Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 6

De return van Joost.

7 aug 2013 - 10:22

1017

2

338



Hoofdstuk 6

Heeeyy! Tijdje geen hoofdstukje gehad! Maar ik zal proberen er vandaag 2 te uploaden! :) Veel leesplezier! Reageer voor meldinkjee! x

P.O.V Tess
We zijn weer onderweg naar het strand, vanochtend hebben we snel gegeten en omgekleed. Eenmaal op het strand leggen we onze handdoeken neer en gaan we liggen. Het is super gezellig voor een half uurtje dan, dan komen voor mijn gevoel ineens overal gillende meisjes vandaan. Ik schrik heel erg en voor ik het weet zijn we omsingeld, de jongens maken wat foto's en geven handtekeningen, maar het lijken steeds meer mensen te worden. Het word mij allemaal te veel, mijn ruimte word steeds kleiner ik duw me door de horde meisjes heen. Ik ga verderop zitten met mijn voeten in het water. Hmm rust. Ik geniet even van het uitzicht totdat ik ineens twee handen op mijn schouders voel, ik kijk op het is Niall. 'Nialler wat doe je hier? Ga terug naar je fans!' Zeg ik. 'Ik was je kwijt en bang dat er iets gebeurt was!' En hij komt naast me zitten. 'Dat is lief, maar het was gewoon te druk voor me.. Ga maar terug, anders hebben ze het zo door..' 'Weet je het zeker?' ik knik. En hij gaat terug. Maar natuurlijk wil ik bij Nialler zijn.. Dit word alleen maar erger als we het bekend maken. Na een tijdje is het wat rustiger geworden en ga ik van dichtbij kijken. Haha! Ze staan ook om Roxy heen en stellen haar allemaal vragen. En ik zie Amy ook gezellig praten met wat fans. Ineens komt er een meisje naast me staan, ze is denk een jaar of 5 super schattig. 'Waarom jij zo ver? Jij niet handtekening 1D?' Vraagt het meisje. 'Nee, ik ben met de jongens op vakantie, maar ik houd niet van alle aandacht.' 'Oh' zegt ze zacht. 'Mag ik vragen hoe je heet kleine meid?' 'Emelie!' 'Wat een mooie naam! Ik ben Tess. Wie vind je de leukste?' Vraag ik na een tijdje. 'Niall! Antwoord ze vrolijk. 'Hij is ook mijn favoriet!' Zeg ik met een knipoog. 'Wacht hier.' En ik ren weg. Ik duw me door de meisjes heen. 'Sorry!' Roep. 'Hey Nialler kom even mee.' Fluister ik. Hij knikt. Hij pakt mijn hand, 'sorry ik moet even iets doen' zegt hij tegen de mensen en we rennen weg. 'Kijk dit is Emelie je grootste fan.' Zeg ik met een knipoog. ‘Oh hallo kleine meid.' Zegt Niall met een brede glimlach. Haar mondje valt open. 'Wil je op de foto met Nialler?' Ze knikt. Niall tilt haar op en ik maak een foto. 'Tess ook op foto!' Roept ze. En ik maak nog een foto. 'Dankje Nialler' zeg ik met een knipoog. 'Niets te danken' Hij geeft een kus op mijn hoofd. Ik schrik. Maar geen paparazzi. Pfieuw. 'Zal ik je even naar je mama brengen?' Zeg ik. Het meisje knikt. 'Ik zie je zo Nialler!' En loop met het meisje mee. We laten de foto's zien en ik stuur ze door naar haar moeder en krijg als bedankje een pakje wicky en een koek en ga dan weer terug en zie dat er geen meisjes meer zijn.

P.O.V Roxy
Wow dat waren veel mensen. Ik heb wel wat haat reacties gehoord zoals pff ik ben veel mooier ik pas beter bij Harry en wat ziet hij in haar? Maar ook een hoop leuke reacties als wauw wat is ze mooi. Dus de reacties vallen best mee. Maar ik heb Tess de hele tijd niet gezien.. Oh daar komt ze aangelopen, 'Waar ben jij geweest?' 'Hmm daar.' Ze gaat zitten en breekt haar koekje in tweeën. 'Hier' en geeft het aan Niall. 'Gaat er iemand mee voetballen?' Roept Tess als haar wicky ook op is. 'Ik!'roepen Niall, Liam en Zayn in koor. ‘Zullen wij even een ijsje halen? Vraagt Louis aan Amy en ze knikt. Tess pakt de bal en rent weg. Ik heb geen zin en leg mijn hoofd op Harry's schoot. Hij geeft me kusjes en streelt door mijn haar. 'Je hebt het net goed gedaan Rox.' Waardoor ik moet glimlachen.

P.O.V Harry
We komen weer in het hotel aan en lopen naar onze kamer. 'Ik heb eigenlijk wel zin in een feestje!' Zegt Tess vrolijk. 'Hmm ja, ik eigenlijk ook wel!' Knikt Niall instemmend. 'Ik weet wel een leuke club, Maar het is wel een stukje rijden.. Daar zijn de we vorige keer ook geweest, club lagoona.' 'Oh! Dat weet ik nog! Geweldige club!' Roept Liam. 'Haha oke! Dat word dan een avondje stappen!' 'Maar eerst eten!' Roept Niall daar achteraan waardoor we moeten lachen. 'Kom Nialler, wij koken wel wat!' Tess pakt zijn hand en trekt hem mee. Ik ga even met Roxy naar onze kamer, 'vind jij het stappen ook leuk?' Ze knikt. 'Hmm ja hoor.' Ik kijk haar vragend aan. ‘Nee niets, ik ga niet zo vaak uit.. Maar denk je dat er veel fans zullen zijn?’ ‘uhm’ en ik knik. ‘Waarschijnlijk wel, maar we kunnen ons altijd terug trekken in de VIP lounge.’ ‘Oh oke.’ En ik zie haar al wat blijer kijken. We liggen nog een tijdje op bed als Tess alle deuren opengooit en roept: ‘AAAN TAFEL!’ ‘hahaha okee! We komen eraan!’ Zeg ik lachend. We gaan allemaal aan tafel zitten en beginnen aan de spaghetti die Tess en Niall gemaakt hebben. ‘Wow! Dit is echt overheerlijk!’ Zegt Niall nog met een hap in zijn mond. ‘Het is echt lekker jongens!’ ‘Haha dankje’ zegt Tess blozend. ‘Wat is jullie geheim?’ roept Louis. ‘Jaaa! Dat is geheim!’ zegt Niall grijnzend. ‘het is gemaakt met heel veel liefde!’ zegt Tess glimlachend. ‘Ja, met heel veel liefde.’ Zegt Niall met een knipoog en geeft Tess een kus op haar hoofd. We nemen allemaal nog een bordje en gaan ons klaarmaken voor vanavond, Amy, Tess en Roxy zitten in de kamer van Amy zich klaar te maken en de rest op hun kamers om ons klaar te maken. Rond half 9 is iedereen klaar. En komen ook de meiden eindelijk uit hun kamer. Wauw. We staan er elke keer weer versteld van. ‘Je ziet er geweldig uit gorgeous!’ en sla een arm om Rox heen. ‘LET’S GO!’ roept Amy. En we gaan naar club Lagoona.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 aug 2013 - 10:53:
Melding!!


menepen
menepen zei op 7 aug 2013 - 11:56:
melding