Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » one help!! wrm » liefdesverdriet

one help!! wrm

3 aug 2013 - 13:16

457

3

197



liefdesverdriet

HvFn

ik werd wakker in het ziekenbed waar naill lag. maar hij was weg, de dokters hadden hem meegenomen naar de operatiekamer. Floor en harry waren er nog de rest was terug naar huis gegaan.Floor zij: zijn hartslag was trager aan het gaan ze moesten hem terug opereren. stilletjes rolde er tranen over mijn wang, ik kon het niet geloven dat ward dit allemaal had gedaan voor mij.aan de ene kant was het lief maar de andere kant niet. Floor kwam naar me toe en omhelsde me. harry tweete op twitter dat naill weer moest geopereerd worden aan zijn hart. een half uur later was iedereen er weer behalve naill die was nog steeds weg.

2 uur later:
de dokter was terug met de uitslag. hij gaat het overleven, de kogel was juist langs zijn hart gegaan. iedereen was zo blij dat hij het ging overleven. louis vroeg of we hem mochten zien. ja zei de dokter hij is weer bij bewustzijn. iedereen ging naar zijn nieuwe kamer.ik deed zijn deur open en zag hem kijken met zijn blauwe ogen. ik rende naar hem toe en omhelsde hem ik gaf hem een dikke zoen van blijdschap.

p.o.v. naill
ik zag de jongens glimlachen en zeker nele ze was blij dat ik er terug was.een week later mocht ik uit het ziekenhuis gaan ik was bang dat er nog meer ongelukken gingen gebeuren. dus we gingen naar een ander land. in Spanje was het mooi weer, ik lag op het strand te bruinen met nele langs mij. de jongens waren aan het zwemmen en de meisjes ook. ineens blijft harry staan en begon shocken te krijgen. we haalde hem uit het water en zagen dat het een kwal was. de beet was niet ernstig gelukkig maar. de EHBO mensen verzorgde harry. hij moest rusten zo n dag of twee maar. de volgende dag gingen we allemaal naar een heuvel lekker picknicken, er was ook een meertje maar ik bleef er uit met mijn wond.

p.o.v. Maren
ik ging met louis naar de waterfietsen, op het water kreeg ik een bericht dat ward in de gevangenis zat. Gelukkig want nele zou dan nog steeds schrik hebben. ik stuurde het bericht door nele. ZE WAS DOLBLIJ!!! we gingen uit het water, ik zag dat floor en harry ruzie hadden. ik luisterde hun af: ze waren bezig over nele haar broer en dat ongeluk. harry zij dat hij het heeft gedaan, hij was dronken en sloeg hem neer en schopte nog een paar keer tegen hem en rende weg. ik wou het tegen nele zeggen maar dan zou het niet goed gaan. wat moest ik doen ik vertelde het tegen louis . hij was verschoten van harry . ik zat nog steeds met de vraag wat moet ik doen!!!


Reacties:


naillermagic
naillermagic zei op 4 aug 2013 - 10:37:
oke


naillermagic
naillermagic zei op 4 aug 2013 - 10:36:
oke


HazzaFan123 zei op 3 aug 2013 - 16:29:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
Harry mag dit niet gedaan hebben !!!!!!!!!!!!!!!!!! ook nie als hij dronken is !!!!!!!!! snel verder hè Nele !!!!