Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Guardian • Stylinson » 000 || Prologue

Guardian • Stylinson

9 aug 2013 - 12:10

260

3

161



000 || Prologue

Zijn ogen scanden de weg terwijl zijn voeten hem als automatisch richting de oversteekplaats begeleidden. Er kwamen enkele auto's van de rechterkant met een vrij hoge snelheid en de mensen deden geen enkele poging om de weg over te steken. Natuurlijk niet, want de kans dat je door een van die metalen voertuigen geschept werd was veel te groot.
De zeeblauwe ogen keken nog een enkele keer in de richting van de weg, om vervolgens zijn pupillen te vergroten en verschrikt in de richting van de jongen met zijn opvallende krullen te staren. Het moment waarop de krullenbol richting de rode auto keek stond voor altijd in het zijn geheugen gegrift.
Hij moest snel denken, een snelle beslissing nemen.
Voordat hij het wist was hij de straat opgerend. Zijn passen waren groter dan normaal en zijn snelheid lag hoog, maar hij wist dat hij niet genoeg tijd zou hebben. Het was al te laat om van richting te veranderen, hij kon nu niet meer terug.
Zijn handen duwden tegen het lichaam van de krullenbol aan, waardoor de jongen naar de rechterkant viel en met een klap op de grond terechtkwam. Een zachte kreun van pijn ontsnapte uit zijn mond, en daarmee was het gedaan.
Een gevoel van opluchting stroomde door zijn lichaam, ook al duurde dat nog geen seconde. De rode auto die met een hoge snelheid naderde was al veel te dichtbij, en hij wist dat niemand hem nu nog zou kunnen redden.
Het laatste wat hij hoorde was de schreeuw van de krullenbol, waarna het licht uit zijn sprankelende, zeeblauwe ogen voor altijd verdween.


Reacties:


Azula
Azula zei op 10 aug 2013 - 10:22:
Larrrrrrreeehhhh.<3
Ik lees mee!
Melding dus (:


Bodine
Bodine zei op 9 aug 2013 - 18:33:
Bromance! Bromance! Bromance!
Meldingggggggg 8D


XxAmyxX zei op 9 aug 2013 - 12:14:
Melding!