Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke SA's » 2. Romy

Persoonlijke SA's

8 aug 2013 - 21:14

395

3

218



2. Romy

enjoy babe! <3 x Susan p.s. sorry dat hij zo kort is :/ ik hoop de je dat niet erg vind

Uit woede teken ik een doodskop, zonder dat ik het doorhad. Toen ik klaar was schrok ik me kapot van wat ik had getekend, maar iets in mijn hoofd zei dat hij het verdiende! Klootzak dat hij is!
Het gebeurde een paar uur geleden. In de club. Het was mijn verjaardag.

*Flashback*
Louis was helemaal vrolijk, hij had een feestje voor mij geregeld en hij weet hoeveel ik van feestjes hou. Hij was al een jaar mijn vriendje en ik was helemaal smoor op hem. Ik was even naar de wc geweest en was hem aan het zoeken om hem te bedanken voor dit feestje. Daar is ie! Ik liep vrolijk naar hem toe. Totdat ik hem zag zoenen met een of andere slet! HIJ ZAT AAN HAAR KONT! Ik werd woedend en liep naar hem toe. LOUIS! WAT BEN JE AAN HET DOEN IN HEMELSNAAM?! Louis keek me eerst geschrokken aan, maar daarna verscheen er een grijns op zijn gezicht. Ik rook dat hij veel alcohol gedronken had. Ik was gewoon even op kortje rokjes aan het jagen en dat is alles! Zei Louis en hij sloeg grinnikend tegen de kont van de slet aan.
Dat was het, ik ontplof van binnen en storm de club uit. Louis komt niet eens achter me aan! Ik barst in tranen uit en ren naar huis

*End flashback*



En nu zit ik hier. Mijn frustratie uitend op een stuk papier.
Waarom zou hij ook van mij houden? Een meisje met een lekkere dikke kont en 'big boobies' is ook veel beter. Ik zucht, waarom overkomt dit mij nou weer?
De bel gaat. Ik loop naar de deur en ik doe hem open. Tot mijn grote schrik staat Louis daar met mega rode ogen en tranen stromen over zijn wangen. Romy... Het spijt me zo erg.. Ik had dit nooit mogen doen ook al was ik dronken! Zei Louis huilend. Ik voelde medelijden opkomen, en liet Louis binnen komen. Louis, je weet donders goed dat je het niet zomaar kan goedmaken! Riep ik. Zijn gezicht vertrok. Maar IK weet donders goed dat je dronken was... Bedacht ik me. Oke, ik vind dat iedereen een tweede kans verdient, maar als je me dit nog een keer flikt, vertrek ik! Zei ik tegen hem.
Louis keek me dolgelukkig aan en eigenlijk voelde ik me veel beter. Ik sprong in zijn armen en zoende hem. Ik hou van je Louis.


Reacties:


tamarastyles
tamarastyles zei op 1 sep 2013 - 14:19:
ahw! deze vind ik leuker! ondanks dat ik dat ie zo kort is is hij echt heel goed! je vertelde veel meer vind ik. is die van mij ook snel klaar??

xxx


doyoulovemex
doyoulovemex zei op 10 aug 2013 - 14:10:
awhh dat was lief. maar dat begin is egt gebeurd:

Uit woede teken ik een doodskop, zonder dat ik het doorhad. Toen ik klaar was schrok ik me kapot van wat ik had getekend, maar iets in mijn hoofd zei dat hij het verdiende! Klootzak dat hij is!

zo ongeveer. dat was best eng.


XxAmyxX zei op 9 aug 2013 - 13:44:
Ahw! Cute!