Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Maybe I'll save this -Louis Tomlinson » ~03~

Maybe I'll save this -Louis Tomlinson

4 aug 2013 - 19:39

462

10

331



~03~

Ik kijk om me heen, het is te donker om nog echt wat te zien.
Ik kijk op me horloge. 10 voor 12! Oh, ik moet naar huis toe! Welke kant was 't nou op? Die met die rare boom? Nee. Daar met die kleine boom? Ook niet.
Ik voel een ademhaling in m'n nek. 'Zoek je je weg terug?' Vraagt de zachte stem. Sowieso een meisje dus. Ik draai me om, een meisje met zwart haar, en blauwe ogen staat voor me. 'Hi, ik denk dat je die kant op moet.' Ze wijst naar de kant, tussen de rare boom, en de kleine boom. 'Oke, dankje. Maare, wie ben jij?' Vraag ik. 'Jo.' Antwoord ze. 'Oke, ik ben Cecily. Loop je mee?' Jo knikt. Eigenlijk had ik normaal gesproken nooit zo iets gevraagd. Maar Jo is anders. Ze is zich zelf. Ik zou net zoals zij willen zijn. Echt mezelf. Samen lopen we richting de kant die Jo aangewezen had. Langzaam zie ik het huis weer terug. 'Je bent er. Doei Cecily. We zien elkaar nog wel 's.' Zegt haar zachte stem. Dan zie ik 't. Ze vlucht weg. Weg voor de wereld. Weg van de mensen. Maar waarom zou ze mij dan wel helpen? Raar.... Ik loop richting het huis. Thijs rent naar buiten. 'Cece! Waar was je? Je bent bijna 5 uur lang weggeweest!' Hij trekt me mee naar binnen, en gaat naar de woonkamer, wat de kamer van mij en Thijs is. Perrie, Louis, en Zayn zitten op de bank. 'Hoi.' Zeg ik. Iedereen wilt weten waar ik was, en of alles goed met me gaat.
'Ja het gaat goed met me. Ik was in het bos, maar iemand heeft me geholpen en nu ben ik weer terug! Weten jullie nu genoeg?' Vraag ik. 'Wie heeft je geholpen?' Vraagt Harry die binnen loopt. 'Een meisje, ik zag haar in het bos, ze heette Jo.' Even zag ik wat in Harry's ogen gebeuren. Hij word ook een beetje bleek. 'Wat is er met je Harry? Ken jij die Jo?' Harry negeert me. 'Ik ga slapen.' Harry loopt als een zombie weg. 'Wat was er met hem?' Vraagt Zayn.
'Ik denk iets met die Jo. Hij werd bleek toen ik haar naam zei.' Zeg ik.
Zayn knikt. Louis trekt me mee naar de gang. 'Jo is Harry's ex, hij voelt nog heel veel voor haar.' Louis heeft nog steeds mijn hand vast, even kijk ik erna. 'Oh, sorry.' Zegt hij verschrikt. 'Geeft niet.' Ik geef hem een kus op z'n wang en loop naar mijn eigen kamer. Zou Jo daarom niet verder meelopen? En daarom wegvluchten? Omdat ze weet dat Harry hier woont? Hm, misschien moet ik Jo nog maar 's opzoeken.




Laat een reactie achter
Als je meeleest.
Anders krijg je geen melding.
Liefs, Amy


Reacties:

1 2

IloveZayn
IloveZayn zei op 10 aug 2013 - 0:55:
Super leuk maar even een tip; misschien moet je niet te snel gaan... dus even al die gebeurtenissen opbouwen.
Maar je schrijft echt goed! I try to help you xoxo


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 7 aug 2013 - 23:37:
Melding!


GreenDay
GreenDay zei op 6 aug 2013 - 17:08:
melding!


1Dlovez
1Dlovez zei op 5 aug 2013 - 20:33:
Melding!!!


Richelle
Richelle zei op 5 aug 2013 - 12:12:
Melding!