Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Untitled ~ Niall Horan » O5.

Untitled ~ Niall Horan

30 juli 2013 - 14:34

570

9

496



O5.

Het was een hele mooie avond geweest en inmiddels stonden we allemaal weer buiten. Elvira, Senon en Amando stonden wat verderop te wachten en ik stond met Niall te praten.
“Kom morgen anders langs? Ik zit niet heel ver weg van hier in een appartement met wat vrienden.” Stelde hij voor en ik knikte.
“Dan zie ik je om half twee voor de ingang van Blue Lagoon.” Besliste hij grijnzend en ik knikte opnieuw.
“Prima.” Antwoordde ik en ik keek naar mijn vrienden, “ik moet nu wel gaan. Tot morgen.”
Ik gaf hem een kusje op zijn wang voor ik me omdraaide en richting het groepje verderop liep. Amando en Elvira liepen voorop en ik liep samen met Senon achter hen aan.
“Zo, weer een nieuw slachtoffer gevonden?” Zei hij grijnzend en ik gaf hem een duw, waarna ik wat wankelde.
Senon greep me vast en sloeg zijn arm om mijn middel, zodat ik niet om zou vallen. We wandelden in een langzaam tempo richting de straat waar wij allemaal woonden en namen als eerste afscheid van Elvira. Ik omhelsde haar en toen ze naar binnen liep, gingen wij ook verder. Amando was de volgende en daarna zouden we bij mijn huis aankomen. Senon en ik liepen met zijn tweeën verder en ik sloeg mijn armen om hem heen als afscheid.
“Ik zie je morgen wel weer.” Zei hij en ik knikte.
Ik kreeg nog een kusje op mijn wang voor ik in mijn huis verdween en de deur achter me sloot. Ik trapte mijn pumps uit en pakte deze vast. Met mijn schoenen in mijn handen liep ik naar boven en zag ik mijn moeder op de overloop staan. Een geïrriteerde zucht verliet mijn mond en ik sloeg mijn armen over elkaar. Zij deed hetzelfde en keek me doordringend aan.
“Waar haal je het lef vandaan om weer zo laat thuis te komen?” Zei ze fel en ik keek op de klok die achter haar op de muur hing.
“Het is pas half drie.” Was mijn antwoord.
“Morgenavond blijf je écht thuis. Als je dan nog probeert weg te komen, zullen er serieuze maatregelen genomen moeten worden.”
“Dat kun je niet maken! Je wéét dat woensdagavond mijn vaste stapavond is.” Ging ik er kwaad tegenin en mijn hoofd begon te bonken.
“Klopt. En morgen sla je het fijn een keertje over. Tot morgen.” Waren haar woorden voor ze in haar slaapkamer verdween en mij overdonderd achterliet.
Boos liep ik naar mijn kamer en gooide ik de deur dicht - het kon me niets schelen dat ik er iemand mee wakker maakte. Ik trok mijn kleding uit en poetste snel mijn tanden. Ik nam een pilletje in tegen de hoofdpijn en ging op mijn bed liggen.
Ik staarde naar het plafond en wachtte tot het gebonk in mijn hoofd minder werd. Een diepe zucht verliet mijn mond toen het na een tijdje nog niet weg was en ik stond weer op - mijn gordijnen waren nog niet dicht en een brede streep licht viel in mijn kamer. Ruw schoof ik de gordijnen dicht en opnieuw ging ik op bed liggen. Ik trok de dekens over me heen en draaide me op mijn zij. Het was nu een kwestie van wachten voor ik uiteindelijk in slaap zou vallen.

---------------
Ik zei toch dat ‘ie sneller zou komen ^^
Ik heb een idee voor een nieuw verhaal, over een Styles drieling..
Alleen weet ik niet of ik het online ga zetten.
Iemand die het dan wil gaan lezen?
Laat dan even een reactie achter!
x


Reacties:

1 2

lovelouis
lovelouis zei op 4 aug 2013 - 14:32:
Like!!!
Snel verder
melding!!!!


Malikaa
Malikaa zei op 1 aug 2013 - 19:52:
Ze moet er heen gaan! Ze vindt vast wel een manier ^^
Snel verder
xXx


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 31 juli 2013 - 9:10:
SNEL VERDER!!!! ^^
XoXoX


1Dzayn
1Dzayn zei op 30 juli 2013 - 21:22:
Aahww dan moet ze de "date" met Niall missen
Maar waarschijnlijk vind ze wel een manier om er toch naartoe te gaan

Snel weer verder
Xoxo


IloveZayn
IloveZayn zei op 30 juli 2013 - 20:23:
Omg Liam gaat haar morgen zien... Dit is echt zielig
Snel verder!!
Melding? xoxo