Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Not You - Harry Styles » ~10~

Not You - Harry Styles

1 aug 2013 - 20:03

228

6

298



~10~

Hoofdstuk 10 alweer! Jammer genoeg ben ik een hele hoop lezers verloren. Geef een reactie op dit hoofdstuk, dan geef ik je meldingen, anders niet. Liefs, Amy.

In de keuken- June POV


Ik kijk Harry raar aan, 'Wat bedoel je?' vraag ik. 'Nou, ik loop zelf ook regelmatig tegen een lantaarnpaal aan, dus ik weet niet of het 100% met Louis lukt.' Ik lach, ik zie het al helemaal voor me. 'Kom, morgen komt het vast wel goed!' ik knipoog naar Harry. En loop weer naar binnen toe. Iedereen zit nog steeds op de bank. 'Boys...Zullen we zo gaan?' Ik kijk Louis en Harry aan. 'Ja, is goed. Brengen we Niall dan ook even thuis?' Vraagt Louis, ik knik. Ik geef Zayn en Liam een knuffel, en Louis, Niall en Harry wachten in de auto op me. 'Bye Boys!' Roep ik nog naar ze. Ik loop ook naar de auto. Louis zit achter het stuur, met Niall naast hem, Harry zit achterin ik ga naast hem zitten. 'Louis, en Harry, willen jullie proberen om normaal tegen elkaar te doen?' Vraag ik aan ze. 'Voor jou alles.' Antwoord Harry. 'Ja hoor! Als hij het ook maar doet!' Zegt Louis. Ik zucht. Begint Louis zo al? De auto stopt, en Niall stapt uit. 'Doei Nialler!' Roep ik naar hem. Hij zegt nog gauw dag, en loopt dan weg.
Louis rijdt verder naar ons huis. Hij parkeert de auto voor het huis, en Louis, Harry en ik stappen uit. Harry en ik lopen naar binnen en gaan naar mijn kamer.


Reacties:

1 2

Janitaa
Janitaa zei op 2 aug 2013 - 16:46:
Superheldje van mee!

Of course lees ik mee!!

Melding!

Smakkertjes.x


Harrylover
Harrylover zei op 2 aug 2013 - 8:30:
Melding en tuurlijk lees ik nog mee.


menepen
menepen zei op 2 aug 2013 - 0:29:
liefd


GreenDay
GreenDay zei op 1 aug 2013 - 23:20:
Snel verder!!


lovelouis
lovelouis zei op 1 aug 2013 - 22:31:
Melding!!!