Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » one help!! wrm » verraad

one help!! wrm

4 aug 2013 - 11:39

477

1

158



verraad

HvFn

p.o.v. maren
ik wist niet wat ik moest doen .floor kwam naar mij met tranende ogen. je hebt alles gehoord he? ik kon het nog steeds niet geloven en knikte . harry kwam toen ook, je zag dat hij veel spijt had . we gingen naar de heuvel waar nele en naill waren. nele was aan het slapen gelukkig want we wouden het zeggen tegen naill. ik zei dat hij mee moest komen zonder nele. we gingen terug achter de schuur. harry moet je iets vertellen. harry legde heel het verhaal uit aan naill .

p.o.v naill
ik kon het niet geloven wat harry had gedaan ik wou weg rennen maar ze hielden me tegen . ze zeiden dat nele het niet mocht weten van haar broer . we wisten niet wat we moesten doen het vertellen of zwijgen tot dat ze er achter kwam. ik ging terug naar nele we hadden besloten dat we gingen zwijgen omdat we zijn nu op vakantie en eigenlijk bleven we daar wonen. toen ik op de heuvel was was ze wakker geworden . we gingen terug naar de villa want ik had honger en nele ook!!

p.o.v. harry
ik had zo n spijt dat ik het had gedaan . toen ik in de villa was zij nele dat er goed nieuws is, haar broer Lex kwam naar hier voor een week!! ik stortte in en viel op de harde grond, nele had het gelukkig niet gezien . floor bracht mij naar onze kamer . ik begon te huilen en floor zij rustig: Lex zal je toch niet meer herkennen na dat dat ongeluk was gebeurt. ik stopte stilletjes met huilen en knuffelde haar. ze ruikte naar kokos lekker . ik ging uit de kamer en ging een beetje wandelen met floor . er stonden olijfbomen en perzikbomen. ik vroeg aan floor: hoe gaat het verder na de zomer ? wij gaan een wereldtour maken,maar wat gaan jullie doen? floor wist het niet ze moest eens overleggen met de meisjes . ik was nog steeds bang dat Lex me zou herkennen.

een week later:
naill en ik wachtte Lex op, de andere waren het verrassingsfeestje nog aan het klaarmaken . er was taart en slingers en een super cadeau !! een kwartier later kwam hij aan uit een busje . hij rende naar mij toe en knuffelde mij, ik was zo blij dat hij hier was, ik bracht hem naar binnen en leidde hem rond . in de woonkamer was het feestje. ik telde tot drie en iedereen kwam naar boven en roep te : verrassing !! Lex was zo blij met het feest dat hij iedereen omhelsde van blijdschap. ik en Lex wandelde in de tuin hij praten over het ongeluk. hij zij dat ward het niet had gedaan maar iemand anders. Lex zei: als ik zijn stem hoor had ik al bang maar nu niet meer ik heb karate geleerd!! ik was trots op hem dat hij er niet meer aan dacht!


Reacties:


menepen
menepen zei op 5 aug 2013 - 11:38:
ah nee harry. Shit!!! melding