Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Familie van 1d? » Waarom niet?

Familie van 1d?

7 aug 2013 - 15:13

253

2

245



Waarom niet?

Hoi allemaal hier heb ik nog een boek tips of ideeën laat bij de reacties achter ik hoop dat jullie het leuk vinden
----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ik heet Eline en ik ben 12 jaar ik heb eigenlijk 5 broers maar die heb ik nooit gekend ze zijn ooit ergens naartoe verhuisd maar ik mocht het niet weten". "Jullie vragen zich wel af waarom ik het niet mocht weten, nou me vader en moeder zeggen omdat ik er dan altijd naar hun toe wil maar dat mag niet".

Yes het is vakantie 6 weken lang niet naar school. Kan ik lekker veel met me vriendinnen afspreken. De eerste dag spreek ik al gelijk met me Bff af ze heet Mirthe. Ze zegt "er is over 3 weken een optreden van 1d". "Echt waar zullen we vragen of we ernaar toe mogen"? "Ja"!! "Ik moet toch naar huis dus ik vraag het gelijk, kom je vanavond op Skype"? "Ik wel". "Ik kom vanavond ook".

Als ik thuis ben ren ik naar me moeder en vraag ik "mam mag ik met Mirthe over 3 weken naar het concert van 1d?" "Daar komt niks van in!" "Maar waarom niet?" "Ik mag naar alle optredens van iedereen behalve van 1d." "Dt komt ook omdat daar alleen maar van die meiden zijn die rondhangen enzo". "Ja maar dat is ook bij Mainstreet en Justin Bieber". "Maar ik wil toch niet dat je gaat punt uit"! "Ja maar". "Ik wil niks meer over dat optreden horen einde discussie".......
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Wat vonden jullie ervan doorschrijven of stoppen


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 8 aug 2013 - 17:12:
Doorschrijven!


lovelouis
lovelouis zei op 7 aug 2013 - 19:07:
Dooorschrijven!!!