Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke SA. » SA voor Janitaa.

Persoonlijke SA.

1 aug 2013 - 10:01

662

1

172



SA voor Janitaa.

Het zonnetje scheen fel in de lucht, en het was erg warm. Niall en ik liepen samen over straat, hand in hand. We hadden nu ongeveer een maandje iets met elkaar, en nogsteeds ben ik hopeloos verliefd op hem. Hij glimlacht eel schattig naar me, wat me doet blozen. En zijn ogen, daar verdink ik gewoon in!
"Joehoe, janita?" Vroeg hij lachend. "Huh?! Wat, sorry niall.."
"Geeft niet, ik vroeg of je een ijsje wilt."
Nou, daar hoefde ik niet over te denken. "Mag ik ook een milkshake?" Vroeg ik heel lief, met mijn puppieogen. Niall knikte grijnzend, en we renden naar de ijssalon. "1 softijsje en 1 aardbei milkshake graag." Bestelde hij, nogsteeds met mijn hand vast, zo lief! Toen we hadden afgerekend, gingen we samen aan een tafeltje zitten. Niall had zijn ijsje al heel snel op. "Ik lust nog wel wat." Zei hij lachend en hij stopte nog een rietje in mijn milkshake, en zo dronken we verder. Ik hou echt van milkshakes en nu dronk ik er een samen met mijn vriendje!
Niall keek op zijn mobiel, en trok een vervelende blik. "Sorry janita, ik moet op nemen met de boys.. Vanavond in het café?" Vroeg hij met een knipoog. "Ik knikte heftig van ja, en we namen afscheid. Ik deed mijn oortjes in, en fietste richting huis. Nou moest ik nog bedenken wat ik aan moest.. Ik ging liggen op mijn bed, en haalde mijn ipod erbij. 6 berichten, allemaal van niall. Ahw, allemaal lieve woorden. Hij is echt cute. Maar goed, ik moest nog een setje hebben voor vanavond. Uiteindelijk besloot ik maar een leuk blauw jurkje aan te doen, met zwarte sleehakken. En als extra nog wat oorbellen. Nog even op me ipod, en dan moest ik gaan. Wat ik alleen niet verwacht had, was een limo voor mijn huis. Ik liep er verbaast naar toe. En daar zat niall, ik glimlachte. "Hey, ik wist niet dat je me kwam ophalen?"
Hij drukte een kusje op mijn wang, "alles voor jou Janita." Ik nam plaats naast hem, en de limo reed naar het café. Daar aangekomen, namen we plaats naast een hele grote plant, die wij erg grappig vonden. Maar we konden niet lachen, want dat is onbeschoft, zegt mijn moeder altijd. Niet dat ik daar naar luister, want we deden het toch. Een stelletje gasten kwam onze kant op en een zei tegen mij: "hey knappert." Niall werd boos, en het werd bekvechten. Uiteindelijk gingen ze maar weg. We kletsten nog een tijdje tot niall opstond. "Ik ga even naar de wc." Ik knikte, en toen gebeurde opeens iets waar van ik nooit gedacht had dat het zou gebeuren. Er werd een hand voor mijn. Mond gedaan, en ik werd meegesleurd in een steegje. In het steegje werd ik op de grond geduwd. Toen keek ik recht in de ogen van een van die jongens. "Trut, rot maar lekker op met dat vriendje van je." Hij schopte me. En ik werd tegen de muur geduwd. "S-s-stop.." Stotterde ik, maar hij luisterde niet. Hij sloeg me, en net toen hij zei dat ik me kleren moest uit doen, stond Niall daar. "Stop daar mee!" Niall sloeg hem neer, en rende vervolgens naar mij. "Janita! Je bloed.." Zei hij geschrokken. Ik kon ht niet tegenhouden en de tranen stroomde over mijn wangen. "Niall, ik heb zoveel pijn." Huilde ik, "hij had me bijna verkracht.."
Niall drukte me tegen zich aan en fluisterde iets in mijn oor. "Je bent nu veilig bij mij." Ik knikte. "Je bent mijn held." Hij nam me mee naar zijn huis, om me deze nacht te helpen bij alles. Hij was heel lief voor me, hij was en is mijn held.
Toen alle plekken verbonden waren, bedankte ik hem voor zijn zorg. "Ik kon je daar toch niet achterlaten?" Zei hij, en na die woorden voelden ik zijn zachte lippen op die van mij.

Ik hoop dat je hem goed vond.
Sorry als hij te kort was.


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 1 aug 2013 - 10:14:
Tekort?
Nee joh! Hij is zoo goed!
Mooi geschreve ook!
Dankjewel!xx