Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Maybe I'll save this -Louis Tomlinson » ~01~

Maybe I'll save this -Louis Tomlinson

16 aug 2013 - 12:21

519

8

371



~01~

Langzaam doe ik mijn ogen open. En spring gauw uit m'n bed. Vandaag is het zover. We gaan naar London. Daar, waar ik m'n nieuwe leven ga starten.
Misschien mogen de mensen mij daar wel. Dan kan ik mezelf zijn, en geen ander na te doen. Ik doe gauw een leuk donkerblauw jurkje aan, en zwarte hakken. Ik doe een beetje mascara op, en loop naar beneden.
Thijs zit op de bank, de enige meubel die er nog staat. Voor ons appartement, staat een grote verhuiswagen, waar alles in staat, ook mijn spullen worden nu opgehaald en er in gezet. 'Ben je er klaar voor Cece?' Ik knik. Thijs noemt mij altijd 'Cece' omdat hij 'Cecily' heel deftig vind klinken.



*5 UUR LATER*




Thijs en ik zijn net aangekomen in London, we staan nu voor het huis waar w voorlopig wonen. Het is een groot huis, de mensen waarmee Thijs gaat werken wonen er ook. Al onze spullen zijn al in de kamers die wij hebben. 3 kamers. 1 voor Thijs alleen, 1 voor mij alleen, en een soort van woonkamer idee.
We hebben ook met z'n alle een gezamelijke woonkamer. Thijs en ik lopen richting het huis. Meteen waarneer we ervoor staan, word de deur opengemaakt. Een jongen met zwart haar, en bruine ogen staat voor ons. 'Hoi! Ik ben Zayn! En jullie zijn?'' Zijn stem klinkt vrolijk, maar bij de vraag van 'En jullie zijn?' totaal niet. 'Ik ben Thijs, en dit is Cecily.' Hij wijst even naar mij.
Zayn knikt. 'Oke, welkom dan Thijs en Cecily, ik leidt jullie wel even rond, en laat jullie kennismaken met de anderen.' Ik knik. Thijs en ik lopen achter Zayn het huis in, van binnen is het nog groter. 'Hier, zijn jullie kamers.' Hij wijst naar 3 deuren. 'De spullen staan er al, en jullie moeten het alleen nog even inrichten.' Thijs knikt. Zayn loopt weer verder. 'Deze kamers zijn van mij en Perrie, m'n vriendin.' Hij loopt de kamer even in, en later komt er een meisje achter hem aan, Perrie waarschijnlijk. 'Heey! Ik ben Perrie!' Roept ze vrolijk. 'Cecily.' Zeg ik. En Thijs zegt zijn naam. 'Kom we gaan weer verder!' Roept Zayn. En we lopen verder, dan komen we twee jongens tegen, ééntje met blond haar, en blauwe ogen, en één jongen, met bruine krullen, en groene ogen. 'Hee!' Zegt de blonde boy tegen ons. 'Ik ben Niall.' Gaat hij verder. De jongen met krullen gaat verder: 'En ik ben Harry, aangenaam.' Hij knipoogt naar me. De flirt dus. 'Cecily.' Zeg ik, 'En dit is Thijs.' ik wijs naar m'n broer. Zayn laat ons nog de woonkamer, keuken, en andere kamer zien. Dan komen er weer twee jongens op ons af. 'Heey! Zijn jullie Thijs en Cecily? Ik ben Liam.' Zegt hij tegen ons, hij ziet er aardig uit. 'Louis. Hoi.' Zegt de andere jongen. Thijs knikt. 'Cecily en Thijs? Gaan jullie nu naar jullie kamer om uittepakken? We roepen jullie wel voor 't eten. Harry kookt!' Zayn kijkt ons blij aan. Ik en Thijs knikken en lopen naar onze kamer toe.



Laat een reactie achter,
dan krijg je een melding.
Anders niet!
Liefs, Amy


Reacties:

1 2

IloveZayn
IloveZayn zei op 10 aug 2013 - 0:48:
Niceee,
ik ga snel verder lezen
xoxo


Richelle
Richelle zei op 3 aug 2013 - 17:50:
Melding! (:


1Dlovez
1Dlovez zei op 3 aug 2013 - 11:02:
MELDING!!!!

P.S. Wist je al dat ik een melding wil?


GreenDay
GreenDay zei op 2 aug 2013 - 22:24:
Leuk!!


PattyV
PattyV zei op 2 aug 2013 - 15:52:
Mooi geschreven x