Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay All your love on me deel II FINISHED » Soulmate

Lay All your love on me deel II FINISHED

7 aug 2013 - 18:20

819

9

357



Soulmate

Hiiii everyone, chapter 4 already! Hoop dat jullie het leuk vinden! XOXO Michelle

Sky POV:
Ik zit onder het podium. Te wachten tot ik eindelijk de meiden kan verrassen! Ik ben zo zenuwachtig.. Ik hoor boven me de jongens het Parijse publiek bedanken, wat dus betekent dat de meiden zo op gaan. Ik kijk naar mn handen, die aan het shaken zijn. Onderweg hierheen, had Simon me uitgelegd wat nou de bedoeling was. Ik kom van onder de grond vandaan het podium op, via een soort lift. En dan sta ik met mn rug naar de meiden toe, en aan het einde van het lied draai ik me om, en zie ik ze weer. Ik heb er wel zin in! Tijdens Always Be Together moet het dan gaan gebeuren. Boven me hoor ik dat ze Wings gaan zingen. Hierna is het al zover. Ze hebben dat expres gedaan, omdat ik niet een heel concert lang onder zo’n podium kan zitten. Ik neurie mee, en krijg ondertussen bijna ADHD omdat ik zo graag op wil! Er trekt een rilling door me heen, Wings is afgelopen. Waar ik uitkom is een rond einde, met een lang tussenstuk en dan heb je daar de meiden staan. Het begon al wat kouder te worden, en er stak een windje op. Ik begon zo wat te klappertanden. ‘’Sky!’’ hoor ik iemand ineens fluisteren. Ik draai me om, voor zover het gaat, en zie Simon daar zitten. ‘’Ga alvast op het platform staan, je gaat zo omhoog!’’ jeetje, dit is het dan, mn reunie met de meiden, en de fans. Omdat Leigh naar huis is gegaan, neem ik dus Leigh haar stukjes over. Dit betekend dat ik zo al op ga. Ik hoor Jesy inzetten. ‘’Mmmmm.. Yeaaah,Yeeeah..’’ Oke nu komt het. Ik begin te zingen, terwijl het platform omhoog komt. Het publiek is eerst stil, maar gaat daarna helemaal los.
‘’We are
Friends for life
Hold that
Deep inside
Let this
Be your drive
To survive..''

Ik wil me zo graag omdraaien, maar ik hou me in. ‘’Wie is dat?’’ hoor ik Perrie vragen door de microfoon. Ik weet dat de jongens daar ook zitten. Ik focus me op het liedje, de rest komt daarna.
‘’And just stand
High and tall
Make sure
You give your all
And if you
Ever fall
Know that I'm right here

We'll always be together
Don't you worry
Oooh
We'll always be by your side
Don't you worry
Don't worry
No no no
The circle will never end
Just know that we'll meet again
And we'll always be together
Forever always
Oooh
I am here

Find me
In the sky
Dancing
With the moon at night
Your heartbeat
Is disguised as mine
Lullaby

Be happy
And know that I'm
Watching
You travel far and wide
Waiting
For us to meet again

We'll always be together
Don't you worry
Don't you worry
We'll always be by your side
Don't you worry
Don't you worry
The circle will never end
It never end
Just know that we'll meet again
We'll meet again
And we'll always be together
Forever always
Oooooohhhh
I am here

If you need me
Yeeah
I'm in the wind
Look for me friend
I'm in the stars

When you need me
The heavens will send
A message within
Straight to your heart..

Ooohhh

We'll always be together
Don't you worry
Don't you worry
Noo
We'll always be by your side
Don't you worry
Never worry about a thing
No no no no no no no
The circle will never end
It never end
Just know that we'll meet again
We'll meet again
And we'll always be together
Forever always
Don't you worry
I am here
I am here
Yeeeah
I am here
I am here..’’

De laatste noten sterven weg, en ik laat mn tranen de vrije loop. Er is best veel gebeurd in weinig tijd. Ik draai me om. Perrie laat haar microfoon vallen. ‘’OMG!’’ schreeuwt ze. Ze begint te huilen en rent naar me toe. Ze springt zowat in mn armen, en we beginnen allebei heel hard te huilen. Jesy en Jade komen naar ons toegerend, en we zijn eindelijk weer samen. We huilen samen, en zeggen minutenlang helemaal niks. ‘’Ik heb jullie zo gemist..’’ snik ik zachtjes. ‘’Waarom ben je gegaan Sky? We misten een deel van ons, een zusje..’’ zegt Jade zachtjes. ‘’Ik moest gewoon even weg.. even tijd voor mezelf. Maar dat ging niet lang goed, aangezien Simon al snel voor de deur stond.’’ Ik haal mn neus op en veeg mn tranen weg. ‘’Maar ik ga niet meer weg. Ik blijf.’’ Ik lach breed, wetend dat ik hier op mn plek ben. ‘’Perrie? Met wie staan jullie daar?’’ Zayn pakte een microfoon op en keek onze kant op. De rest van de jongens kwam naast hem staan. Jesy pakte op haar beurt weer haar microfoon. ‘’Waar zijn jullie geweest dan?’’ vraagt ze lachend. ‘’Waarom hebben jullie gehuild? Is er iets gebeurd?’’ Liam kijkt ook onze kant op. ‘’We waren even backstage, maar blijkbaar hebben we veel gemist?’’ vult Harry aan. Ik sta gebukt achter Perrie en Jade, zodat ze me nog niet zien. ‘’Well, we got a little surprise for you guys..’’ zegt Jade in haar microfoon. Het publiek begint te juichen en te joelen. ‘’Voor ons?’’ niemand van de jongens begrijpt het. Ik heb Perrie’s hand vast, en knijp er in. Perrie en Jade gaan aan de kant, ik recht mn rug. ‘’Surprise..’’ zeg ik zachtjes in de microfoon.


Reacties:

1 2

Richelle
Richelle zei op 8 aug 2013 - 16:46:
OMGGG . Ik heb sinds vannochtend alle hoofdstukken zitten lezen. Van ceel 1 hoofdstuk 1 tot en met hier. En ikbga je dwingen heel snel verder te gaan. zo'n leuk verhaal ! LOVE IT
xoxo


Team1D
Team1D zei op 8 aug 2013 - 16:33:
AAAAHHHHHHHHHHWWWWWWW


Malikaa
Malikaa zei op 8 aug 2013 - 11:37:
Omg
I missed this story (I hate not having wifi all the time)
Sorry dat ik soms niet reageer
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 7 aug 2013 - 23:35:
lOVE THIS!! MELDING!


XxAmyxX zei op 7 aug 2013 - 20:26:
Melding en gauw verder jij