Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke SA. » SA voor Blackforest

Persoonlijke SA.

1 aug 2013 - 12:29

554

1

194



SA voor Blackforest

Ik heb maar gewoon nagumo & hiroto gebruikt. Xx

Daar zaten ze, in een groot bos met velden vol bloemen, op een picknick kleed. Nagum genoot van de zon, die fel scheen op zijn huid. Hiroto genoot van het uitgebreide eten, wat in de mand lag. Er waren heerlijke dingen, zoetig en hartig. Er stroomde een prachtig beekje die glinsterde, en een aantal visjes zwom er in. Nagumo genoot van de natuur, maar ook van het eten. Ze keken omhoog, naar de hemelblauwe lucht die veel warmte afstraalde. Ze sloten hun ogen. Tot Hiroto grinnkte. "Je haar." Nagumo schrok, en bloosde. Hij haalde vervolgens een hand door zijn haar. Nagumo likte langs zijn lippen. "Ik neem een heerlijk aardbeitje." Ze pakten te gelijk de dood met aardbeien, waar ze om moesten blozen. Ze keken gauw weg, om de blik niet te laten merken. Ze stoptte toch maar een zoete, rode aarbei in hun mond. Ze vergaten wat zojuist was gebeurd, laatst hadden ze zulke momenten wel vaker. Hiroto deed zijn haar goed, want hij was alles behalve slordig met zijn haar. Nagumo ook. Dachtend aan de vorige wedstrijd die ze zojuist hadden gespeeld, begonnen ze een gesprek. "Vind je dat ik tulpen-haar heb?" Vroeg nagumo voorzichtig. Hiroto keek op, en worp een blik op nagumo's rode lokken. Hij grinnikte. "Ja." Antwoorde hij kortaf. Nagumo werd rood en keek weg. "Maar dat maakt je schattig."
Nagumo draaide zich weer om, en op zijn gezicht verscheen een glimlach. Hiroto stond op, en wreef over zijn buik. "Zeg, gaan we nog zwemmen?" Nagumo knikte, en onder hun school-kleren, toverde ze een zwembroek. Eenmaal omgekleed en al, liet Hiroto voorzichtig zijn teen wennen, wat hem een rilling opdeed. Nagumo kreeg precies het zelfde, maar sprong er wel in. Het beekje voelde koud aan, maar ook erg verfrissend. Nagumo glimlachte, en de waterdruppels gleden over zijn lichaam, en hij trok de andere jongen erin. Hiroto sloeg een gilletje, toen zijn lichaam het water raakte. De vissen gleden lans hun lichaam, en ze genoten van dit moment. Ze trokken baantjes, stoeiden wat, maar daarna hadden ze genoeg van het water. "Ehm, let niet op mijn haar." Snoof Nagumo. Hiroto grinnkte, om deze jongen en deed het toch. Hij haalde een hand door zijn eigen rode bos haar, om het een beetje in model te brengen. Hij kende nagumo al erg lang, ze zaten bij elkaar op school, en in het zelfde team. Ze keken elkaar aan, en ze zagen een glinstering in elkaars ogen. Ze glimlachte, en gingen weer liggen op het grote kleed. Nagumo links, Hiroto rechts. Zo lagen ze een tijdje, kijkend naar elkander. Een rilling vloog over hiroto's lichaam. Hij kleedde zich gauw aan, om de rilling te verwerken. Hij zag dat nagmo in slaap was gevallen, en grinnikte. Hij haalde arrogant een hand door zijn haar, en deed zijn kleren goed. Waarna hij aan het beekje ging zitten. Hij voelde een zachte hand op zijn schouder, en keek op. Nagumo nam plaats naast hem, en knikte als begroeting. "Lekker geslpaen?" Vroeg Hiroto. Nagumo knikte zachtjes. Het was al tegen zessen, en tijd om e gaan. Nietsvermoedend pakten ze de spullen in, en aven elkaar een mannenknuffel. Ze bloosten, en zachtjes drukte Nagumo zijne lippen op die van Hiroto. En vertrok. Nagumo bleef beduust achter.
Dat was de picknick.

Niet gemeen zijn.
Ik hoop dat je het leuk vond.


Reacties:


BlackForest
BlackForest zei op 1 aug 2013 - 13:35:
"Niet gemeen zijn."
Aw, ik ben je zus, dat kan ik je niet beloven hehe.

Ik vind 'm leuk! Al zal het misschien fijner lezen als je het woordje "en" minder gebruikt en geen komma's plaatst voor die "en" wanneer je deze wel gebruikt.
Maar aw, yish! Nagumo is ook zo'n sukkeltje rondom Hiroto, hè? Hihihi. Echt schattig. <3