Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay All your love on me deel II FINISHED » Keeping Up

Lay All your love on me deel II FINISHED

5 aug 2013 - 21:38

529

5

263



Keeping Up

Hiii, another chapter! ze zijn een beetje kort, maar ik moet nog een beetje inkomen en nog een goede verhaallijn bedenken. maar ik kom er wel! Anyway, enjoy! en laat weer een reactie achter : ) Kisses Michelle!

Harry POV:
Ik ben net wakker, en kijk met ongeloof naar de kranten die Paul voor me heeft meegebracht. Het staat vol met foto’s over het vermeende vreemdgaan van mij, en foto’s van Sky die in Parijs is gespot. En de krantenkoppen liegen er ook niet echt onder. ‘’Harry caught cheating on Sky!’’, of ‘’Sky spotted without Harry, AND engagement ring!’’ ‘’Sky leaving Harry AND Little Mix?’’. Ik wordt er moe van. Ik doe de tv aan, en op dat moment komt er een reclame voor het concert van ons. Shit, het is vanavond al. Ik heb, voor het eerst sinds tijden, totaal geen zin om op te treden. Maar ik kan de fans niet laten barsten. We zijn ze zo dankbaar voor alles en ik wil niet ondankbaar zijn. ‘’Harry?’’ hoor ik Niall roepen. ‘’Come on we gaan even de stad in!’’ ‘’Coming! 10 minuten!’’ roep ik. Ik hoor Zayn lachen, en Liam roept ‘’Ja hoor tuurlijk! We wachten beneden in de lobby.’’ Ik neem snel een douche, en trek een korte broek aan met een tanktop. Ik pak een pet uit de badkamer, en bij het kijken in de spiegel valt mn blik op de tattoo van Sky. Slik. Ik pak mn zonnebril en ren de trappen af naar de lobby. ‘’He he, eindelijk! Mister Goodlooking has arrived!’’ lacht Jesy. ‘’haha heeel grappig!’’ roep ik lachend. ‘’Zullen we gaan? Ik heb honger!’’ roept Niall. ‘’Ja wanneer niet?’’ antwoord Liam, en hij geeft Niall een duwtje. Lachend lopen we richting de auto’s.

Sky POV:
Simon heeft me net uitgelegd wat het plan is voor vanavond. Ik zit in de auto, en ben onderweg naar mn geheime soundcheck. Vanavond ga ik optreden met de meiden, voor het eerst weer sinds dat ik stiekem ben gevlucht vanuit Engeland. Het is helemaal afgesloten zie ik als ik aankom bij de Eiffeltoren, er staan allemaal hekken om het podium zodat ze niet kunnen zien wie er een soundcheck heeft. Simon heeft me verteld dat ze allemaal Parijs in zijn om te shoppen, dus heb ik hopelijk genoeg tijd om een kleine soundcheck te doen. Ik ben ongelooflijk nerveus, mn soundcheck gaat beroerd en ik ben er met mn hoofd niet bij. ‘’Sky, kom is mee.’’ Simon staat naast het podium en wenkt me. Ik zucht en loop met hem mee. ‘’Sorry Simon maar ik ben zo nerveus! Ik weet niet wat er aan de hand is, en ik weet niet hoe het publiek gaat reageren en Harry en de meiden en Louis en..’’ ik ratel maar door. ‘’Sky! Rustig aan asjeblieft!’’ Simon onderbreekt me lachend. ‘’Ik weet dat je goed kan zingen, en je gaat het ook goed doen vanavond. Ik onderbreek je nu alleen omdat ze onderweg zijn. We brengen je nu naar een hotelkamer, waar je je kan voorbereiden. Vanavond om half 8 halen we je op, om 6 uur is de visagiste bij je met onder andere je diner.’’ Ik knik, en pak mn spullen en wordt begeleidt naar de auto. Ik kijk op twitter, en zie nog steeds veel lieve berichtjes, en ze vragen zich af wat ik nu ga doen. Ik glimlach. Ik heb heel wat voor ze in petto.


Reacties:


XxAmyxX zei op 6 aug 2013 - 19:03:
Gauw verder! X


menepen
menepen zei op 6 aug 2013 - 0:36:
verder!!


lovelouis
lovelouis zei op 5 aug 2013 - 23:35:
Snel verder !!!!
Melding!!!


loveyouxx
loveyouxx zei op 5 aug 2013 - 22:01:
aha! dus sky gaat wel optreden?
en uhhh... DE pet.. met de klep naar achter? ik hoop het niet ... als je niet weet waarom, vraag je het maar!... weet je het niet... nou als harry een dag de pet op heeft, met de klep naar achter, heeft hij die nacht GOEDE sex gehad... ja mensen, dat weet ik.. en wel meer

maaruuh btw snel verder!
xxxx


Lotteimy
Lotteimy zei op 5 aug 2013 - 22:01:
Ik weet nu al dat hoofdstuk 3 ook super gaat worden
Can't wait, snel verder! xo