Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 7

De return van Joost.

8 aug 2013 - 18:25

1053

3

314



Hoofdstuk 7

Heeeeyy! Hier hoofdstuk 7! ;) Veel plezier met lezen en reageer voor meldingg! X

P.O.V Niall
Voordat we de auto uitstappen geef ik Tess nog even snel een kus, nu kan het nog.. We lopen de club binnen en ik voel dat Tess mijn hand vastpakt. Ik knijp in haar had en glimlach even naar haar. Eenmaal binnen staat er voor ik het weet alweer een groep mensen om ons heen. Na wat foto’s en handtekeningen kijk ik even om me heen. Kut! Waar is Tess? ‘Sorry, ik moet even weg.’ Ik ren naar Roxy, ‘heb je Tess gezien?’ vraag ik bezorgd. ‘Nee? Ze was toch bij jou?’ zegt Roxy geschrokken. Ik ren verder. Dan zie ik haar op de dansvloer staan samen met Amy. Ik ren naar haar toe. ‘Laat me nooit meer zo erg schrikken!’ En geef haar een knuffel van achter. Ik voel dat ze schrikt. ‘Sorry..’ zegt ze zacht. ‘Het maakt niet uit! Gelukkig ben je veilig!’ ‘Ga maar terug, ik zie je straks wel weer!’ en geeft me snel een kus. En ik ren weer terug. En maak nog wat foto’s en geef handtekeningen. Na een uurtje gaan we naar boven met zn allen, daar kunnen we tenminste rustig los gaan zonder dat er steeds iemand op ons af komt. Tess en Amy waren al boven en toen we bovenkwamen rende Tess gelijk op me af. ‘Ik heb je gemist!’ en kuste me. ‘Kom je heb vast honger’ ze pakt mijn hand en we lopen naar de tafel met de drank en het eten.

P.O.V Roxy
We zijn al een tijdje aan het feesten en we zijn niet alleen met de jongens maar ook nog wat andere mensen die ik niet ken, maar ik merk dat sommigen hier al een beetje te veel op hebben.. ‘Ik ga even beneden wat halen.’ Zegt Harry wat aangeschoten, ‘Weet je dat zeker?’ ‘Jaha, ik kan dat!’ en hij loopt weg. Naja het zal ook wel. Ik ga weer naar Amy en Louis die lekker gek aan het dansen zijn. Na een half uur is Harry nog steeds niet terug en ga ik me toch zorgen maken.. Ik loop naar het raam en kijk of ik hem zie, jahoor, daar staat hij, helemaal omsingelt door meisjes. Vandaar dat hij er zo lang over doet.. Ik voel wel een beetje jaloezie opkomen maar loop dan snel weer naar de anderen en dans even met Tess, Niall en nog 2 jongens die nu ook wel heel gestoord bezig zijn. Ze zijn zo grappig dat ik wel moet lachen. En loop een stukje naar achter en val dan zo op de bank. Waardoor ik nog harder moet lachen. En dan hoor ik Harry, ‘gaat het wel prinsesje?’hij klinkt al een stuk minder aangeschoten. ‘haha ja gaat prima! Het was wel erg gezellig beneden hè?’ Hij knikt, ‘Ja ik kwam wat fans tegen.’ Hij gaat naast me zitten en legt mijn hoofd op zijn schoot. ‘Vind je het nog een beetje leuk?’ ‘Ja, nu wel weer.’ Zeg ik met een knipoog.

P.O.V Tess
Ik open mijn ogen en zie het busje, wow. Blijkbaar ben ik in slaap gevallen onderweg naar huis.. Ik kan me niet zo veel meer herinneren van vanavond, maar ik heb het wel leuk gehad! Dan kijk ik nog even goed om me heen, ik lig met mijn hoofd schoot bij een slapende Niall en zijn arm ligt over me heen. Ik haal mijn had even door zijn haar om het goed te doen. Dan kijk ik verder en zie dat ik met mijn voeten op een schoot lig. ‘Zo, weer wakker Tess?’ Ik schrik een beetje maar zie dat het Liam is en hij moet lachen. ‘Haha het maakt niet uit hoor!’ zegt hij met een knipoog. Ik ga rechtop zitten. ‘Hoe laat is het?’ vraag ik schor. ‘Uhm rond 2 uur denk?’ zegt zij zacht. Dan zie ik dat bijna iedereen slaapt. ‘Het was wel een leuke avond hè Liam?’ Ik zie dat hij knikt en moet blozen. Ik blijf hem aankijken. ‘Uhm Liam, wat is er gebeurt?’ zeg ik met een grijns. Hij word alleen maar roder. ‘Ik zal het echt niet doorvertellen als je dat niet wilt!’ fluister ik. ‘Oké, maar je moet het beloven aan niemand te vertellen!’ ‘pinkiezweer!’ zeg ik en steek mijn pink uit. Hij kijkt me raar aan en moet lachen waarna hij zijn pink erom doet. ‘Vertel op.’ ‘Ik heb een meisje ontmoet..’ zegt hij en kijkt naar de grond. ‘Wat schattig!’ fluister ik. ‘Hoe heet ze?’ Hij kijkt me aan met een hele grote glimlach en glundert helemaal ‘Jade.’ Ik glimlach. ‘Waar komt ze vandaan?’ ‘Florence, Italië.’ En zie hem minder blij kijken. ‘Awh, maar daar hebben ze nog lekkerdere spaghetti!’ zeg ik met een knipoog waardoor hij moet lachen. ‘Hoe is ze?’ zeg ik dan. ‘Ze is het liefste, leukste, en mooiste meisje dat ik ooit ontmoet heb!’ zegt hij en glimlacht alleen maar meer. ‘Ahum!’ en ik kijk nep boos. ‘Oh ja, sorry! Ze is bijna net zo lief als jou!’ zegt hij met een knipoogt en aait over mijn hoofd. ‘Haha! Gelukkig maar! Maar als je wilt praten, of ik je moet helpen zeg je het!’ zeg ik met een knipoog! Hij knikt. We hoeven nog maar een klein stukje. ‘Awh, ik ben echt blij voor je Li.’ En geef hem een knuffel. Dan word Niall in eens wakker. ‘Wat is hier aan de hand?’ zegt hij grijnzend. ‘Tess is van mij’ zegt Liam en duwt me tegen zich aan. ‘Oh ja? Ga je gewoon vreemd Tess! Oeh je krijgt er thuis zo van langs!’ Zegt Niall met een grijns. We rijden de garage binnen en gaan naar boven als iedereen weer wakker is. Als we op de kamer zijn en ik mijn ‘pyjama’ aan heb val ik op het bed neer. Dan springt Niall ineens boven op me en begint me te kietelen. Iedereen weet dat ik niet tegen kietelen kan.. ‘Ik zei toch dat ik je nog terug zou pakken!’ ‘HAHAHAHAHA AAAH STOP STOP!’ ‘Wat zei je?’ zegt Nial met een grijns. ‘oh je wilt meer!’ en kietelt nog verder. Als hij eindelijk klaar is gaat hij naast me liggen. Maar dan ga ik op hem liggen. ‘Ik hou van je Nialler.’ En leg mijn armen om hem heen. ‘Ik ook van jou Fluff.’ En legt zijn armen over mijn middel. En zo vallen we in slaap.


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 8 aug 2013 - 21:53:
Melding!


menepen
menepen zei op 8 aug 2013 - 19:57:
melding?


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 aug 2013 - 19:43:
Wat lieff!! Snel verder!!

Xx