Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Boyfriend. {Janita} » -7-

Boyfriend. {Janita}

31 juli 2013 - 19:11

706

5

403



-7-

Gemaakt door elma.

Pov Elma

Ik loop door de tuin heen. Gelukkig hangt er iets glimmend en kan ik kijken hoe ik er uit zie. Het ziet er goed uit dacht ik bij mezelf. En liep verder naar de schuur. Ik deed de deur open en pakte mijn fiets. Ik haalde mijn fiets uit de schuur. En deed de deur achter me dicht. Ik ging op me zadel zitten. Het voelde alsof mijn band helmaal lek was. Ik keek naar mijn band en ja hoor als het niet waar was. Mijn band was lek. Ik stuurde een wapp naar Sem.

Heeii, Ik moet lopen men band is lek. Kom dus misschien iets later. Xx

Ik deed mijn fiets weer in de schuur. En liep naar binnen. Mijn ouders waren in de woonkamer. ‘’Papa, Mama mijn band is lek. Dus ik ga nu lopend.’’ Zei ik. ‘’Ik breng je wel met de auto.’’ Zei mijn vader. Ik zuchtte. ‘’Nee papa. Ik ben geen kleuter meer’’ Zei ik. En liep weg. Ik gooide de deur achter me dicht. En voelde mijn mobiel af gaan. Ik keek op mijn scherm en vergrendelde het. Het was Sem.

Heeii, ik kom je anders wel op halen met mijn auto. Xx

Mm dat kan ook. Ik liep naar de voorkant van mijn huis. En wappte ondertussen:

Heeii, is goed schatje. Ik wacht wel. xx

Gelukkig woonde hij ook niet ver weg. Dus kon hij er al snel zijn. Ik keek op mijn wapp en niemand was online. Ik zuchtte, misschien wil Janita wel praten. Ik keek weer voor uit. En Sem was er al. ‘’Heeiii, schat’’ Zei Sem. ‘’Heeii’’ Zei ik. Ik voelde zijn lippen op de mijne. ‘’Ik heb je gemist’’ Zei Sem. ‘’Aww, ik jou ook.’’Zei ik. ‘’Zullen we gaan?’’ Vroeg hij. ‘’Ja is goed.’’Zei ik toen al snel.

Aan gekomen bij Sem zijn huis parkeerde hij zijn auto voor zijn studentenhuis en gingen we naar binnen. Het leek er op dat er een feest was. Daar had ik eigenlijk best wel zin in. ‘’Heb je een feestje Sem?’’ Vroeg ik heel blij. ‘’Ja, had ik dat niet verteld?’’ Zei Sem vragend. ‘’Uhm.. Niet dat ik weet.’’ Zei ik twijfelend.

Toen we binnen waren bood iedereen mij een drankje aan. Alles wees ik af. Ik liep door het huis heen om met meiden te kunnen praten. Sem die was al met een paar vrienden aan het kwebbelen. Ik had het niet echt met hun. Daarom liep ik naar andere mensen. Iedereen ging al vroeg naar de stad maar Sem wou niet mee. Hij wou nu graag even bij mij alleen zijn.

Het werd een hele romantische avond. Alleen jammer genoeg waren nog een paar studenten thuis gebleven. Zij gingen ook met ons mee film kijken. Ik kroop knus tegen Sem aan. ‘’Ik heb je echt heel erg gemist’’ Zei ik. En ik kreeg een kusje op mijn lippen. De film was super leuk. Alleen elke keer toen er reclame was dropen al heel veel studenten af en hadden geen zin meer om met ons een film te gaan kijken. Dus zaten we er eindelijk alleen de film te kijken.

Ik hoorde allemaal gepraat in Sem zijn slaap kamer. Ik ben een nieuwsgierige meid. Dus dacht ik ga daar ook maar eens een kijkje nemen. Ik trok de deur open. En keek naar binnen. Ik schrok heel erg. En deed de deur snel weer dicht. Zag ik dit nu goed?.. opeens hoorde ik Sem iets zeggen. Ik liep snel weg en ging snel naar Sem. ‘’Wat deed jij daar?’’ Vroeg Sem aan mij. ‘’Uhhh..’’Zei ik. Ik kon helemaal niks meer zeggen. Ik was helemaal in shock. ‘’En wat zag je?’’ Vroeg hij nog een keer. ‘’Uhm.. d-d-dat e-ene. Je w-weet vast w-wel w-wat ik bedoel…’’ Zei ik stotterend. ‘’Oh..’’ Zei Sem. ‘’Ik ga maar eens weer..’’ Zei ik. ‘’Ohw oke is goed.’’ Zei hij. En gaf mij een knuffel. ‘’Dat moet nooit meer gebeuren..dat je dat ziet van hun hea?’’ Zei hij. ‘’Idd’’ zei ik. Ik voelde zijn lippen op de mijne. ‘’Zal ik je weer naar huis brengen?’’ Vroeg Sem. ‘’Ja, graag’’ zei ik. Ik stapte in zijn auto en reden weer naar mijn huis.


-----------------
zet in je reactie er bij als je het verhaal tot nu toe leuk vind. (:


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 1 aug 2013 - 19:37:
Hahah omg, awkwardddd
Snel verder
xXx


xiheartlarry
xiheartlarry zei op 31 juli 2013 - 23:13:
Haha, awkward :'
Nog steeds leuk genoeg om te blijven lezen, don't worry.
x


menepen
menepen zei op 31 juli 2013 - 20:11:
Melding. Hopelijk wordt het nog 16+ bij de meiden


GreenDay
GreenDay zei op 31 juli 2013 - 20:10:
Leuker dan leuk, en leuker dan super leuk.
Ik heb er geen woorden voor.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 31 juli 2013 - 19:19:
Ik vind het verhaal superleuk!!

xx