Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 17

The Wizard [END]

7 aug 2013 - 9:22

702

8

367



Chapter 17

Dorothy Image and video hosting by TinyPic

Debby's POV:
Hand in hand met Harry lopen we terug naar de groep. Niall, Liam, Zayn, Dorothy, Perrie en Danielle zitten met z'n allen in een kring. Harry en ik gaan tussen Zayn en Dorothy zitten. Perrie zit tegen Zayn aan, Danielle tegen Liam, Dorothy tegen Niall, en ik ga tegen Harry aan zitten. Hij drukt me stevig tegen hem aan. Ondanks wat met Louis en Demi is gebeurd, ik ben blij dat hij zijn geheugen terug heeft. Na vijf minuten stilte komt Niall met een idee. 'Zullen we een liedje zingen?' vraagt hij. Iedereen stemt mompelend in. 'Oké, maar welk nummer?' vraag ik. Niall denkt na. 'Last First Kiss?' vraagt hij. 'Sure.' zegt Liam, waarna hij begint met zingen.

Baby I, I wanna know
What you think when you're alone
Is it me, yeah
Are you thinking of me, yeah
We've been friends now for a while
Wanna know that when you smile
Is it me, yeah
Are thinking of me, yeah


Harry schraapt zijn keel.
Girl what would you do
Would you wanna stay
If I would say

I wanna be last, yeah
Baby, let me be your let me be your last first kiss
I wanna be first, yeah
Wanna be the first to take it all the way like this
And if you only knew
I wanna be last, yeah
Baby let me be your last
Your last first kiss


Het refrein zingt iedereen mee, inclusief Perrie, Danielle en ik. Zelfs Dorothy kent het liedje. Dan begint Niall te zingen.

Baby tell me what to change
I'm afraid you run away
If I tell you, what I wanted to tell you


Dan is het stil. Nu is Louis' solo. Maar Louis is er niet. Niall begint te huilen. Hij legt zijn hoofd in zijn handen, en ik zie zijn schouders op en neer schokken. Dorothy laat hem voorzichtig los en weet niet wat ze moet doen. Ik sla een arm om haar heen. 'Het komt wel goed,' zeg ik treurig. 'Hij is gewoon heel erg verdrietig. Dat zijn we allemaal, alleen Niall is vaak niet zo goed in zijn emoties bedwingen.' Dorothy knikt. 'Louis was vast een geweldige jongen. Ik weet het alleen niet, want ik heb hem maar even gekend.' zegt ze. 'Ja, hij was geweldig...' Opeens schiet me iets te binnen. 'Guys! Weten jullie nog wat ik tegen Louis zei, toen hij huilend tegen de boom aanzat? Ik zei: als we bij die tovenaar komen, kan hij Demi misschien weer terug toveren. Dat is misschien de oplossing! Als we bij die tovenaar zijn, kan hij ze misschien weer tot leven toveren.' leg ik uit. Meteen kijkt iedereen op. Iedereen behalve Liam. 'Dat ís een goed idee, maar er is één probleempje: we kunnen niet verder! Dat gele pad wil niet verschijnen, omdat wij die opdracht gewoon helemaal hebben verkloot!' zegt hij kribbig. Verontschuldigend laat ik laat ik me weer tegen Harry aanvallen.

'Hallo...?' klinkt opeens een stem achter me. We kijken op, en zien dat daar Elly staat. Zweeft. Niemand is echt blij om haar te zien, aangezien alle omstandigheden. 'Jullie hoeven niet uit te leggen wat er aan de hand is. Ik weet het al van... Louis.' zegt ze, en ze slikt. We snappen allemaal dat het ook moeilijk voor haar is, want Louis was natuurlijk haar vriendje... toen Eleanor nog leefde. 'Wat doe je hier eigenlijk? We kunnen toch niks! Ik bedoel, we kunnen niet verder.' zegt Liam. Elly kijkt weer om zich heen, net als de vorige keer. Ik snap niet waarom ze dat doet, maar ik ga er verder maar niet op in. 'Ik kan er wel voor zorgen dat jullie verder kunnen.. Eigenlijk mag ik dat niet doen, maar jullie zijn mijn vrienden... Maar jullie mogen het absoluut aan niemand vertellen!' zegt ze bang. 'Maar aan wie zouden we het dan...' voordat Zayn z'n zin af kan maken, is Elly al verdwenen. '...moeten vertellen.' zegt Zayn nog. 'Hé, moeten jullie zien!' roept Perrie, en ze wijst achter me. Ik draai me om. Dan zie ik dat het gele pad weer is verschenen. Een glimlach verschijnt op mijn mond, en ik sta op. 'Kom, we moeten meteen gaan!' zeg ik. Iedereen behalve Harry wil vertrekken. 'Ahum!' zegt hij, en we draaien ons om. 'Wat doen we met eh... Louis?' vraagt hij.


Reacties:

1 2

Malikaa
Malikaa zei op 8 aug 2013 - 13:55:
Ahhh omg
Snl verder
xXx


Tallietje
Tallietje zei op 7 aug 2013 - 12:14:
Whoah i like this chappie <3
Snel verder

Greetzz


XxAmyxX zei op 7 aug 2013 - 12:01:
Gauw verder!!! Xx


menepen
menepen zei op 7 aug 2013 - 11:44:
aaaah


DoncastaBabe
DoncastaBabe zei op 7 aug 2013 - 11:42:
leuk en spannend!!!
snel verder!!
maldingggg
xoxoxoxo