Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Maybe I'll save this -Louis Tomlinson » Proloog

Maybe I'll save this -Louis Tomlinson

2 aug 2013 - 0:02

300

10

371



Proloog

Ik kijk uit mijn raam, naar mensen die wel een leven hebben. Ik heb dat gewoon niet. Op school ben ik weggepest, niemand mocht me. Thijs vind het gelukkig niet zo erg, en begrijpt me. Hij begrijpt alles. Dat is zo fijn aan Thijs.
Ik hoop eigenlijk altijd dat ik ook een leven krijg. Veel vrienden, altijd wat te doen. Nu zit ik altijd binnen, en soms doe ik wat met Thijs. Thijs heeft soms wel wat vrienden hier, alleen, hun zijn niet echt de mensen waar ik mee om zou gaan. Ook niks voor mij dus. Ik hoop gewoon dat mensen mij zien, en ik niet moet uitsloven tot ze mij zien. Mensen die mij mogen om hoe ik ben.
Één keer had ik een vriendin, Kiara, en die dacht dat ik heel anders was dan ik echt ben, rijk dacht ze. En cool, en hip. Wat ik dus totaal niet ben.
Ik kijk uit het raam en zie, dat iedereen iemand heeft. Een vriend, een geliefde, z'n moeder, een broertje. Allemaal iets anders. Ik wou dat ik een vriend, geliefde, of ook maar ouders had. M'n ouders hebben mij en Thijs gedumpt bij mijn opa en oma. Maar die zijn ondertussen ook al weer overleden. Daarom woon ik nu met Thijs in een apartementje, in Haarlem.
Het is er best mooi, gewoon goed mee te doen. Opeens stormt Thijs m'n kamer in. 'Cecily!' Roept hij, en hij rent naar me toe. '' Ik heb een baan gekregen, in London.' Zegt hij. Ik ben blij voor hem, maar dan ben ik dus alleen. 'Dus, je gaat wonen in London?' Vraag ik voorzichtig. Thijs knikt. 'En jij ook!' Ik? Naar London? Daar is alles anders, misschien krijg ik daar wel een leven!




Laat een reactie achter,
als je een melding wilt.
Anders krijg je die niet..
Liefs Amy


Reacties:

1 2

IloveZayn
IloveZayn zei op 10 aug 2013 - 0:44:
I like it!
x


lovelouis
lovelouis zei op 2 aug 2013 - 12:16:
Melding!


laurastyles
laurastyles zei op 2 aug 2013 - 9:30:
Meldinkje? Goed verhaal x


GreenDay
GreenDay zei op 2 aug 2013 - 9:28:
Melding!!


Harrylover
Harrylover zei op 2 aug 2013 - 8:32:
Melding