Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Jij en Yu ouders? » BAD NEWS

Jij en Yu ouders?

28 april 2009 - 13:45

569

0

208



BAD NEWS

"Nu Strify bij jullie op de kamer slaapt voel je je steeds en steeds schuldiger. Je zult het nu wel moeten vertellen... "

Je trekt je pyjama aan en gaat op het bed zitten. Yu ploft ernaast en slaat een arm om je heen. 'Ik hou van je,' zegt hij terwijl hij je op je wang kust. Je lacht ongemakkelijk en legt een hand op zijn schoot. 'Yu...Ik...Ik ben...' 'Zullen we een film kijken?' Strify komt binnen. Yu knikt instemmend. 'Mooi ik heb...Ehm...Pirates of the Carribean en...ehm...Advent Children. Welke?' vraagt hij terwijl hij ze omhoog houdt. 'Pirates of the Carribean,' zeggen jullie tegelijk. Strify haalt de dvd eruit en stopt hem in de dvdspeler. Jij kijkt Yu aan en voelt de emoties hoog opkomen. Wanneer moet je het hem zeggen? Het moet een keer gebeuren! Strify gaat tussen jullie in zitten en jullie kijken samen naar de film.

Strify pov.
We hebben gisteren een leuke avond gehad. Filmpie, chippies, biertjes en wijn. Het was echt heel gezellig. Maar nu is er wel iets gebeurd. Iets wat ik niet van mezelf had verwacht. Ik ben gewoon verliefd geworden op Lindsey. Ik kan er gewoon niks aan doen. Het begon eigenlijk toen ze, na de film, in slaap was gevallen op mijn borst. Yu vond het allemaal wel grappig. Toen ben ik ook in slaap gevallen en hebben we samen op het bed van Yu geslapen. Hij op dat grafbed van mij. Ik ben echt gewoon 100% in love! Ik voel me geweldig. Ik weet dat het gewoon knetterfout is, maar het voelt gewoon zo goed. Yu en Lindsey passen heel goed bijelkaar maar ik en Lindsey ook ^_^. Morgen ga ik naar Lumi toe. Kijken hoe het met hem is. Zijn vriend heeft een harde klap gehad. Luminor had gisteren nog even gebeld en hij is er slecht aan toe. Zijn vriend heeft waarschijnlijk nog maar 25% om het te overleven. Ik gun Lumi het allerbeste en steun hem dan ook, welke kant het dan ook opgaat.

'Lumi, gaat het?' vraagt Strify als hij aan het ziekenhuisbed staat. De wangen van Luminor zijn zwart door zijn uitgelopen make-up. 'Het gaat echt héél slecht. Ik heb de hele nacht niet geslapen en,' hij hoest 'Ik vrees het ergste.' Er rolt een traan over zijn wang. Dan komen ook jij en Yu binnenvallen. Daardoor raakt Luminor nog meer van streek, alleen dan omdat hij het erg waardeert dat iedereen hem zo steunt. Opeens gaan er allemaal piepjes af en begint de hand van de vriend van Luminor te trillen. Geschrokken kijkt iedereen toe en Kiro, die net naar binnen wilde lopen rent naar de verpleegster.

Luminor Pov.
Vandaag is gewoon de ergste dag van mijn leven. Niet alleen omdat ik ontzettend ziek ben maar ook omdat ik een dierbaar persoon ben verloren aan een hartstilstand. Jaja. Mijn vriend Cas lag nu al 2 dagen in het ziekenhuis en iedereen (inclusief ik) verwachtte al dat hij dood zou gaan. Maar in ieder geval nog niet zo snel. Ik ben nog nooit in mijn hele leven zo geschrokken als vandaag. Hij lag er al niet goed bij en daar maakte ik me al vreselijke zorgen over hem. Nu gaan ze hem donderdag cremeren. Aan de ene kant is het een fijne manier om afscheid te nemen maar aan de andere kant weet ik niet of ik hem wel dood wil zien liggen. In zo'n kist met allemaal van die rozen. Triestig gewoon. Ik ben vandaag gewoon ontzettend depri, maar wordt erg liefdevol behandeld door de anderen. Ben ze daarvoor ook erg dankbaar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.