Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » This aint supposed to happen to me..

Lay all your love on me || FINISHED

30 juli 2013 - 23:24

1175

6

495



This aint supposed to happen to me..

Hello everyone! Dit is alweer hoofdstuk 30.. time flies! maar, aan al het leuke komt ook een einde.. binnenkort komt er een einde aan dit verhaal. ik denk nog max. 4 hoofdstukken, en dan zit dit verhaal erop. MAAR ik ga een deel 2 maken, dat gebaseerd is op deze! dus met dezelfde personen. anyway, enjoy! XO Michelle

Sky POV:
Ik open mn ogen. Thank god, ik leef nog. ‘’Leigh?! Waar ben je?!’’ schreeuw ik paniekerig. Damn, mn arm brand als de malle.. ik schrik als ik zie dat mn arm rood doorweekt is. Fuuuuck wat is er gebeurd? En waar is iedereen? Ik begin zachtjes te huilen als ik probeer op te staan. ‘’Leigh? Waar ben je?! LEIGGGGH’’ ik schreeuw zo hard als ik kan. ‘’Sky?’’ hoor ik een stem roepen. Ik loop richting het geluid, en zie Leigh opgerold liggen, en er ligt een klein plasje bloed. ‘’omygoddd! Waar is max leigh? O my god o my god!’’ ik begin nog harder te huilen. ‘’Help me is omhoog Sky..’’ haar stem klinkt zachtjes en breekbaar. ‘’Je gaat niet dood hoor, hoor je me goed? Anders ga ik niet trouwen, ik wil mn zusjes erbij! Dat zijn jullie voor me geworden in een korte tijd..’’ Ik help haar omhoog, en we lopen langzaam ergens heen, waar heen weten we niet. Waar is iedereen toch? ‘’Hallooo? Help! We zijn gewond!’’ ik schreeuw zo hard als ik kan. Ik raak steeds gefrustreerder. Er klinken stemmen, bekende stemmen die ik gelijk herken. ‘’Niall!’’ ik schreeuw nog harder, terwijl ik voel dat mn stem naar de knoppen gaat. Niall en Liam komen de hoek om. Ze schrikken zichtbaar als ze mij en Leigh zien. ‘’Jezus! Wat is er met jullie gebeurd? Waar zijn jullie geweest? We waren jullie overal aan het zoeken!’’ ‘’Ma-ax.. pist-o-ol..’’ ik krijg geen adem meer, ik hyperventileer. Alles begint te draaien, terwijl ik Liam om hulp hoor schreeuwen. Zayn komt de hoek om gerend, met Perrie achter zich aan. ‘’Sky! Hoor je me? Je moet volhouden, voor Harry..’’ roept Perrie, maar ik hoor het niet meer.

Harry POV:
Ik loop naar de tourbus toe, samen met Louis. We hebben samen gezocht naar Sky en Leigh, die ineens spoorloos verdwenen waren terwijl we al onderweg hadden moeten zijn. Opeens komen er 2 ambulances en 1 politiewagen het terrein op scheuren. We kijken elkaar aan, niet wetend wat we hiervan moeten verwachten. ‘’Goedenavond heren, weten jullie waar we moeten zijn? We hebben een melding gekregen van een schietpartij.’’ Ik hou hoorbaar mn adem in, en kijk Louis aan. ‘’Zou Sky?..’’ ik krijg de rest van de zin niet uitgesproken. Louis zn telefoon gaat, het is Niall. ‘’hey mate, we hebben Leigh en Sky gevonden, zijn de ambulances eral? Wij komen nu naar buiten.’’ O my god. ‘’wat is er gebeurd?’’ vraag ik aan Niall. ‘’Ik weet het niet Haz, Sky had het over Max en een wapen? Ze zijn allebei buiten bewustzijn.’’ Er vliegen deuren open, en Niall en Liam komen naar buiten, met Sky en Leigh. Zayn en Perrie lopen achter hun aan, allebei in tranen. ‘’Sky! Baby!’’ ik ren naar Liam toe, die Sky vastheeft. Ze heeft bloedspetters op haar gezicht, en haar shirt is aan de linkerkant van haar arm rood doorweekt. Jesy en Jade zijn achter me komen staan. ‘’Leigh..Sky.. why..’’ snikken ze allebei. Ik draai me om en geef de meiden allebei een knuffel. ‘’Wie gaat er mee naar het ziekenhuis? Er mag 1 persoon mee per persoon.’’ ‘’Ik ga met Sky Bakker mee. Ik ben haar verloofde.’’ Het voelde goed om dat te zeggen, ik voel me trots. ‘’En ik ga met Leigh-Anne Pinnock mee.’’ Jesy stapte naar voren. ‘’Oke, dan moeten we nu gaan.’’ We stapten allebei in. ‘’Haz, wij rijden er achteraan. We zijn met 10 minuten bij jullie.’’ Louis keek me aan, met tranen in zn ogen. Aangekomen bij het ziekenhuis, worden ze naar een kamer gebracht, ze kunnen gelukkig wel samen op een kamer. Jesy en mij wordt verteld dat we buiten moeten wachten. ‘’Maar het is mijn fucking verloofde die daar binnen ligt! Snapt u het dan niet!’’ mn tranen vallen op de grond. Ik weet niet wat er met Sky aan de hand is, of ze ernstig gewond is, of dat het maar lichte verwondingen zijn. Wat als ik haar kwijtraak? ‘’Harry.. het komt wel goed.’’ Jesy legt een hand op mn schouder. ‘’Wat nou als ik haar kwijtraak? Ik heb haar zoveel pijn gedaan..’’ ik begin te snikken, en Jesy knuffelt me. Er gaan letterlijk uren voorbij, en er lopen allerlei doktoren langs maar niemand die antwoord geeft of uitleg geeft. ‘’Mr Styles? Mrs Nelson?’’ FINALLY. We staan allebei op, dying to know wat er aan de hand is. ‘’Mrs Bakker en Pinnock maken het goed. Mrs Bakker heeft een schampwond, en Mrs Pinnock een vleeswond. Jullie mogen ze opzoeken, ze liggen samen op een kamer.’’ ‘’Harry!’’ hoor ik ineens een stem roepen. Ik draai me om, en zie Louis en de rest aankomen rennen. ‘’Sorry dat het zo lang duurde, we werden door alles en iedereen opgehouden! Waar zijn ze?’’ ‘’We mogen ze zien!’’ roept Jesy opgetogen, en we lopen met ze allen richting de kamer.

Sky POV:
Ik lig samen met Leigh op deze lelijke kamer. We lachen ons een ongeluk, vanwege het stomme behang. Maar het kan ook zijn vanwege de morfine. ‘’Sky!’’ Harry komt de kamer binnenvallen. ‘’Hi love, ik ben blij je te zien..’’ ik leun ietsjes naar voren, en geef hem een kus. ‘’omg Sky! Jezus..’’ bij Perrie schieten de tranen in haar ogen als ze me zo ziet liggen. ‘’Ahw don’t cry Pezz.. anders moet ik ook weer huilen!’’ maar het is al te laat, Perrie ligt al huilend in mn armen. ‘’Ik leef nog hoor.. zo makkelijk komen ze niet van me af!’’ zeg ik lachend. ‘’Wie heeft dit gedaan meiden?’’ Liam is gaan zitten op een stoel, en klinkt boos. Leigh en ik kijken elkaar aan. ‘’Max..’’ zeg ik zachtjes. Ik zie Harry’s gezicht verstrakken. ‘’You got to be kidding me..’’ Perrie slaat haar hand voor haar mond. ‘’Babe..’’ ik pak Harry zn hand vast, en hij gaat zitten op de stoel naast me. Zn ogen zijn een beetje rood, en ik weet dat hij gehuild heeft. ‘’Hij moet echt boeten voor dit hoor. Dit kan toch niet zomaar!’’ Louis is opgestaan en geeft een trap tegen de deur. ‘’Auw.’’ Hoor ik gesmoord. Ik kan het niet helpen, maar ik moet onwijs hard lachen. Ik knijp in Harry’s hand, als ik ineens krampen voel in mn buik. ‘’Sky? Gaat het goed? Heb je ergens last?’’ Harry kijkt me vragend aan. ‘’Auw.. ja het gaat we.. AAAAUW!’’ de krampen en steken worden steeds erger. ‘’Snel, haal een dokter!’’ roept Zayn. ‘’Sky? Gaat het wel? Omg’’ hoor ik Perrie paniekerig schreeuwen. Er komen al snel 2 dokters binnenrennen, die iedereen naar buiten sturen. Ik krijg meer morfine toegediend, en er komen allemaal apparaten tevoorschijn. Ze onderzoeken me, en leggen me aan infusen. ‘’Wa-at is er aan de hand?!’’ ik vraag het zachtjes, aangezien de morfine zn werk gaat doen. ‘’Je hebt negatief getest op een aantal ernstige ziektes, maar we gaan nu kijken of er een mogelijkheid is dat je zwanger bent.’’ Ik hoor het allemaal vaag aan, en ik bedenk dat ik me er later maar druk om moet maken. Ik zak langzaam weg in een roesje.


Reacties:

1 2

Team1D
Team1D zei op 2 aug 2013 - 2:38:
Harry je hebt 69 gedaan en ook nog eens onveilig. Dit zal ik Gemma vertellen badass


Lotteimy
Lotteimy zei op 31 juli 2013 - 13:31:
Zwanger...?! Omg gotta be kiddinggg O_O

CLIFFHANGER! -how dare you-
Heel gauw verder pleaz! Love you X


loveyouxx
loveyouxx zei op 31 juli 2013 - 9:04:
zwanger?!
Heeft harry het eindelijk onveilig gedaan?? I'm sorry..
En ja.. Harry doet het in het echt met condoom...
Snel verder
xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 31 juli 2013 - 0:00:
Zwanger!! Yeaaahhh

Xx


XxAmyxX zei op 30 juli 2013 - 23:52:
Gauw verder!