Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Not You - Harry Styles » ~08~

Not You - Harry Styles

31 juli 2013 - 16:45

597

2

264



~08~

Geef een reactie bij dit hoofdstuk! Anders krijg je geen melding meer.

In de woonkamer- Harry POV

Louis haalde net schreeuwend June op. Zayn heeft het ook gezien en kijkt me raar aan. 'Ik weet wat er is gebeurd Harry. En ik snap Louis best. Hij wilt gewoon dat er niks met June gebeurd.' Ik denk even na, ik begrijp Louis wel. Maar ik wil zo graag bij June zijn. Ik begrijp nu met dat het misschien niet kon. Toch probeerde ze 't. Ik zal het ook moeilijk vinden als ik tussen mijn zus of vriendin moest kiezen. Ik sms June.



Kunnen we misschien vanavond afspreken? Ik mis je. X Hazz



Ik klik op verzenden, en loop naar boven toe. Liam komt naar me toe. 'Naar voor je, wat er is gebeurd met jou en June.' Zegt hij. 'Heb jij het Zayn vertelt?' Vraag ik. Liam kijkt naar de grond. Ja dus. 'Ik heb je gezegd dat je het geheim moest houden Liam! Lekker dan!' Roep ik naar hem. Ik loop naar m'n kamer toe. Ik krijg een smsje van June.



Tuurlijk, ik kom wel naar jouw toe. Rond 9en, ok? Mis jou ook! Love June




Ik kijk blij en stuur nog een snelle 'Ok' Naar haar toe.






Bij 't huis van Louis en June- June POV

Yes! Harry en ik gaan vanavond afspreken, Louis mag er niks van weten. Anders krijg ik weer ruzie met hem. Hij keurt het gewoon niet goed! En hij moest alles vergeten! Ik heb Harry alles vergeven, en wil graag dat Louis dat ook doet. Misschien zou Louis het over een paar dagen goed keuren, en heb ik geen gezeur meer met hem. Daar hoop ik nu heel erg op. Dat Harry en ik zorgeloos bij elkaar kunnen zijn, en niet dat er steeds boze mensen om ons heen zijn.



Ik eet snel mijn eten op, en loop naar m'n kamer. Doe een leuke outfit aan, en een beetje mascara. Ik sluip zachtjes naar beneden, Louis en Niall zitten op de bank. 'June, wat ga jij doen?' Niall kijkt me vragend aan. Shit! Ik loop snel de deur uit, en start Louis auto. Ik rij gauw naar Harry's huis. Ik loop gauw naar de deur, en Harry doet al open, alsof hij heeft zitten wachten voor de deur.
Hij heeft een bloesje aan, dat zo cute staat. 'Hoi June.' Zegt hij meteen vrolijk. Zijn ogen glinsteren. Ik loop naar binnen en ga op de bank zitten. Dan belt Louis me. 'June? Waar ben jij heen?' Z'n stem klinkt heel boos. 'Uhm, hoi, naar Stella, hoezo?' Zeg ik. Harry kijkt me vreemd aan. Ik maak gebaren dat ik het hem zo uitleg. Hij knikt. 'Oh, oke. Is goed. Ben je op tijd thuis?' Louis klinkt meteen niet meer boos. 'Ja Louis. Is goed.' Antwoord ik, en hang dan op.
Harry kijkt me aan. 'Ik zei dat, omdat ik bij jouw wil zijn, alleen Louis keurt dat niet goed.' Harry's blik word kwaad. Ik ga naast hem zitten, en pak z'n hand vast. Dan zoen ik hem vol op z'n mond. Harry kijkt me verbaasd aan na de zoen. 'Ik hou van je Harry.' Zeg ik. Hij krijgt een big smile op z'n gezicht. 'Ik ook van jouw.' Zegt hij. Dan horen we dat de bel gaat, en Zayn die eerst in de keuken bezig was, naar de deur toeloopt. Louis z'n stem klinkt. 'Is June hier misschien?' Zayn schudt z'n hoofd. 'Nee, hoezo?' Zegt Zayn. 'Niet liegen, mijn auto staat voor jullie huis, en June was met mijn auto weg.' Louis stormt de woonkamer in. 'Louis alsjeblieft, laat me bij Harry zijn, ik hou van hem.' Zeg ik


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 31 juli 2013 - 18:30:
Super!
Gauw verder. Xx


Tallietje
Tallietje zei op 31 juli 2013 - 17:39:
Heyhey,

Super chappie <3 wha beter keurt louis het goed, maar ik snap zijn zorgen ook wel

Greetzz