Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Forever Gone... || ft. Anne » Hoofdstuk 9

Forever Gone... || ft. Anne

6 aug 2013 - 22:46

873

5

272



Hoofdstuk 9

Hiii guys! Dit is het op één na laatste hoofdstuk voor even, want Anne gaat namelijk op vakantie morgenochtend! -voor jullie waarschijnlijk vandaag, omdat het al best laat is- waarschijnlijk ga ik (lotte) morgen nog een hoofdstuk posten, en dan wacht ik tot Anne weer terug is, dat is 14 augustus. Dus enjoyyyy! -written by Anne-

De volgende morgen word ik wakker en zie ik Zayn naast mijn bed zitten.
,,Goedemorgen." Zegt hij en pakt mijn hand. ,,Gaat het weer?" vraagt hij met een zachte, ochtendstem. Zayn kijkt me aan en glimlacht. Ik knik.
,,Beter dan gisteren, het spijt me dat ik je heb weggestuurd Zayn. Ik waardeer je het enorm dat je wilt helpen, echt waar..." Ik kijk hem aan.
,,Het is geen moeite hoor. Ik doe alles voor mijn vrienden..." Zegt Zayn. Ik voel me een beetje verdrietig worden. Vrienden? Zijn we alleen maar vrienden? Zayn komt dichterbij en geeft me een knuffel. Ik bloos een beetje, maar ik wil niet dat hij het merkt, dus begin ik snel ergens anders over.
,,Waarom ben je hier zo vroeg? Moest je niet uitslapen?"
,,Ik heb hier geslapen." Ik kijk hem met grote ogen aan. Heeft hij hier de hele nacht geslapen?!
,,Waarom heb je hier geslapen?"
,,Zodat jij veilig was. Ik wil niet dat jij jezelf weer gaat snijden." Ik kijk naar mijn sneeën en dan voel ik iets in me wat ik niet gevoeld heb. Ik heb spijt dat ik mezelf gesneden heb. Dit heb ik nog niet gevoeld. Zou dat door Zayn komen? Ik voel steeds meer voor hem, maar hij mag het niet weten. Net als Zayn iets wil zeggen, word er op de deur geklopt en komt er een dokter binnen.
,,Goedemorgen mevrouw de Groot."
,,Goedemorgen." Zayn pakt mijn hand en ik voel me helemaal warm van binnen. Ik vind het fijn dat hij er is, alleen snap ik het niet. Ik heb hem afgekat en weggestuurd toen hij erachter kwam van mijn sneeën. Waarom zou hij dan bij me blijven? Vind hij me soms ook leuk? Ik kijk even naar Zayn en hij glimlacht naar me. Nee, zo'n lieve jongen als Zayn kan nooit verliefd worden op iemand zoals ik.
,,Ik heb goed nieuws voor u. Ik heb uw broer net gebeld en die is onderweg om u op te komen halen. U mag vandaag naar huis." Aan de ene kant ben ik blij, maar aan de andere kant ook niet. Wat nou als ik alleen ben thuis? Ga ik dan weer mezelf snijden? Kan ik niet beter ergens anders logeren, bij Hailey bijvoorbeeld? Maar Hailey weet ook van mijn sneeën, gaat ze mij de hele tijd in de gaten houden? Ja, Lucas had haar gebeld nadat de dokter had gezegd dat ik mezelf sneed. En ik snap dat hij bezorgd is, maar dat hoef niet. Ik ben niet dood, nou ja...nog niet! Ik wordt naar de zijkant getrokken door Zayn en hij omhelst me. Wow, die is blij dat ik naar huis mag!
,,Je mag naar huis Emma!" roept hij blij en pakt mijn handen. Dan kijkt hij me voor twee minuten diep in mijn ogen aan.
,,Wat is er?" vraag ik.
,,Niks hoor." Zegt hij zachtjes en drukt dan een kusje op mijn wang. Ik voel me rood worden. Nee, niet rood worden! zeg ik zachtjes tegen mezelf, maar het is al te laat, Zayn heeft het al gezien.
,,Je wordt helemaal rood." Zegt hij lachend. Fijn...nu word ik nog roder. ,,Krijg je niet zo vaak meer omhelzingen?" Ik denk na, eigenlijk niet. Lucas heeft me niet meer omhelst sinds de dood van mijn ouders. Zou hij soms ook denken dat ik schuldig was aan de dood van mijn ouders? Nee, dat kan toch niet. De dokter heeft toch gezegd dat het niet mijn schuld was! Maar waarom doet Lucas dan zo afstandelijk? ,,Wat is er?" Zayn kijkt me bezorgd aan.
,,Wat bedoel je?"
,,Je huilt." Shit, huil ik? Ik ga met mijn vinger langs mijn oog en inderdaad mijn vinger is helemaal nat. En nu rollen er meer tranen over mijn wangen.
,,Ja, daar kan ik niks aan doen dat gaat vanzelf...ik moest heel even terug denken..." Gelukkig voel ik me nu niet meer zo warm en hoor ik Zayn zeggen: ,,Maakt niet uit hoor...het komt allemaal wel goed." Ik glimlach en kijk dan op mijn mobiel.
,,Het is al laat...misschien is het beter als ik naar huis ga."
,,Ik breng je wel." Zegt Zayn.
,,Dat hoeft niet."
,,Ik sta erop." Hij tilt me op en loopt met mij in zijn armen de kamer uit. Ik heb het gevoel dat alle vlinders in mijn buik ontploffen. Verliefdheid? Denk het wel! Mijn wangen worden rood en ik zie Zayn ook een beetje rood worden. Hij kijkt me lieflijk aan. Ik smelt gewoon als hij me aankijkt. Die bruine ogen, zo diep en mooi! Ik blijf hem aankijken. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik opgetild wordt door Zayn Malik. Hailey zou gek worden van jaloezie als die dit wist! Veel te snel zijn we bij mijn huis. Daar zet hij me op de grond en pakt mijn handen. Ik voel dat mijn hoofd vuurrood word en voel zijn hand opeens tegen mijn hand. Hij kijkt diep in mijn ogen, man...ik verdrink zowat in zijn ogen...langzaam zie ik Zayn dichterbij komen en dan voel ik zijn zachte lippen op de mijne. De vlinders in mijn buik vliegen door elkaar, heen en weer en ik sluit mijn ogen. Ik ga volledig in op de zoen van Zayn, totdat ik opeens ruw naar achteren wordt getrokken...


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 7 aug 2013 - 2:18:
OMG.... who the hell heeft dit perfecte moment geruïneerd? !?!?!
Snel verder
Xxx


menepen
menepen zei op 7 aug 2013 - 1:04:
omg wat is het. een o tvoerder of wilt zayn neuken ik snap het niet mweer


zei op 7 aug 2013 - 0:31:
maar godhfuhuwywieyuegehgiwiehnc251+5w2p2@,13#-0+18,2_3-#:#_3;
snel verder
xx


Tallietje
Tallietje zei op 6 aug 2013 - 23:14:
HEILIHE KOETJES OP EEN RIJ?! spannens :3
Snel verder meis <3

Greetzz


MichelleSky zei op 6 aug 2013 - 22:57:
O MY GOD SJAMMDJIWSLWOD SNEL VERDER!! Xo