Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Beste vakantie ooit!!!! » Here we go <3

Beste vakantie ooit!!!!

7 aug 2013 - 11:38

458

3

186



Here we go <3

Heeyy, Weer een naam van Twilight er bij... sorry ik vind ze geweeon leuk :))) Hope you Enjoy

'BELLAAAA KOM OP RENNEN!' Riep Jared. Ik schrok me rot. Ik was in slaap gevallen op de stoel. Jared en Seth trokken me mee. Ik kwam tot stilstand omdat ik kei hard tegen Embry op botste. 'Embry wat doe jij nou hier?' Vroeg ik. 'Oh leuk van je Seth, heeft hij je niet verteld dat ik mee ga op vakantie met jullie?' Zei Embry. Toen knapte er wat. Mijn moeder keek me opeens schuldig aan. 'Embry we maar Alice niet?' Riep ik boos. 'Bells kom, alsjeblieft geen scene maken hier' Zei mama. Maar papa keek me aan. 'Ma kom op das echt lullig!' Zei Paul 'Jongens mond dicht en lopen' snauwde mijn moeder. Er liepen tranen over mijn wangen.

*FLASHBACK*

Alice is mijn aller beste vriendin. We doen alles samen! Maar bovendien allebij fan van One Direction. Zij is gek op NIall en ik op Harry. 'Oh Hawaii ik wau dat ik mee mocht!' Zwijmelde Alice. 'Ik ook Al' Zei ik 'Laten we het vragen!' Zo gezecht zo gedaan. Maar nee mijn ouders waren duidelijk 'Geen vrienden mee' Zeiden ze. Wij met hangende pootjes terug. Ik zag Alice niet vaak. Ze had andere lessen en andere tijden.

*BACK TO NOW*

Ik was heel boos en sprak geen woord meer tegen mijn ouders. Ik moest nogsteeds huilen. Het hielp dat mijn broers en Embry ook geen woord meer tegen ze zeiden. 'Moet ik je ff helpen met je spullen?' vroeg Seth aan mij. 'Ja graag' zei ik dankbaar. Hij gaf me een aai over mijn hoofd. Ik zocht mijn Ipod. Waar was ie nou? Dit kon niet waar zijn hij was weg!! 'Stop! Mijn Ipod is weg!' Riep ik. 'Isabella dat meen je niet' Zei mijn moeder. 'Ma ik heet Bella' snauwde ik. Opeens werd ik op mijn schouder getikt. Het was een man of een jonge met een zonnebril en capuchon op. Hij hield mijn Ipod voor mijn neus. 'Ik denk dat deze van jou is' zei hij met een zware stem. 'Jah! Bedankt!' Ik kon hem wel omhelzen. Hij liep weer weg. Wat was dat een rare man zeg. Dacht ik. Seth, Jared, Paul en Embry stonden ook wel verdacht dichtbij. Heb ik weer nog een “beschermer” er bij. Ach ja. Ik werd door Jared mee getrokken. We moesten het vliegtuig in. Ik startte mijn Ipod op. En WMYB begon te spelen. We liepen het vliegtuig in. Ik zat bij het raam –gelukkig- Seth en Embry zaten naast me. Ik begon door mijn foto`s te kijken. Ik zag van de camera dat er een foto was gemaakt die niet door mij was gemaakt. Het was One Direction. Ik keek naar Harry. Ik schrok me rot. Hij hat dezelfde kleren en dezelfde zonnebril als die jonge die mij mijn Ipod terug gaf!


Reacties:


1Dlovez
1Dlovez zei op 9 aug 2013 - 11:44:
Melding!!!!!!!!


lovelouis
lovelouis zei op 8 aug 2013 - 23:12:
OMG!!!
Melding!!!!!!!


menepen
menepen zei op 7 aug 2013 - 12:01:
omg!!!!