Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Grammy's » Niemand komt het toch te weten

Grammy's

1 aug 2013 - 0:08

207

2

195



Niemand komt het toch te weten

Geef een melding ander krijg je niks. En al je een sa wilt mag het ook :)... Hope you like it

Zwanger ben van hem . Nu eigenlijk al twee weken. Ik hoor de deur open gaan en harry komt achter me aan rennen. Harry: Rianne het spijt me vergeef me alsjeblieft. Ik: Oke ik vergeef je maar ik hoe je nooit meer te zien styles. Ik moet nu huilen. Waarom harry? Wil je me echt zoveel pijn doen dan. Heb ik dit dan echt verdiend. En nog wel met die trut. Hij kijkt me aan en trekt me in een knuffel. Harry:" i love you, baby. Ik moet huilen en lachen tegelijk. Oke ik vergeef je . Maar kan ik je dan wel vertrouwen? Harry:" ja babe" ..
Oke en Hazz. Harry:" ja?? Ik moet je wat vertellen en ik weet niet niet of je het leuk vindt vanwegen....je werk enzo.maar jw moet weten ik hou van je en ik wil je niet kwijt. Harry:" wat is er Rianne??? Ik:" oke Harry , ik...i...ik benn .. Ik ben zwanger!? Harry:" echt? Ik:" ja hazz, ben je nu boos?
Harry: boos?, nee ik ben super blij met de baby. Opeens komt zayn naar buiten gerent. Met perrie gilend achter zich aan. Ik:" Ha.... Opeens is alles en hoor ik allemaal gegil en gehuil van Harry . Toen gebeurde iets wt ik nooit zou willen doen


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 1 aug 2013 - 18:34:
Melding


GreenDay
GreenDay zei op 1 aug 2013 - 10:32:
Omg.. Melding?