Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Grammy's » wat gebeurt er?

Grammy's

4 aug 2013 - 11:26

291

2

218



wat gebeurt er?

dit wordt best wel zielig.

Harry misschien verlaten .
ik hoor een ambulance en ik voel Harry's tranen op mijn gezicht.
ik kom een beetje bij wn de rest ziet dat en gaat juichen.
maar ik heb alleen maar buipijn. nee steken.
Ik: HArry!AUWWWWW. Harry kijkt verbaast en ik leg mijn handen op mijn buik. er komen mensen aangerend en die gaan me onderzoeken. iedereen staat om me heen. en Harry schuilt in Louis omdat hij niet wilt kijken. opgegeven moment pakt de man een holkitolci( heb geen idee hoe je dat schrijft) en zegt: Code Rood, bersterking nodig. geen 5 minuten later staan er 5 ambulance's . 1 helikopter en politie. perrie is aan het huilen bij Zayn. ze zijn zo lief. Auwwww schreeuw ik weer uit. ik wordt opiets gelegd en verder krijg ik niks meer mee.

Next day:

Harry pov:

de dokters hebben verteld wat het was. ze zeiden waarscheilijk een miskraam. ik heb daardoor de helemiddag gehuild. maar een vrouw kwam 2 uur derna om te zeggen dat alles goed ging. gelukkig. als ook alles maar goed gaat met Rianne en mijn baby. ik moet grijnsen. mijn baby hahaha leuk ik wordt vader of ik ben het al. opeens gaat rianne haar ogen open. en als ze mij ziet moet ze huilen.
rianne: ik hou van je hazz, vergeet dat nooit ja? Ik: doe ik schatje en deze vergeet ik ook nooit meer * vrijft over de buik* en we zullen echt goede ouders worden. de deur gaat open en paul komt boos naar binnengestormd en geeft me een harden slag. ik val uit rianne haar armen en val op de grond. ik hoor rianne huilen en de jongens achter paul aan gaan. alleen louis en rianne en heel veel dokters zijn ernu . ik hoor niks meer. ben ik nu dood?


Reacties:


lovelouis
lovelouis zei op 8 aug 2013 - 15:03:
Gauw verder
melding


Harrylover
Harrylover zei op 4 aug 2013 - 12:40:
Melding