Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Dark turns into light • Niall Horan » Stalking • 009

Dark turns into light • Niall Horan

9 aug 2013 - 13:09

552

7

413



Stalking • 009

hoi guys ik heb lang niks gepost omdat ik op vakantie was er was geen wifi ik dacht dat ik bijna dood ging zonder internet *sigh* and REMEMBER dit verhaal is niet van mij, ik neem hem over omdat ik vind dat jullie het recht hebben om hem ook te lezen laat een reactie achter als je een melding wilt!

Wiskunde ging snel voorbij. Terwijl de docent vertelde hoe zijn weekend was en wat opdrachten uitlegde was ik al aan het huiswerk begonnen. Voordat ik het wist was de bel alweer gegaan en liep ik met Poppy naar het lokaal waar Ashley en Olivia dit uur zaten. Zwijgend liepen we met z'n vieren de gang door, naar de kantine. Toen Ashley zag dat Trevor aan de tafel zat rende ze er bijna huilend naartoe. Hij zat nonchalant onderuitgezakt op zijn stoel, te scrollen op zijn iphone, terwijl hij af en toe reageerde op wat Caleb tegen hem zei. Hij keek amper op toen Ashley hem om zijn nek vloog. Ik schoof aan samen met Olivia en Poppy. Ik graaide in mijn tas en vond in plaats van mijn brood de zonnebril van Niall. Ik haalde hem uit mijn tas en bekeek hem. De zwarte Rayban werd al snel uit mijn handen getrokken door Poppy.
"Jij draagt toch altijd pilotenbrillen?", mompelde ze. Ik knikte en pakte de zonnebril af. "Ik mocht hem lenen van iemand." Poppy keek me doordringend aan.
"Die iemand was zeker heel toevallig Niall?" Ik beet op mijn lip en knikte. Ik keek naar Ashley en Trevor. Trevor had haar inmiddels op zijn schoot getrokken en zijn armen om haar heengeslagen. Hij was druk in gesprek terwijl Ashley er maar een beetje bij zat. Ik schrok van een por in mijn zij. Olivia keek me strak aan.
"Niall op twaalf uur", siste ze. Ik keek naar voren en zag hem naar ons toe komen lopen. Een paar mensen keken hem na, en uiteindelijk keek de hele kantine toen hij achter me ging staan en zijn armen om mijn nek heen sloeg. Met een knalrood hoofd keek ik naar hoe het groepje me aanstaarde.
"Jade...", mompelde Trevor terwijl hij me met een "judging you" blik aankeek. Ik deed mijn mond open om iets te zeggen, maar er kwam niets uit. Ik stond op en pakte mijn tas. "We moeten even praten", zei ik terwijl ik zijn armen probeerde los te maken. Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen en liep achter me aan, de aula uit. Ik liep naar buiten. Ik wilde niet ergens zijn waar we alleen en uit het zicht waren. Dat zou m'n dood worden. Toen we buiten waren ging hij op een bankje zitten, wachtend tot ik naast hem kwam zitten. Ik bleef staan en haalde zijn zonnebril uit mijn tas. Ik gooide hem met een zacht boogje naar hem toe. "Bedankt", zei ik. Hij pakte de zonnebril en zette hem op. "Always welcome."
Ik sloeg mijn armen over elkaar en keek hem aan. Waarom moest hij nou zo knap zijn? De wereld haat me. "Ehm", begon ik. Hij keek me vragend aan.
"Ik wil even iets duidelijk maken..." Niall knikte en wachtte tot ik verder ging. "Ik ben niet je vriendin. Ik ben niet verliefd op je. We zijn..."
Ik wist niet hoe ik het moest noemen. Vrienden waren we niet, aangezien ik niets van hem wist en hem maar een paar dagen kende. "Kennissen?", zei Niall sarcastisch. "Zoiets." Niall barstte in lachen uit en stond op. "Je moet je niet zo druk maken Jade. Maar het zal wel wennen als je mijn vriendin bent." Hij aaide mijn zijn duim over mijn kaak en liep weg. Mijn mond viel open. Wat?


Reacties:

1 2

Richelle
Richelle zei op 16 aug 2013 - 22:08:
Snel verder!
Super leuk! (:
xx melding voor mij


elma
elma zei op 13 aug 2013 - 20:48:
melding(:


Malikaa
Malikaa zei op 12 aug 2013 - 16:45:
Niall you sexy mofoo
Snel verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 10 aug 2013 - 1:25:
I mean it, this niall is so sexy i can't even handle


1D4EVER
1D4EVER zei op 9 aug 2013 - 19:06:
meldiiing <3