Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » New RED hair!

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

26 april 2009 - 15:07

587

0

297



New RED hair!

‘Jackie?’
‘Ja?’ Vroeg ik verbaasd. ‘Haatte je mij niet, toen ik me als een eikel gedroeg?’ Ik dacht even na :’Is dit echt hét moment waarop je het wil hebben over je eikelige mannen kanten?’ Hij lachte zijn scheve lach en schudde van niet.’Mooi zo ik namelijk ook niet!’ Hij schudde lachend zijn hoofd van mijn o zo triomfantelijke gezicht en drukte mijn lichaam weer tegen zijn massief marmeren borstkas. Ik sprong hyperactief op:’Edward rijd me please please please naar het mini winkelcentrum hier in forks!’
‘Hoezo?’ Vroeg hij, verbaasd van mijn plotse stemmingswisseling.
Ik kon de grote grijns op mijn gezicht niet onderdrukken:’Kom nou maar, dan kun je me nog helpen ook!’ Ik trok hem mee mijn kamer uit aan zijn arm tot aan de trap.
‘Rustig! Ik loop al mee’ zuchtte hij en volgde me de trap af.
‘Zeg lieverd van me, wanneer ga je, je haar weer eens knippen?’ Bracht Esmé voorzichtig toen ze me de trap af zag komen.
‘Rustig maar Esmé dat wilde ik net gaan doen, Edward gaat een model uitkiezen’ glimlachte ik.Esmé taste in haar zakken en haalde daar haar portemonnee uit. Snel duwde ik hem weg en keek haar streng aan:’Ik heb mijn eigen geld Esmé’ zuchtte ik.Haar gezicht raakte in een zielige plooi :’maar ik wí­l graag betalen ’ Ik rolde met mijn ogen en zuchtte nog eens :’Andere keer oké?’ Ik liep voor ze me kon tegen spreken snel de deur uit waar de zilvere Volvo van Edward stond te wachten. Hij hield de passagiers deur voor me open en ik liet me soepel in de auto glijden. Edward kwam naast me zitten en reed van het terrein af. Toen hij op de snelweg kwam liet hij een hand van het stuur afglijden en pakte mijn hand vast. Zachtjes streelden mijn vingertoppen de palm van zijn hand. Zoals gewoonlijk racete Edward over de weg en binnen notime stonden we geparkeerd voor de winkel van de Newtons.De oude pick-up van Bella stond er ook,dus blijkbaar was ze aan het werk.Edward gleed al weer de auto uit en opende mijn deur.Hij pakte mijn uitgestoken hand en trok me uit de auto.Hand in hand lippen we door het winkelcentrum en zoals gewoonlijk werden we aangestaard.Zoals gewoonlijk Edward meer dan ik. Snel trok Ik hem de enige kapster in heel forks in en liep met hem achter me aan naar de balie.
‘Goede middag kan ik u helpen?’
‘Ja waarschijnlijk wel,ik wil mijn haar in een nieuw model knippen en ook verven kan dat?’ Snel zette ik mijn engelen gezichtje op.
‘Maar natuurlijk!Hoe wil je het hebben?’ Vroeg ze vriendelijk.
‘Edward mag kiezen’ grijnsde ik.
‘Oké, wil je wat boekjes inkijken?’ Edward knikte verbaasd en volgde de vrouw naar een tafel en 2 banken. Blij huppelde ik erachteraan en zette me dicht tegen Edward aan. Boekje voor boekje bladerde hij door tot hij EINDELIJK hét perfecte kapsel aanwees.
‘Jeah! Mevrouw kunt u dit bij me knippen?’
‘ja tuurlijk! Nou ik niet maar mijn dochter wel’
‘jeej wanneer!’ riep ik weer eens hyperactief.
‘Nu Leah!’ een meisje,duidelijk uit het reservaat kwam onze kant op lopen. Als vanzelf kwam er een laag gegrom uit mijn mond en Leah’ keek me strak aan.’Dat kapsel?Komt in orde’ siste ze bijna. Ik snoof en bereidde me voor op een uur lang geen ademhalen.

1 uur later…
‘Jeah it is Awesome!’ roep ik blij en spring bij Edward in zijn armen.’Klopt het is Awesome’ lacht hij met me mee.’Kom we gaan het thuis showen’ lach ik en snel loop ik naar de balie om af te rekenen.


Haar haar is nu zo http://www.elise-style.com/wp-content/uploads/2009/01/slag.jpg


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.