Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 7 - Amelle

Way to be famous.

23 april 2009 - 16:56

319

2

213



7 - Amelle

Dag ; Dinsdag.
Uur ; 07:20:00.

Ik lag gelukzalig te slapen, wanneer mijn wekker juist op de seconde begon te spreken. De man die elke ochtend de tieners van de stad wakker riep weergalmde uit de boxen van mijn wekker. ‘Goedemorgen New Jersey! Als je nog niet uit je luie nest bent is het tijd om op te staa…’ Verveeld sloeg ik mijn wekker uit. Ik kon al raden wat hij verder ging zeggen en wou het niet voor de zoveelste keer uithoren. Ik sloeg mijn benen over de rand van mijn bed, waar ik een tijdje bleef zitten om te bekomen van mijn diepe slaap.

School, ik had er helemaal geen zin in. Zeker niet na gisteren, maar het moest nu eenmaal en ik had beloofd aan mijn moeder mijn studies af te maken ook al ging ik een muziekcarrière tegemoet. Ik stond als een zombie voor de spiegel. Mijn haar stond alle kanten op, onder mijn ogen hadden er zich wallen gevestigd en mijn lippen stonden droog. Automatisch deed ik mijn kleren uit en ging onder de douche staan. Ik wreef met shampoo door mijn haren en spoelde die er even vlug weer uit. Eenmaal uit de douche deed ik een handdoek omheen mijn lichaam en begon mijn haren plat te borstelen.

Mijn haar zag er best wel goed uit, de gekleurde lokken die ik gisterenavond gemaakt had zagen er geweldig uit en accentueerde geweldig bij mijn blond haar. Ik had minder make-up aan dan andere dagen en op mijn lippen zat labello. Mijn grijze skinny broek die rond mijn benen klampte werd gecombineerd met een donkerroze topje waarboven nog een lichtroze T-shirt zat met wolkjes erop getekend. Vlug deed ik nog mijn zwarte armband en mijn zwarte sneakers aan en snelde toen met mijn schoudertas de trap af. De klok beneden in de keuken toonde aan dat ik nog precies 10 minuten had om op tijd op school te zijn.


Reacties:


ananas
ananas zei op 23 april 2009 - 20:32:
Supah.

Kben effe spraakloos.


lOveYouX
lOveYouX zei op 23 april 2009 - 19:53:
VERDER
I love youu <3.