Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 15

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

7 aug 2013 - 21:04

589

2

240



Hoofdstuk 15

Miki's POV

Het is nu al bijna een week geleden dat ik Ivy heb ontmoet. We zijn er achter gekomen dat we erg op elkaar lijken, we hebben beiden gekleurd haar en houden van punk/rock. Ze vind het best leuk dat ik een relatie heb met Harry en heeft gezworen niets door te vertellen...op de voorwaarde dat ik haar aan Niall voor zou stellen.

Ik loop met een glimlach naar Ivy toe die bij de kluisjes op me wacht. We lopen samen de kantine in en beginnen wat te praten over ons favorite onderwerp: Black Veil Brides. Pas als ik mijn naam door de kantine hoor galmen kijk ik op en merk ik dat iedereen ons aan kijkt. "daar zal je haar hebben" gromt Melanie terwijl ze met haar clubje vriendinnen op ons af loopt. "wat is er, ben je verveeld en wil je je zelfbeeld even omhoog halen door mij voor schut te zetten?" vraag ik met een kleine grijns.

"doe niet alsof je van niets weet!" zegt ze. Ik trek een wenkbrauw op en wil wat zeggen maar ze is me voor. "je dacht zeker dat Harry je echt leuk vond hé" zegt ze terwijl ze haar telefoon in mijn gezicht duwt waar een foto van mij en Harry te zien is terwijl we op het grasveld bij een skatepark liggen. Ik bijt even op mijn lip. Ik kijk even naar Ivy die het al voor me op neemt. "hou je bek Melanie, je bent gewoon jaloers omdat jij eerst dicht geplamuurd moet worden met make-up voor je ook maar een beetje interessant word voor jongens!" zegt ze. Ivy krijgt een duw van Melanie en ik vang haar op zodat ze niet valt. "Beter ga je Harry negeren en hem van alles verwijderen of dit loopt voor jullie allebei slecht af" gromt ze naar mij voor ze weg loopt. Ik slik even en kijk Ivy met tranen in mijn ogen aan. "luister niet naar haar" zegt Ivy. Ik schud mijn hoofd even en pak mijn mobiel. "ik wil niet dat ze je pijn doet" zeg ik zacht. Ik zoek Harry's nummer op en verwijder hem waarna ik ook alle foto's van hem verwijder.

"kom, we moeten naar de les" zeg ik. Ivy kijkt een beetje teleurgesteld naar mijn mobiel die weer in mijn zak verdwijnt. We lopen samen naar de les en zeggen niet veel meer tegen elkaar. Ik weet dat het dom van me is om Harry nu in 1 keer te gaan negeren maar het is beter zo. Ik wil niet dat Ivy door mij ruzie heeft met Melanie.

De rest van de dag ben ik nogal zwijgzaam. Ik voelde me nogal alleen zonder de smsjes die ik altijd van Harry kreeg. De andere jongens hadden me ook al proberen te berijken maar ik heb hun nu ook geblokkeerd. Ivy heeft me de hele tijd proberen over te halen om Harry weer op te bellen maar ik wijs het steeds af. "anders zorg ik dat hij hier heen komt hoor!" had ze gezegd. "lukt je toch niet" was mijn antwoord. Ze had zijn nummer niet eens dus hoe wou ze hem hier naartoe halen? "

wacht maar af, het lukt me wel" zegt Ivy terwijl ze na begint te denken over hoe het haar zal lukken. Ik schud grinnikend mijn hoofd en loop met haar naar onze fietsen toe. "zie ik je morgen?" vraagt ze terwijl ze op haar fiets stapt. Ik knik en stap ook op. "tot morgen" zeg ik voordat ik het plein af fiets.


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 1 sep 2013 - 15:43:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


Team1D
Team1D zei op 10 aug 2013 - 1:22:
W w hat? Nooooooo