Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 13

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

2 aug 2013 - 14:16

670

5

216



Hoofdstuk 13

Written by Kimberley

Kimberley pov

Het is nu al zeker 2 dagen geleden dat we zijn ontvoerd. Ik die 2 dagen zijn Janita en ik meerdere malen mishandeld. Het doet erg veel pijn, maar als we sterk blijven, komen we er samen uit. 'Kimberley, denk je dat we ooit gered worden? Ik mis de jongens zo erg, wat moeten hun wel nie doormaken!' hoor ik Janita zeggen. 'Ik heb werkelijk een enkel idee' zeg ik en staar voor me uit. We zitten in een grote loods, de 3 mannen zijn net weggegaan. Janita en ik zitten vast met een touw om onze polsen, meer niet. 'Er moet och een manier zijn om hier weg te komen' zeg ik en Janita kijkt om zich heen. We lopen naar de zijkanten, dan voel ik iets bij mijn voet. 'Janita! jij gelooft nooit wat ik nu ga zeggen!' 'vertel!' zegt ze gehaast. 'ik kom er net achter dat er een mobieltje in m'n schoen zit, van Louis moest ik er altijd 1 extra bij me hebben' 'Dat komt mooi uit, probeer hem t pakken' zegt Janita. Ik weet dat de mannen iedere dag 2 uurtjes wegblijven, tijd genoeg dus om dit te doen. Ik pak mn mobiel en zie dat ik weinig, maar wel bereik heb. 'Ik bel Louis' zeg ik en tik snel Zijn nummer in.

Louis pov

'Jongens, we zoeken al 2 dagen naar aanwijzingen, we weten niet eens waar we naar zoeken' zeg ik tegen de jongens. Maar dan wordt ik gebeld. 'Je mobiel gaat!' hoor ik Harry schreeuwen. 'I know!' zeg ik en pak hem snel. Ik zie dat het Kimberley haar mobiel is. 'Louis, Louis ben je daar?' hoor ik Kimberley zeggen. 'Ja! Ik ben hier en de andere jongens ook!' zeg ik en de boys rennen snel naar me toe. 'zet je mobiel op luidspreker' zegt Liam. Ik gehoorzaam en zet hem op luidspreker. 'Gaat het met jullie, is Janita bij je?' vraag ik. 'jaa Janita is bij mij, maar het gaat niet goed, we kunnen het tot nu toe wel hebben maar vanmiddag komen ze terug, Louis we worden al 2 dagen mishandeld en vanmiddag willen ze jullie een video sturen, Louis ik ben zo bang!' hoor ik haar snikkend zeggen. 'het komt goed, blijf rustig, wij komen jullie redden' zeg ik om haar gerust te stellen. Dan zegt Janita iets 'Niall, ik weet niet of je dit hoort, maar ik hou superveel van je!' 'ik ook van jou Janita!' schreeuwt niall. ' Kimberley, ik hou van je, kijk om je heen en zeg wat je ziet.' zeg ik tegn haar. 'grote loods, hoog dak, weinig ramen, het ruikt naar gemaaid gras en paardenstront. O wacht, toen we hier gebracht werden was het een hele lange rechte weg over kiezelstenen, we zijn hier al een keer eerder in de buurt geweest, ik voel het gewoon!' zegt Kimberley. 'jongens, alsjeblieft vind ons!' zegt Janita. 'Louis ik moet je eigenlijk iets vertellen, als er ies gebeurt vind ik dat je dit moet weten' zegt Kim. 'vertel schat' zeg ik bang. ' Louis, ik ben zwanger, die mannen weten het niet, niemand, maar nu moest je et weten' zegt Kimberley verdrietig. Wat?! Nu
Moet ik haar helemaal redden. 'jongens wacht even, volgens mij heb ik een uitgang gevonden!' hoor ik Janita schreeuwen. Het is een stil aan de andere kant, ik kijk om me heen en de jongens huilen bijna allemaal. 'Louis, we zijn buiten!' zegt Kimberley. Mijn hart gaat nu helemaal tekeer! 'ren zover als je kan, bel me als je iets heb gevonden waar w je kunnen ophalen' zeg ik. Kimberley en Janita geven een kusje door de telefoon, dan wordt er opgehangen. Ik sla met mijn handen tegn de muur en laat mezelf vallen, huilend van verdriet. Mijn zwangere vriendin is ontvoerd, dan voel ik een hand op m'n schouder. Het is Harry, het zijn zijn zusjes die zijn vermist. 'kom hier bro' zegt hij en knuffelt me. Ik gooi al m'n tranen eruit, nu is er alleen nog adrenaline. We moeten ze redden.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 2 aug 2013 - 22:46:
Omg, they are freeee!!!
Snel.verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 2 aug 2013 - 22:40:
Zwanger? 0_0


1Dzayn
1Dzayn zei op 2 aug 2013 - 19:58:
Omfg.


Harrylover
Harrylover zei op 2 aug 2013 - 14:32:
Melding en snel verder


MichelleSky zei op 2 aug 2013 - 14:21:
Snel verder! Xo