Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke SA. » SA voor lovelouis

Persoonlijke SA.

1 aug 2013 - 17:37

547

1

205



SA voor lovelouis

Ik was de plantjes in mijn tuin water aan het even, toen zayn uit zijn deur verscheen. Hij glimlachte breed, naar me. Dat deed mij ook glimlachen. "Morgen," zei hij kortaf. "Ja jij ook." Antwoorde ik. Zayn zag dat ik de plantjes verzorgde. "Oeps! Ik moet ze ook maar weer eens doen, of nouja. Dat doet louis wel." Grinnikte hij, omdat hij zo lui reageerde. Ik trok mijn wenkbrauw op, "louis?" "Ja, mijn vriend. Ik en een paar andee gozers hebben die boy-band weetje nog?" Zei hij verbaast dat ik het niet meer wist. Ik knikte, en haalde mijn schouders op. "One direction? Ja die ken ik wel, maar Louis.."
Hij grinnikte weer, en aan zijn gezicht te zien had hij iets bedacht. "Waarom ga je niet mee?" Ik keek op. "Nu?" Hij knikte. ik liep met hem mee, totaal geen idee waarheen natuurlijk. Het was niet erg verweg, maar een paar meter. In eengrote wijk stond een wit huis. Versiert met mooie bloemen, en ernaast een zwembad. Zayn ontgrendelde de deur, en we liepen naar binnen. Wauw, wat groot. Een paar jongens kwamen lachend aanlopen. Eentje viel mij op, prachtige bruine haren en mooie ogen. Ze stelde zich voor. Ik probeerde de namen te onthouden, niall, liam, harry, en louis. Louis, louis.. Hij glimlachte, en hij keek me lang aan.
Tot liam ons momentje verpeste. "Hey, jacqueline waarom kom je ook niet op ons zwemfeestje," ik glimlachte. "Graag, hoe laat?" Liam dacht even na. "Acht uur hier." Ik knikte. "Ik zal er zijn!" Louis glimlachte blij, zo schattig. "Zal ik je rondleiden?" Vroeg hij zacht. Ik knikte van ja. We liepen het hle huis rond. "Bedankt." Zei ik toen hij klaar was. "Ik zie je vanavond." Ik liep naar huis, om me laar te maken. Mijn haar deed ik in een simpele knot, en mijn ogen maakte ik op, waterdicht natuurlijk. Ik deed mijn bikini alvast aan. Ik zag dat het al tijd was, dus ik vertrok. Toen ik daar aankwam was het al aardig druk. Ik glimlachte toen k louis zag. Hij kwam naar me toe en ik begroette hem waarna hij me aar het feest begleidde. Ik dook er meteen in, want ik ben echt een waterrat. En louis dook er ook in. "Kijk maar uit." Zei hij lachend. Hij dook onder water en zwom onder mij. Onder mij kwam hij weer boven, en ik zat nog op zijn nek. Een gilletje verliet mijn mond. Hij glimachte lief, en liet me vallen. De straatlantaarns verlchtte het zwembad. Wat er erg mooi uitzag. Na een tij gestoid te hebben met louis, nam hij me apart mee. Hij paktte mijn hand, en kerk me aan. "Jacqueline. Jij bent het mooiste eisje ooit." Ik glimlachte. "Ik moet e wat vertellen.." Ging hij verder. "Ik ben e leuk gaan vinden. Wil je samen met mij verder? Geef alsje blieft antwoord.." Zei hij zacht. "Zegt dit genoeg?" Onze lippen maaktte contact met elkaar. En ik liet em weer los. We keken elkaar aan, en toen gaf ik hem een knuffel. "Ik wil niets liever." Hoj bloosde, en tilde me op. Hij sprong in het water met mij. Ik zette mijn handen op zijn kaken. Hij op mijn heupen. Ik plantte een kusje op zijn neus.

Is hij zo goed?
Xx


Reacties:


lovelouis
lovelouis zei op 1 aug 2013 - 20:16:
Ja hoor