Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The darkest skies (horror) » "Why did i need to find it out"

The darkest skies (horror)

9 aug 2013 - 8:49

589

1

192



"Why did i need to find it out"

sorry dat t geen vleermuisbraaksel is

“Waarom niet?” Vraagt ze. “Gewoon! Blijf van de kranen af oke!” Ik wou d’r niet bang maken maar vertellen wat er was zou haar nog banger maken. “Floris! Vertel me nu gewoon wat er is! Ik ben geen klein kind meer!” “Het water is zwart. Niet vies modder zwart, maar echt duister zwart.” Fluister ik. “Is dat alles? Ik bel wel even een loodgieter” Zucht Sammy en loopt naar de telefoon.

Sammy p.o.v.

Ik weet dat Floris kan overdrijven maar het is maar zwart water wat is daar zo angstaanjagend aan? Ik druk het nummer van de eerste beste loodgieter in en houdt de hoorn tegen mijn oor aan. “Hallo!” “Goedemorgen u spreekt met Sammy, Ik en mijn broer kwamen er vanmorgen achter dat we ineens zwart water hadden. Zou u misschien even willen komen checken wat er mis is?” “Ja tuurlijk waar woont u?” “Het grote huis het ligt wat afgelegen u weet vast wel waar het is.” Eerst bleef t een tijdje stil maar dan fluistert de man “Maak dat je wegkomt! Het is niet veilig daar!” meteen na deze woorden hangt de man op. “Dat was vreemd!?” Zeg ik. “Wat!?” Vraagt Floris meteen nog steeds niet helemaal gekalmeerd. “Ow niks.” Lieg ik. Ik wou niet dat hij nog bezorgder ging doen. Ik ben inmiddels 19 oud genoeg. Om voor mezelf te zorgen.

Na een uur zelf uitproberen te vinden wat er mis was met de afvoer leek alles oke en het water was weer gewoon helder. Maar dat boeide me niet bepaald veel mijn gedachtes gingen meer naar de man die zei dat we hier weg moesten gaan. we waren hier nog niet eens zo heel lang. en ik zag het probleem van het huis niet. Ik plof op de bank en druk de tv aan. Waar wonderbaarlijk genoeg niks bijzonders op te zien was. “Ik ga even boodschappen doen in het dorp.” Lacht Floris en is voor ik het weet al vertrokken. Wat zal ik is gaan doen? Ik krijg meteen al een fantastisch idee. Laat ik is naar de geschiedenis van het huis gaan kijken. Op google vind ik verschillende artikels maar degene die het meest mijn aandacht trekt is toch wel deze:

12-4-1987

Het 8 jarige meisje Hailey turner is op tragische wijze omgekomen. Het onderzoek hoe is nog op volle gang. Hailey werd in de voor tuin helemaal aan stukken gescheurd gevonden. Hailey ’s ouders waren op het moment dat het meisje oog in oog kwam te staan met de dood op de bovenste verdieping van het huis. Ze hebben t meisje niet horen schreeuwen of roepen om hulp.

Het leek allemaal nog best normaal totdat ik op een ander artikel stuitte:

2-9-1992

De 12 jarige Veronica Johnson werd gister morgen helemaal opengetrokken in de voortuin van haar huis aangetroffen. Haar ouders waren even naar het dorp geweest om naar de markt te gaan. er zijn geen getuigen. Niemand claimt wat gehoord of gezien te hebben. Als u iets denkt te weten over dit ongeval meld dat dan meteen.

En zo vond ik nog 3 artikels. Dit kan toch geen toeval zijn. Ik schrik me rot als ik op kijk. “Sorry liet ik je schrikken zusje” Verontschuldigt Floris zich. “Nee hoor ik uhm… nee alle is goed” Lach ik terwijl ik zo snel mogelijk alle tabbladen op mijn laptop wegklik. “Wat was je aan t kijken?” Vraagt Floris nieuwsgierig. ”O niks” “Porno zeker, Maak je geen zorgen daar hoef je je niet voor te schamen” “Nee! Goor! dat doe jij alleen” Antwoord ik en klap mijn laptop dicht.


Reacties:


GreenDay
GreenDay zei op 9 aug 2013 - 20:25:
omg, spannend. snel verder!