maar in de discussie van Louis en Zayn te mengen.

Na twintig minuten in het inmiddels bloedhete voertuig, kwamen we aan bij het strand en stapte iedereen zo snel mogelijk uit. Ik plaatste mijn zonnebril op mijn neus en pakte een strandtas uit de achterbak. Zodra alle tassen uit de achterbak waren gehaald, konden Niall en Myrna ook uitstappen en ik zag dat ze opgelucht ademhaalden. Ik grinnikte en begon alvast de trap af te lopen richting het zand. Ik deed mijn sandaaltjes uit en mijn blote voeten raakten het zand aan. Ik voelde twee handen op mijn heupen en werd vooruit geduwd. Ik draaide mijn hoofd en keek in het grijnzende gezicht van Louis. Ik gooide mijn armen in de lucht en begon vrolijk te zwaaien.
“Let's go to the beach, each, let's go get away
They say, what they gonna say
Have a drink, click, found the bud light
Bad bitches like me, is hard to come by.” Zong ik vrolijk en ik hoorde dat Louis vrolijk meedeed.
Louis en ik zijn al beste vrienden sinds mijn vijfde en nog steeds kunnen we het erg goed met elkaar vinden. We hebben veel dezelfde interesses en hij kan vaak net zo maf en druk doen als ik. Hij betekent veel voor me - ik kan alles bij hem kwijt en ik weet dat ik hem kan vertrouwen; net als hij mij kan vertrouwen. Voor mij zijn dit de basiseigenschappen van een goede vriendschap.
Ik hoorde dat de rest begon te lachen, maar dat maakte me niets uit. Op een random uitgekozen plaats op het strand stopte ik en gooide ik mijn tas in het zand. Het was al aardig druk. Ik haalde mijn strandlaken tevoorschijn en legde deze neer. Mijn jurkje deed ik uit en ik ging zitten. Na een aantal minuten was iedereen goed en wel geïnstalleerd en was het een kwestie van genieten.
“Lucy, sluit je ogen eens en sta op.” Hoorde ik Louis toen zeggen en ik stond aarzelend op, waarna ik mijn ogen sloot.
“Wat ga je doen, Louis?”
“Dat zul je zien. Uh, voelen.” Antwoordde hij grijnzend en ik zuchtte.
Er werden twee handen op mijn schouders geplaatst en ik kreeg een zetje. Ik begon voorzichtig mijn voeten te verplaatsen en we liepen langzaam vooruit. Af en toe werd ik naar links of naar rechts gedraaid of liep ik onbewust een verkeerde kant op.
Plotseling werden de handen weggehaald en hield ik stand. Ik durfde niet zelf verder te lopen en ik dacht ook niet dat dat de bedoeling was. De twee handen maakten opnieuw contact met mijn lichaam, maar dit keer eentje in mijn knieholtes en bij mijn armen. De grond verdween onder mijn voeten en ik klampte me aan Louis vast - bang dat ik anders zou vallen, ook al wist ik dat hij me goed vast zou houden. Ik hoorde het zeewater en had zo het idee dat ik wist wat hij wilde doen. Ik begon wild te spartelen en voelde hoe zijn greep sterker werd.
“Louis, nee!” Riep ik en ik hoorde hem lachen.
“Oh jawel.” Antwoordde hij en ik deed mijn ogen open.
Voor een seconde of drie werd ik verblind door het felle licht van de zon, dat weerscheen op het water, maar dat weerhield me er niet van om hevig te protesteren. Ik maakte vuisten van mijn handen en begon op zijn borst te slaan - niet te hard natuurlijk.
“Rustig nou, dit wordt leuk!” Zei hij vrolijk en ik stopte met slaan.
“Voor jou misschien.” Mompelde ik en ik begon weer te spartelen.
Naast me hoorde ik luid gelach en ik zag Liam, Myrna en Harry staan. Ik wierp hen een boze blik toe en besloot om mijn armen stevig om Louis zijn nek heen te slaan, toen ik zag dat hij een poging deed om me het water in te gooien.
“Oké, dan spelen we het anders.” Zei hij kalm en mijn ogen werden groot.
Ik hoorde hoe hij een teug lucht inademde en deed snel hetzelfde. Plotseling voelde ik het koude water overal en net zo snel als het gekomen was, was het ook weer weg. Ik knipperde met mijn ogen zodat ik weer wat kon zien en veegde mijn haren uit mijn gezicht. Ik maakte me los uit zijn armen en liet mezelf de zee inzakken.
“Bedankt, Tomlinson.”
“Graag gedaan.” Zei hij triomfantelijk en ik zuchtte.
“Oké, Louis en Lucy tegen Harry en Myrna!” Riep Liam toen en ik zag dat Myrna snel op de schouders van haar neef klom.
Louis keek me aan en ik knikte - nu ik toch nat was, kon ik er maar beter gebruik van maken. Al snel zat ik op zijn schouders en stonden we tegenover elkaar.
“Als je me laat vallen krijg ik je nog wel een keer.”
“Zorg jij dan maar gewoon dat je Lucy eraf krijgt.”
“Wij winnen toch wel, Styles.” Voegde Louis zich ertussen en ik begon te lachen.
Liam stond hoofdschuddend toe te kijken en deed toen zijn mond open.
“De verliezer trakteert op ijs!” Riep hij en hij zwom een stukje naar achter.
Er stond een grote grijns op het gezicht van Harry en ik kon wel verzinnen hoe Louis keek - jammer alleen dat ik het niet kon zien. Ik zag dat Harry wat naar voor bewoog en ik zette mijn handen tegen de schouders van zijn nichtje. Zij deed hetzelfde en wat onhandig begonnen we te duwen. We schoten in de lach en ik hoorde Harry zuchten.
“Jij kan er ook niets van, zeg.”
“Hé!” Verdedigde ze zichzelf en ze gaf hem een tik.
“Niet zo gemeen. Jij kan het niet beter.” Zei Louis grijnzend en ik hoorde Myrna lachen.
“Thanks.”
Opnieuw deden we een poging om de ander eraf te gooien, maar weer mislukte het. Onder mij zag ik dat Louis nu ook Harry probeerde om te duwen en Liam keek lachend naar het tafereel - het zag er nogal debiel uit. Op een gegeven moment vielen we tegelijk om en kwam ik lachend boven water.
“Lucy en Myrna kopen het ijs!” Riepen Harry en Louis tegelijk en ik zag dat ze me vragend aankeek.
“Let’s go!” Zei ik en we zwommen richting het strand.
We liepen richting Niall en Zayn en zagen zeven meisjes - waarschijnlijk fans - bij hen staan. We pakten onze portemonnees en liepen richting de ijskraam die een stukje verderop stond.

De jongens waren inmiddels ook uit het water gekomen en we zaten met zijn allen op de strandlakens. Iedereen was druk in gesprek en Louis tikte me aan.
“Er zit ijs op je neus.” Zei hij en ik voelde met mijn vingers.
“Niet waar!”
“Wel.” Zei hij vervolgens en hij drukte zijn softijsje tegen mijn gezicht.
“Wat ben je toch lekker kinderachtig.” Was mijn reactie en ik deed hetzelfde bij hem.
Hij begon te lachen en nam nog een likje van zijn ijsje. Ik pakte een tissue uit mijn tas en begon het ijs van mijn gezicht te halen. Bijna had ik alles weggeveegd, toen Louis mijn pols pakte en ik hem keek vragend aankeek.
“Dat ijs moet toch een keer van mijn gezicht.” Zei ik hem en hij grijnsde.
“Klopt.”
Ik keek hem vragend aan en zag dat hij dichterbij kwam. Mijn ogen werden groot en ik voelde hoe hij een kusje op mijn neus gaf en zo het laatste beetje ijs voor een groot deel wegnam. Ik glimlachte en keek hem aan.
“Dat was mis, Louis.” Zei ik en hij keek me lachend aan.
“Sorry. Nieuwe poging.” Was zijn antwoord en hij bracht zijn gezicht opnieuw dichterbij.
Ik voelde een paar zachte lippen op die van mij en glimlachte tegen zijn lippen aan.

---------------
It’s finished (:
Ik hoop dat je het leuk vindt!
x


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 30 juli 2013 - 20:59:
Omg omg omg, dit is meer dan goed! Het is echt cute, hoe louis bij haar deed. En het was grappig dat vechten. Je kan echt goed schrijven!
Ben er heel blij mee! Xx