Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Not You - Harry Styles » ~15~

Not You - Harry Styles

9 aug 2013 - 13:08

340

4

233



~15~

Het laatste hoofdstuk! Mijn 2e FanFic is af!! Yeahh!

Bij het huis van Liam, Harry, en Zayn- June POV


'Ik kan je gewoon niet meer loslaten.' Zeg ik lachend. Harry schiet in de lach. Ik hem mijn handen op z'n kontje. Dan gaat de bel en Harry wilt open doen, maar dan merkt hij dat ik het serieus zeg.
'Laat me los!!!' Roept hij lachend naar mij. 'Kan niet, dat zei ik toch?' Zeg ik serieus. Ik hou hem nog steeds vast, en samen lopen we naar de deur. Louis en Niall. 'Hoi, we hoorden dat jullie..' Niall onderbreekt Louis. 'OP WERELDREIS GAAN?" Vraagt hij vrolijk. Harry knikt trots zijn hoofd. 'Kom binnen.' Zeg ik en Louis en Niall lopen naar binnen. Ik ben benieuwd wat Louis er van vind. Louis en Niall gaan op de bank zitten. 'Wat leuk!' Zegt Louis, hij ziet dat ik Harry's kont vast heb en hij schiet in de lach.
'Fijn dat je het leuk vind Lou.' Hij ligt lachend op de grond. Ik laat Harry los, en pak mijn mobiel, en maak een foto van Louis wasbordje. Meteen stopt hij met lachen. 'Verwijder die foto June!' Roept hij naar mij. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, waarom? Als ik op wereldreis ga moet ik een aandenken aan je hebben.' Zeg ik en ik steek mijn tong uit naar Louis. 'Dat is waar, maar niet die foto, maak maar een foto van mijn oor.' Zegt hjij serieus. 'Nee, van je neus.' Zeg ik. Louis knikt. En ik maak een foto van zijn neus. Harry en Niall kijken ons vreemd aan. 'Jullie zijn gek.' Zegt Harry. 'Ja, en jij lekker!' Ik knijp in zijn kont. Harry bloost, en Niall en Louis schieten in de lach..




--EEN WEEK LATER--

'Doei Louis. Ik hou van je, en we houden veel contact he?' Vraag ik. Louis knikt. 'Tuurlijk zusje. En zorg goed voor je krulliebollie.' Ik lach, en knuffel Louis, en geef hem een kus op zijn wang.
Ik heb iedereen gedag gezegd. En Harry ook. Daar gaan we dan, op wereldreis! Met mijn geweldige Harry!


Reacties:


Hazzaboo
Hazzaboo zei op 17 aug 2013 - 9:57:
Echt leuk verhaal! Heb het in 1 keer uitgelezen! Jammer dat het voorbij is... maar kom... Xx


menepen
menepen zei op 9 aug 2013 - 16:08:
leukk


lovelouis
lovelouis zei op 9 aug 2013 - 13:29:
Jammer dat her voorbij is


Harrylover
Harrylover zei op 9 aug 2013 - 13:20:
Leuk verhaal jammer dat het voorbij is.