Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Degrassi » Little miss Coyne. » Proloog

Little miss Coyne.

3 aug 2013 - 23:24

403

1

261



Proloog

Dit is alleen de proloog. Ik wil eerst zien wat mensen ervan vinden voordat ik verder schrijf. Ik ben echt zo'n schrijfster die de reacties van mensen nodig heeft omdat ik anders niet kan (of niet gemotiveerd ben om) te schrijven. Dus: veel plezier met de proloog en laat vooral een reactie achter! ;)

‘Fiona, ik durf niet,’ fluisterde ik zacht toen zij voor mij de limo uitstapte.
Ze draaide zich direct om en glimlachte lief naar me.
‘Het komt allemaal goed. Het is een leuke school, mensen zijn hier aardig en erg accepterend! Een aantal ken je toch al? Adam en Imogen bijvoorbeeld,’ sprak ze me toe.
Altijd wist ze hoe ze me gerust moest stellen, maar op dit moment was dat onmogelijk. Ze merkte niet dat ik bleef zitten en liep al een stukje van de limo vandaan, terwijl ze vrolijk verder praatte.
‘… Maar toen…’ ze draaide zich om, waarschijnlijk om te zien waarom ze geen antwoord of een ‘hm-hm’ terug kreeg.
‘Kom op Sophie, ik weet dat het eng is maar het komt echt goed!’ zei ze.

Sophie. Dat ben ik, natuurlijk. Ik was 2 jaar jonger als mijn broer en zus, dat maakt me dus 17. Ik heb een tijdje langer bij mijn ouders gewoond als mijn grote zus, maar ik vond het tijd om weer eens tijd met haar door te brengen. Al vond ik het feit dat ik toch naar school moest wel erg rot.

‘Sophie Nicole Maria Coyne. Stap uit de auto en wel nu!’ zei Fiona plotseling.
Ze wist dat het soms hielp om me te pushen, en op de een of andere manier werkte het nu ook. Ik slingerde mijn voeten uit de wagen, drukte mijn zonnebril nog iets hoger op mijn neus en pakte mijn tas. Deze gooide ik over mijn schouder en sloeg de deur van de limo achter me dicht. Samen met Fiona baande ik me een weg tussen de mensen door, richting de ingang van de school. Mensen om me heen staarden en dat was ik ook zeker gewend. Ik wist dat ik mooi was, ik wist dat jongens voor me vielen, ik wist dat ik bijna iedere jongen op deze school binnen een aantal weken om mijn vinger gebonden had. Maar daarnaast wist ik ook dat geen van deze dingen mijn eigenlijk echt boeide, behalve het feit dat ik wist dat ik mooi was. De jongens boeiden me niet, dat ze voor me vielen boeide me al helemaal niet en dat ik ze rond mijn vinger kon binden… nou dat nam ik er maar bij als een voordeel voor de opstellen en verslagen die ik dit schooljaar zou moeten gaan maken. Want ik viel, net zoals mijn oudere zus Fiona, op meiden. Alleen zat ik duidelijk nog in de kast.


Reacties:


Lieve
Lieve zei op 6 aug 2013 - 19:08:
Ik vind het leuk! Als ik jou was zou ik door gaan.